Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα (απαράβατα; ) όρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 15 Ιουνίου 2016.

1. MARKISIOS69

MARKISIOS69 Regular Member

Όλοι οι επιστήμονες σε αυτό το σαιτ μαζεύτηκαν πω πω τι κάνω εγώ εδώ ??? για να πουν δυο λέξεις στα απλά ελληνικά αναλύουν σε ολόκληρη παράγραφο , βαρεθήκαμε να διαβάζουμε έλεος γράψτε δυο λέξεις και πείτε αυτό που θέλετε να πείτε , η μήπως την μόρφωση σας ήρθατε να την δείξετε εδώ ???      

2. brenda

brenda FU very much

Μην θυμώνεις, χαλάρωσε λίγο, δεν χρειάζεται να βάζεις έξτρα μπολντ και μεγάλα γράμματα, καταλάβαμε, φωνάζεις, it's ok, άσε τον ατμό που μαζεύτηκε μέσα σου να βγει, αλλά αλήθεια σου λέω, δεν χρειάζεται.
    Σου λέει κάποιος κάτι καλοπροαίρετα, όσο κι αν σου το λέει με πολλά λόγια.
    Πρώτον, μην αρπάζεσαι άσκοπα, δεν υπάρχει στ΄αλήθεια λόγος και δεύτερον μην κατηγορείς τους άλλους για τον τρόπο που γράφουν, κανείς εδώ δεν κατηγόρησε τον δικό σου. Άμα δεν σου αρέσει, δεν απαντάς.
    Αλλά εξέτασε και το ενδεχόμενο να μην είναι εναντίον σου, όπως νομίζεις.
    Αυτή είναι η χαρά του διαλόγου. Να ανταλάσσουμε απόψεις.
    Ακόμη κι εσύ που υποστήριξες την εκδίκηση, δεν εισέπραξες ακραίο σχόλιο, οπότε μην κάνεις κι εσύ ακραία σχόλια.
    Ας αποφύγουμε τις περιττές εντάσεις.
    Άμα είναι να μαλώνουμε να έχουμε τουλάχιστον έναν καλό λόγο, όχι από απλή παρεξήγηση.
    Χαμογέλα, μην στραβώνεις... 

ΥΓ. Προς άπαντες: Η κατάθεση των δικαιολογητικών για την πιστοποίηση, πτυχίων, μεταπτυχιακών, ξένων γλωσσών, ποιητικών δημοσιεύσεων, αποτελέσματα Mensa και σεμιναριακών επιμορφώσεων γίνεται στην γραμματεία 9πμ-1μμ. Σπεύσατε... 

3. MARKISIOS69

MARKISIOS69 Regular Member

4. brenda

brenda FU very much

μπιούτιφουλ... 

5. gaby

gaby Guest

Μου είχε τύχει κάτι εντός χώρου, κάποτε, μάλλον απερίσκεπτα και πιστεύω μόνον από απροσεξία, πρόσωπα που με γνώριζαν καλά - γιατί κι εγώ σε αυτούς με τους οποίους συνδέομαι δίνω άφοβα προσωπικά μου δεδομένα που είθισται να γνωρίζουν οι φίλοι μεταξύ τους - με έδωσαν σε ένα ολόκληρο σαιτ / διεθνές κέντρο διερχομένων για συγκεκριμένα προσωπικά μου δεδομένα, αρκετά ευαίσθητα. Είχα φύγει τρέχοντας από εκείνο το πρώτο ραντεβού όπου προέκυψε τί είχε συμβεί γιατί ο άλλος ήρθε για να διασταυρώσει, είχα διαγραφεί από εκείνο το site μέσα σε είκοσι λεπτά και δεν ξαναμπήκα και είχα αλλάξει nickname παντού, με όποιο νά 'ναι, δεν με απασχόλησε διόλου, την ίδια μέρα. Άβαταρ δεν άντεξα να αλλάξω, είπα, μαζί του θα ξευτιλιστώ και ό,τι γίνει, ως εδώ παραχωρώ από την προσωπική μου ελευθερία, πέραν τούτου τίποτα. Και δεν ξαναμίλησα στα πρόσωπα εκείνα, εννοείται.

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις, anyway.

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Πληροφορηθηκα λοιπόν ότι στο *** έχει γίνει ένα σουσουρο σχετικά με το τελευταίο νημα μου και μάλιστα σχολιαζεται πολύ αρνητικά κάτι που εδώ δεν έγινε. Το ότι λασπολογείτε το greekbdsmcommounity δεν με αφορά καθόλου, αν υπάρχει κάποιος που πρέπει να θιχτει αυτήν δεν είμαι εγώ.

Γνωστό ότι ο λογαριασμός μου απενεργοποιηθηκε εκεί μετά από 3 εβδομάδες εγγραφής, γίνονται τα όποια σχόλια των μελών του παρόντος φόρουμ εκεί, κάτι το οποίο προσωπικά θεωρώ αν μη τι άλλο κατωτατου επιπέδου διότι δεν μπορώ αφενός να υπερασπιστω τον εαυτό μου σε περίπτωση που θα ήθελα βέβαια, αφετέρου πολλοί χρήστες του *** να βγάλουν λάθος συμπεράσματα διότι τα λόγια, όχι μόνο τα δικά μου, μεταφέρθηκαν στο περίπου.

Για όσους δεν το κατάλαβαν.... Προσβαλλουν εξίσου τα μέλη που διεθεσαν το χρόνο τους να απαντήσουν στο συγκεκριμένο νήμα διότι υποθέτω πως υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα οι οποίοι δε διατηρούν εξίσου λογαριασμό εκεί και δεν έχουν και οι ίδιοι τη δυνατότητα να μπουν στη συζήτηση και να καταθέσουν τη γνώμη τους.

Ευχαριστώ πολύ για τη διαφήμιση που μου κάνετε και εύχομαι εις ανώτερα.

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Κανονικά έπρεπε να ανοίξει στο νήμα Πατριδογνωσία... Δεν έχει τέτοιο?

Κατα τα λοιπά πότε δεν φταίνε οι έξω μας, το μέσα μας φταίει...

Κάποιες ιστορίες θα σκάρωναν κάτι καψουροτράγουδα γαμάτα για τα σκυλάδικα μετά το 16ο χλμ της Εθνικής...
    Το ένα τόχω στο μυαλό μου...

Χαμούρα φάτσα και μπιρμπίλω
    υστέρω μπίμπο σε γουστάρω
    κι αν πήγες να μου τηνε χωθείς
    τώρα να πας να γαμηθείς....

100.000 likes στο γιουτούμπι σε ένα απόγευμα εύκολα...

9. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

σε αυτο θα συμφωνησω

10. brenda

brenda FU very much

Μη χάσεις εσύ... 

11. gaby

gaby Guest

Το είδα μόλις @Θρυαλλίς και θέλει γερό στομάχι. Κοίτα, αυτό που πρέπει να γίνει θα πάρει το δρόμο του πιστεύω, εσύ, λέω εγώ τώρα, να σκέπτεσαι ότι success is the best revenge και να μην ασχοληθείς με σκουπιδάκια που ούτε να τα πατήσει κανείς δεν αξίζει.

12. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Τισ μαλακιες μασ πρεπει ναμαθουμε να τισ πληρωνουμαι λεω εγω ...ο καθε ενας μας πρεπει να αναλαμβανει τισ ευθηνες ...

ΥΓ. ειπα κατι παραπλησιο και σε αλλο νημα το 99% εδω μεσα ειναι βανιλα με καποιες βδσμικες δοσεις ... και στισ βανιλα σχεσεις υπαρχνουν ζηλιες , ερωτησεις κτλ

ΥΓ1.
    Οσο για αυτην την τοποθετηση ... εμενα μου εχει τυχη στο παρελθον να ειμαι σε ενα βδσμ μεετινγκ αθηνα και να δω στο ιδιο μαγαζι μια φιλη μου απο Βεροια μια χαρα μιλισαμε μεταξυ μας
    βεβαια τοτε ημασταν και 20χρονα
    Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο ζητημα να πεις ενα γεια σε καποιον γνωστο αν τον δεις εξω αλλα οντως μπορει αυτο το γεια να του δημιουργησει και προβληματα
    Σε καθε περιπρωση καλο ειανι να σκεφτομαστε πριν κανουμε την οποια ενεργεια