Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

1. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

@Humiliation lover , μετά από 61 σελίδες και 700 και βάλε απαντήσεις μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις χωρίς απαραίτητα να περιμένεις να σου απαντήσουν

2. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Χμμμμ έχεις ακούσει φαντασιώσεις από μαζοχακια;  

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν αμφιβάλλω ότι είναι εξίσου εφευρετικοί but being the bottom has its cons. Ο πραγματικός σαδιστής μπορεί να ικανοποιηθεί κάνοντας ...τίποτα στο μαζοχιστή.  

4. Mr G

Mr G New Member

Τι όμορφα λόγια..
    Τι όμορφα συναισθήματα βγαίνουν από αυτό το ποστ.
    Όλα όσα σκέφτομαι και νιώθω για τον εξευτελισμό συγκεντρωμένα.

5. ZiggyStardust

ZiggyStardust New Member

Είναι το αγαπημένο μου φετίχ. Μου αρέσει να δέχομαι σχετικές συμπεριφορές και να "εξαναγκάζομαι" να κάνω πράγματα τα οποία θεωρούνται εξευτελιστικά. Χαρακτηριστικά αναφέρω τον λεκτικό εξευτελισμό, το crossdressing και slut training, την ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία, την ποδολατρεία (όχι στη βανιλλοειδή μορφή της, αλλά π.χ. μετά τη γυμναστική της Κυρίας μου), το νοικοκυριό, ακόμα και τη διεκπεραίωση θελημάτων όπως π.χ. ψώνια, το dehumanization - objectification κλπ. Το βλέπω ως αποσαφήνιση της θέσης του καθενός μας. Όταν η Κυρία αποφασίσει να με εξευτελίσει κάνει σαφή την υπεροχή της απέναντι μου.

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αχμ...

7. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αλλο το φανταζομαι και αλλο το κανω

8. KYRIOS-OLA

KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

Δεν χορταινω να ακούω  

9. nikossub93

nikossub93 Contributor

Αυτό σου έλειπε και σένα και όλων μας να μην είμαστε υπάκουοι Στις Αφέντες μας τι υποτακτικοί θα ειμασταν

10. nikossub93

nikossub93 Contributor

Σωστος

11. nikossub93

nikossub93 Contributor

Φαίνεται το σημαδι

12. JohnPA

JohnPA Regular Member

Όχι φυσικά, είναι σε απόκρυφο σημείο, το δείχνω σε όποιον θέλω εγώ