Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα δικά μου φετίχ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dreamlord13, στις 25 Δεκεμβρίου 2020.

1. Dreamlord13

Dreamlord13 New Member

Πρώτο μου ποστ και θέλω να απλά να μοιραστώ να δικά μου φετίχ

1) παχουλές (έως και αρκετά ) κοπέλες

2) έντονη τριχοφυΐα (πάνω από όλα υγιεινή)

3) ουρολαγνεια

Νομίζω όλα μαζί σε συνδιασμό ή κάποια από αυτά είναι τα πράγματα που θα με έκαναν να φτιάχτω πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο ..

2. Αυτό το έχω κι εγώ και δεν το έχω ξανασυναντήσει.
    Και μου φαίνεται πολύ περίεργο φετίχ.
    Δεν ξέρω πόσο έντονη εννοείς βέβαια...

3. Dreamlord13

Dreamlord13 New Member

Εξαρτάται από την κοπέλα /την όρεξη την συγκεκριμένη περίοδο ..τίποτα σταθερο ..

4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Γιατί το τοποθετείς στα φετιχ και μάλιστα στα "περίεργα";

5. Δεν είναι φετίχ;
    Περίεργο το αποκαλώ καθαρά λόγω της σπανιότητας εμφάνισης.
    Εγώ το έχω αυτό το "φετίχ" ή όπως αλλιώς θες πες το, από μικρός και δεν το έχω ξανακούσει, ίσα ίσα, πάντα ακούω πόσο ιδανική φαίνεται η αποτρίχωση.
    Όταν λέω τριχοφυΐα, εννοώ πχ και στα χέρια. Εσύ το έχεις ξανακούσει;

Last edited: 25 Δεκεμβρίου 2020
  6. Dreamlord13

Dreamlord13 New Member

Κυρίως μασχάλες χέρια και μπικίνι θέλω τριχωτά και άγρια ...από εκεί και πέρα εξαρτάται πάντα πόσο και που...αλλά φετίχ νομίζω σίγουρα είναι ...και πραγματικά παρακαλάω τις κοπέλες μου κατά καιρούς να αφήνουν λίγο θάμνο να χάνομαι μέσα του

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ναι, το έχω ακούσει περισσότερο συχνά απ'όσο νομίζεις.

8. Οκ, για να το λες κάτι θα ξέρεις.

9. dustmonkey

dustmonkey Regular Member

Και εμένα με φτιάχνουν τρελά οι bbw, επίσης οι μεγαλύτερες, το handjob και ο εξευτελισμός για το μέγεθος του πέους.

10. cfever

cfever New Member

Τα δικά μου φετίχ

Ποδολαγνεία και ότι έχει να κάνει με αυτό, cuckolding, λεκτικός εξευτελισμός, spitting με slapping, εξευτελισμός πέους. Γενικότερα λατρεύω το femdom και τις συνθήκες υποταγής

Last edited: 16 Φεβρουαρίου 2021