Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα άπαντα της ποιητικής μαλακίας !!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος danos, στις 20 Μαρτίου 2010.

1. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Τα άπαντα της ποιητικής μαλακίας !!!

Μια πολύ μανιώδες θαυμάστρια του φόρουμ μας είναι και η ιουλιέτα μου  
    Απλά έχω να σας ενημερώσω ότι όποτε βλέπεται ποστ που δεν ταιριάζουν στο στυλ μου η είναι ασυνάρτητα η επιθετικά είναι γραμμένα από αυτήν:icon16:
    Σας παρουσιάζω τα πειστήρια του εγκλήματος  

2. kali crow

kali crow Guest

Re: Απάντηση: Τα άπαντα της ποιητικής μαλακίας !!!

πατατακι ομορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!
    αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα άπαντα της ποιητικής μαλακίας !!!

Πράγματι , να ήξερες πόσο δίκιο έχεις
    Όλο αγκαλίτσες είναι 
    Είναι ένα γατάκι που δεν βγάζει ποτέ του νύχια και κατ επέκταση δεν με έχει γρατσουνίσει ποτέ
    Με σέβεται και με ακούει πάντα σε ότι της λέω
    Το πρόβλημα μας είναι μόνο στον ύπνο
    Έχω ένα υπέρδιπλο κρεβάτι που κοιμάμαι
    Γενικά είμαι απ τους ανθρώπους που θέλουν πολύ χώρο , από αυτούς που χρειάζονται 3 καρέκλες για να καθίσουν
    Δυστυχώς η Ιουλιέτα όχι μόνο θέλει να κοιμάται στο κρεβάτι μαζί μου αλλά έρχεται και κολάι πάνω μου και με παίρνει αγκαλιά για να κοιμηθεί:conf:
    Και εγώ στο τέλος μένω άυπνος  

4. kali crow

kali crow Guest

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα άπαντα της ποιητικής μαλακίας !!!

και η γατουλα μου οσο ηταν εδω κοιμοταν κουλουριασμενη πανω στο στηθος μου....