Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα (απαράβατα; ) όρια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 15 Ιουνίου 2016.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

γιατι ψεματα ειναι ?~

Υπαρχουν ατομα που σου την λενε για ορθογραφικα η για τους τονουσ αν δεν εχουν κατι αλλο να σου πουν και μαλιστα κακοπροαιρετα ....
    εχω και παραδειγμα αν θες  

2. brenda

brenda FU very much

Success και revenge γιατί? απορώ απλά...
    Όπως είπατε, είναι άλλη μία δημόσια συζήτηση, που ο καθένας λέει τη γνώμη του.
    Σε τι ακριβώς σάς ενοχλεί αυτό?
    Ακόμη κι αν το περιεχόμενο το θεωρείτε προσβλητικό, δεν βρίσκω λόγο για υπερανάλυση και αφορισμούς.
    Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.
    Αν δεν σάς αγγίζει, δεν το κάνετε θέμα, σιγά το θέμα δηλαδή, πάλι στο κουτσομπολιό το ρίχνουν όλοι, απ΄ότι καταλαβαίνω, τα ίδια εδώ, τα ίδια κι εκεί.
    Και όλοι κρίνονται από τις θέσεις τους, καλώς ή κακώς...
    Αν θεωρείτε ότι εκτίθενται, αφήστε τους να συνεχίσουν να το κάνουν, αν αυτό πιστεύετε πραγματικά, ή αν νιώθετε ότι σάς εκθέτουν, συμμετέχετε κι εσείς στην συζήτηση, όσοι είστε μέλη, πείτε την γνώμη σας, αν νιώθετε ότι συκοφαντείστε, είναι ακόμη σε εξέλιξη, γιατί θέλετε ντε και καλά να το παίξουμε Ινδιάνοι και καουμπόηδες, δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά.
    Καλή συνέχεια, χωρίς πόλωση, εύχομαι.
    @thief άκο αγόρι μου, μακάρι να σε βλέπει όλος ο κόσμος τόσο καλοπροαίρετα όσο σε βλέπω εγώ, σου το εύχομαι πραγματικά, ξέρεις ότι σε αγαπώ... 

3. gaby

gaby Guest

Δεν με πειράζει να απορείς  

Αν και δεν το ξέρεις, σε αγαπώ  

4. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Για εσενα δεν εχω λογια καλο μου ξερω ποσο με αγαπας και χαιρομαι οταν Ανθρωποι σαν και εσενα με αγαπαν και με εκτιμουν  

5. brenda

brenda FU very much

Σε λίγο θα με πάρουν τα ζουμιά δω μέσα. Σιχτίρ, φεύγω, πάω βόλτα με το ποδήλατο... 

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ παραπάνω, ούτε καν να επαναφέρω το λογαριασμό μου για να διαβάσω τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν και θα ειπωθουν.

Η ιστορία θα μας κρίνει ακόμα μια φορά κατά πόσο τα λόγια και τα έργα "εδώ", συναδουν με "αλλού".

7. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Δεν αξίζει να ασχοληθείς. Τους δίνεις σημασία και δεν το αξίζουν.
    Έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις, οτιδήποτε, μέχρι και να κάνεις φούσκες με το σάλιο σου είναι πιο δημιουργικό.

8. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

γιαυτο παιδακια οταν παμε σε μιτινκ αφηνουμε σπιτι δερματινα,κολαρα,και οτι αλλο μπορει να μας προδοσει 

9. espimain

espimain Contributor

Μα είναι δυνατόν να παίρνεις στα σοβαρά αυτά που γράφει κάποια, η οποία δηλώνει πως είναι σήμερα 20 ετών και οτι παρακολουθεί το φόρουμ από το 2007, δηλαδή από 11 ετών.  

10. espimain

espimain Contributor

Μετά το σχόλιο μου, το άλλαξε και έβαλε από το 2012 δηλαδή από 15 χρονών  

11. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Mιλάμε για λαμπρό παράδειγμα δημοκρατίας... Μετά που της απάντησα, με μπλόκαρε. Εξαίσιο.

Good riddance to bad rubbish then  

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Tώρα φαίνεται κατεβασμένο...