Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα κορίτσια του ανατέλλοντος ηλίου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 10 Σεπτεμβρίου 2009.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Ασιάτισσες. Είναι αλήθεια αυτό που λένε οι περισσότεροι ότι η θηλυκότητά τους υπερβαίνει την θηλυκότητα των άλλων γυναικών του πλανήτη;

Σας ιντριγκάρει το ντροπαλό τους βλέμμα, η συστολή, η αθωότητα, η σιωπή τους και αυτή η λεπτή τους ευγένεια;

Οι άντρες που έχουν εμμονή με τις Ασιάτισσες δηλώνουν ότι αυτό που τους τρελαίνει είναι τα λεπτά, σφιχτά κορμιά τους, το μικρόσωμο ανάστημα, το απαλό, πάντα νεανικό δέρμα, τα μικρά, στητά στήθη και η έλλειψη τριχοφυΐας.

Και για να τις δούμε και από την bdsm πλευρά τους θα έλεγα ότι τις χαρακτηρίζει ένα δίπολο στα μάτια των Δυτικών αντρών: από τη μία η σιωπηλή, εύθραστη, ντροπαλή, αθώα, "πορσελάνινη" και πάνω απ΄ όλα υποταγμένη (σε βαθμό μαζοχισμού) κουκλίτσα και, από την άλλη, η αφέντρα, η κυρίαρχη, η ατσάλινη, χωρίς αισθήματα, σαδιστική dominatrix (οι υποτακτικοί άντρες μπορούν να μας το επιβεβαιώσουν αυτό), η εξπέρ στις πολεμικές τέχνες, με σώμα λάστιχο, ένα πραματικό "εργαλείο" του σεξ.

Και τελειώνοντας θα σας κάνω μία ερώτηση ακόμα: τελικά οι Ασιάτισσες είναι τόσο απόλυτα θηλυκά όπως λένε ώστε να σε κάνουν να ξεχνάς τις σπιρτόζες ξανθιές ή μελαχρινές της δικής σου φυλής και τα μαυρισμένα κορίτσια του ελληνικού καλοκαιριού;... 

Περιμένω τις απόψεις σας.

Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2009
  2. puppetmaster

puppetmaster Regular Member

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι (σπάνια) άνθη
    φύονται παντού ανά την υφήλιο. Ίσως η νοοτροπία
    των Ιαπώνων (από την κλασσική τους παράδοση)
    να ευνοεί λίγο την ανάπτυξη τους. Είναι όμως
    αυταπάτη ότι στη σύγχρονη Ιαπωνία οι γυναίκες
    έχουν την ίδια νοοτροπία που είχαν πριν από
    100 χρόνια ή ότι πολλές ή οι περισσότερες θα
    μπορούσαν να λειτουργήσουν ως υ. Ασφαλώς και
    υπάρχουν κάποιες (λόγω πληθυσμού αρκετές ίσως...),
    παραμένει όμως παρακινδυνευμένο να κάνει κανείς
    γενικεύσεις, ορμώμενος από λίγα προσωπικά παραδείγματα.
    Όποιος φαντασιώνεται χαρέμια από γκέισες, μάλλον
    βρίσκεται εν μέσω ονείρωξης.

Παρεμπιπτόντως δε, το να σηκώσει κανείς χέρι σε γκέισα,
    θεωρείται το απόλυτο όνειδος στην Ιαπωνική κοινωνία.

3. Georgia

Georgia Owned Contributor

Προσωπικά, έχω μια οπτική αδυναμία στις Γιαπωνεζούλες, έτσι όπως είναι μικροκαμωμένες και λευκές, μοιάζουν τόσο εύθραυστες και αθώες!.. Είναι τόσο προκλητικό, λες και σε παρακαλούν να τις διαφθείρεις. 

Παρόλ'αυτά, δεν νιώθω πως μπορούν να "γεμίσουν" τον ορισμό της θηλυκότητας, έτσι όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ. Αν και βγάζουν μια σεξουαλικότατη παιδικότητα, τουλάχιστον οι συγκεκριμένες.

Και τέλος, δεν μπορούν να σβήσουν από τον χάρτη μου τις Ευρωπαίες, καθώς καλή η αθωότητα και η διαφθορά, αλλά εκείνες τις φορές (και είναι οι περισσότερες) που θέλεις μια που να μπορεί να σε βάλει κάτω, δεν είναι και τόσο κατάλληλες.  

Ας συμπληρώσω πως δεν είχα ποτέ οποιαδήποτε επαφή με γυναίκα τέτοιας εθνικότητας, πέρα από την οπτική βεβαίως, και από μερικές καλημέρες.  

ΥΓ: Έχω μια απορία  Είναι οι Αφέντρες εργαλεία του σεξ? 

4. Maley

Maley Contributor

Απάντηση: Τα κορίτσια του ανατέλλοντος ηλίου.

αν δεν κανω λαθος ασιατισες δεν ειναι μονο οι γιαπωνεζες...ολη η ασιατικη φυλη εχει το ενδιαφερον της..την κουλτουρα της..εμενα προσωπικα με καυλωνουν οι γυναικες που φορανε μπουρκα..(βλεπε αφγανισταν και βαλε)..εχουν αυτο το υποτακτικο πως να το κανουμε..

5. puppetmaster

puppetmaster Regular Member

Re: Απάντηση: Τα κορίτσια του ανατέλλοντος ηλίου.

Εγώ πάλι νόμιζα ότι ο τίτλος του νήματος ήταν "Τα κορίτσια του ανατέλλοντος ηλίου".
    "Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου" είναι η Ιαπωνία, δεν είναι;
    Άλλαξε πρόσφατα από Nippon σε κάτι άλλο;  

Ασιατική φυλή;
    Είναι η ίδια για όλους;
    Δηλαδή οι Γιαπωνέζες και οι Αφγανές ανήκουν στην ίδια φυλή εν ολίγοις;  

6. Durcet

Durcet In Loving Memory

Αξίζει βέβαια να διευκρινιστεί πως αυτό είναι το δυτικό πρότυπο που, σε μεγάλο βαθμό, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Τουλάχιστον, η μέχρι τώρα συναναστροφή μου με κοπέλες από την Ιαπωνία μου έδειξε πως μπορούν να είναι ακριβώς το αντίθετο...

7. llazouli

llazouli Contributor

Απάντηση: Re: Τα κορίτσια του ανατέλλοντος ηλίου.

Για να σε βάλει κάτω μια γυναίκα, δεν είναι απαραίτητο να...μασάει σίδερα...  παρεκτός και θέλεις να παλέψεις μαζί της.
    Αν εννοείς να είναι δυναμική, μια γυναίκα μπορεί κάλλιστα να είναι ενεργητική χωρίς να χρειάζεται να αντιγράφει το ανδρικό πρότυπο, με θηλυκότητα που δεν παραπέμπει στην παθητικότητα.

Ο ερωτισμός που βγάζουν οι ασιάτισσες, δε συγκρίνεται με καμιάς ευρωπαίας, δεν είναι κραυγαλέος, δεν φωνασκεί αλλά υπόσχεται σιωπηλά στιγμές εκστατικής ηδονής καλλιεργημένης εντέχνως, ώστε άξια να θεωρούνται μαστόρισσες!

Βεβαίως, είναι! Αφένδρος και Αφένδρα, τα πιο αξιόπιστα εργαλεία του σεξ, φτάνει να είναι καλολαδωμένα και με εγγύηση  

8. Georgia

Re: Απάντηση: Re: Τα κορίτσια του ανατέλλοντος ηλίου.

Αναφερόμουν σε αυτό ακριβώς, στην παθητικότητα που λαμβάνω εγώ όταν τις κοιτώ και σε αυτά τα τόσο γλυκά προσωπάκια. Προς θεού, δεν θα μπορούσα παρά να τρομοκρατηθώ -με την άσχημη έννοια - μπροστα στην θέα ενός θεριού ανήμερου με στήθος και μουστάκι.

Όσο για την πάλη, είναι ίσα-ίσα για να κρατάμε τους τύπους:suspect:

9. XplorR

XplorR Regular Member

Απάντηση: Τα κορίτσια του ανατέλλοντος ηλίου.

Ποτέ δε μου έκαναν ιδιαίτερο "κλικ"... θα προτιμήσω τις Ευρωπαίες...

10. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αυτό ακριβώς είναι που με απογειώνει... με αυτά τα θηλυκά!    

Και βέβαια είναι "εργαλεία του σεξ", φυσικά για τους υποτακτικούς άντρες.
    Κάθε θηλυκό κατ΄ εμέ, ό,τι και status να έχει, είναι φτιαγμένο για να υπηρετεί το αρσενικό...   φυσικά με τον τρόπο που θέλει το εκάστοτε αρσενικό... Και η Εύα (η πρωτόπλαστη όχι η άλλη... ) δημιουργήθηκε για να περνάει καλά ο Αδάμ...  

Φυσικά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, σεβαστή και κάθε άλλη άποψη!

11. Georgia

Re: Απάντηση: Re: Τα κορίτσια του ανατέλλοντος ηλίου.

Διακρίνω μια φεμινιστικότατη προσέγγιση   

12. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Φυσικά και ειναι σεβαστη η άποψη..

Τι περίεργο όμως να συγκλινουν τόσο οι απόψεις μας σε κάποια πραγματα.. 

μα ακριβως το ίδιο πιστευω κ εγω οτι ειναι οι αντρες για τις γυναικες.. κ μαλιστα αυτοι.. δεν το παιρνουν καν χαμπαρι.. ουτε διαταγη δεν χρειαζεται να τους δωσεις.. τους εχει εκπαιδευσει μια χαρα απο μικρους η μαμα τους στο πως να ικανοποιουν τις αναγκες κ τα θέλω μια γυναίκας