Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Gwen, στις 3 Νοεμβρίου 2007.

1. Kits

Kits Contributor

Re: Απάντηση: Ταπείνωση

ωχχχ....

2. gaby

gaby Guest

Ίσως το πιο ταπεινωτικό πράγμα που μπορεί να συμβεί σ ένα "υ" να είναι ακριβώς να του φερθεί ο Κύριός του ... σα να είναι σκλάβος, δίχως ιδιαίτερες περιστροφές, χωρίς καν να το έχει – φανερά – επίκεντρο της προσοχής Του. Ανάλογα με τον βαθμό της ωριμότητάς του, και της αποδοχής της θέσης του, το "υ" θα το καλοδεχτεί αυτό, με βόγκους ηδονής, ή θα υποφέρει συναισθηματικά.

Για μένα, η ταπείνωση δεν είναι συναισθηματικός πόνος αλλά ένα συναίσθημα, που μάλιστα βαθαίνει όσο βαθαίνει η αποδοχή της θέσης του από το "υ", ενώ σχετίζεται πολύ άμεσα με σωματικές αισθήσεις (ηδονή, οδύνη), είτε προκαλείται από αυτές, είτε τις επιφέρει. Όταν γίνεται συναισθηματικός πόνος, κατά τη γνώμη μου, κάτι έχει πάει στραβά με αυτήν την ταπείνωση.

3. footslave28

footslave28 New Member

Νομιζω πως το χειροτερο που μπορει να σου κανει ειναι να αποκαλυψει τις προτιμησεις σου σε τριτους,χωρις να το ξερεις,ιδιατερα αν αυτοι οι τριτοι δεν εχουν σχεχη με τον χωρο.Ειναι καθαρη προδοσια της εμπιστοσυνης που πρεπει να θεωρηται δεδομενη σε σχεσεις υποτακτικου-κυριαρχου.

4. Georgia

Georgia Owned Contributor

Απλά συμφωνώ. Όχι βέβαια πως είναι το χειρότερο, αλλά ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος.

keywords : προδοσία , εμπιστοσύνη

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Ταπείνωση

Τα keywords, είναι περιττά. Tα safewords γιά τέτοιες περιπτώσεις, μπορείς να τα βρεις;

.

6. Georgia

Georgia Owned Contributor

Re: Απάντηση: Re: Ταπείνωση

Το safeword είναι για να προλάβεις αυτό που βλέπεις/νιώθεις οτι έρχεται. Πιστεύετε οτι στην παραπάνω περίπτωση, ο Κ ,θα προετοιμάσει το υ?

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ταπείνωση

Όχι. Γι' αυτό και στην προκειμένη περίπτωση, τα safewords δεν είναι γιά να τα απευθύνει το υ στον Κ, αλλά γιά να τα αναλογίζεται το ίδιο...

8. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

δεν υπάρχει μαγική κίνηση. φασούλι το φασούλι..."αδειαζει" το σακούλι.

9. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Ταπείνωση

... δες τί σκάλισα απόψε!

Ίσως το πιο ταπεινωτικό πράγμα που μπορεί να συμβεί σε σκλάβο να είναι να μη λάβει ο Αφέντης διόλου υπόψη Του ότι οι ενέργειές Του δημιουργούν συναισθήματα στον σκλάβο.

Ούτε να τα πληγώσει Αυτός, ούτε να τα απορρίψει, ούτε να τα διαχειριστεί, ούτε τίποτα, απλά δεν υπάρχουν.

Θα πρέπει να είναι απίστευτα καβλωτικό...

10. zou

zou

πολυ ταπεινωτικο να νιωθεις κατι για καποιον και αυτος να το αγνοει!!!! για μενα δεν ειναι ταπεινωτικο, ουτε καυλωτικο! ειναι κατι που παντα μου εφερνε απιστευτα νευρα ακομα και στις μικρες ομολογουμενως περιοδους βαθειας "σκλαβιας" μου! τα συναισθηματα ειναι το μοναδικο πραγμα που ειχα τελειως για δικο μου και ηταν ακριβως τοσο δικο μου (και ειναι ακομα πιο πολυ σημερα) που δεν επετρεπα σε κανεναν να παιζει μαζι τους, να τα χρησιμοποιησει για την δικη του ευχαριστιση, με τροπο που θα τα πληγωνε γιατι ετσι θα πληγωνε και εμενα... προτιμουσα αλλες "τακτικες" ταπεινωσης!

11. gaby

gaby Guest

Καλά ντε! Πώς κάνεις έτσι!   Δεν σου είπα ότι θα έρθω να στο κάνω στο σπίτι σου!  

Πες μας τώρα αν θα ήθελες εσένα τί σε φτιάχνει από τα "άλλα" γιατί ιδέες πάνω στο θέμα πάντα χρειάζονται  

Καληνυχτούδια  

12. zou

zou

καλα ντε δεν σε εδειρα κιολας! το υφος μου ηταν τετοιο γιατι ηθελα να δωσω την σοβαροτητα μας καταστασης! θες ιδεες??? μμμμ.... να ειμαι στο αυτοκινητο συνοδηγος, με κλειστα τα ματια και με το αυτοσχεδιο απο σκοινι gag στο στομα, φυσικα μου λεει οτι με εχει φερει μπροστα απο μια καφετερια και ολοι με κοιταζουν και οτι θα παει για καφε και θα με αφησει εκει να με "θαυμαζουν" ολοι... πανω εκει, λιγο πριν απο την κριση πανικου μου ανοιγει τα ματια και ημασταν αραγμενοι καπου που δεν περνουσε ψυχη, λιγα μετρα απο το σπιτι του! ειναι το λιγοτερο "ακινδυνο" για την ψυχικη μου υγεια... γενικα επειδη ειμαι πολυ φαν το αποφευγω γιατι φοβαμαι τα ορια μου..

καληνυχτουδια και απο μενα και περιμενω να σε δω συντομα..