Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα λόγια τα μεγάλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 11 Νοεμβρίου 2006.

  1. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Τα λόγια τα μεγάλα

    Ένα από τα πρώτα μαθήματα που πήρα στη ζωή μου είναι πως "όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε μικρό καλάθι".

    Εκτιμώ πως λίγη σημασία έχει το αίτιο σε σχέση με το αιτιατό. Ειδικά όταν κάτι τέτοιο οφείλεται στο Κυρίαρχο μέλος μιας σχέσης. Αν Ο Κυρίαρχος είναι συνειδητοποιημένος, τότε το πλήγμα είναι ισχυρό για την αυτοεκτίμησή Του.
    Ας γυρίσουμε λοιπόν το νόμισμα κι ας δούμε όχι το αν μας πλήγωσε ή μας απογοήτευσε, αλλά το πόσο ο Ίδιος Στεναχωρέθηκε...


    ΥΓ. αναφέρομαι σε Κυρίαρχους που Ξέρουν τι Είναι και Ξέρουν τι Θέλουν.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τα λόγια τα μεγάλα

    Το φαινόμενο είναι γενικό.Επίσης πολύ δήθεν σκλάβοι και σκλάβες έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.Παλιότερα είχε γίνει και ανάλογο θέμα με δήθεν Αφέντρες.

    Τώρα μας φταίνε οι Κυρίαρχοι;
    Θα λεγα αφενός πως δεν μπορούν να διαφεύγουν από τον κανόνα.Δε γίνεται να είναι οι μόνοι "τίμιοι" στο σύνολο τους και θα ήταν ανοησία να επικαλεστε'ι κανείς κάτι τέτοιο.Ταυτότητες να υπάρχουν και κάθε κατακαημένος κοτσάρει αυτό που του αρέσει.

    Όμως το κλίμα είναι γενικό το τελευταίο διάστημα.Και φαίνεται και από δημοσιεύσεις των τελευταίων 10 ή 20 ημερών.

    Δε μπορώ να καταλάβω ,γιατί πρέπει ανα κάποιο διάστημα,μια ομάδα ανθρώπων να μπαίνει στο στόχαστρο.Νιώστε καλύτερα.Καλημέρα σας...
     
  3. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Τα λόγια τα μεγάλα

    Από τι να στεναχωρέθηκε sapfw από τα λόγια που έλεγε και δεν είχαν βάση? Ή από την αδυναμία του να μην μπορεί τελικά να τα στηρίξει?
    Θα ήθελες να μου το αναλύσεις λιγάκι για να καταλάβω?
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Τα λόγια τα μεγάλα

    Ποιο είναι το θέμα ; Τα λόγια που λέγονται σε μία σχέση M/s , D/s ή κάτι άλλο ;
     
  5. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα λόγια τα μεγάλα

    Το θέμα είναι στο νο 1 ποστ Ηλία
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Το διάβασα πολύχρωμη απαλή , αλλά νιώθω ότι η συζήτηση στηρίζεται σε αόρατα επιχειρήματα .
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Τα λόγια τα μεγάλα

    Θα υποστηριξω παλι αυτο που εγραψα σε ενα αλλο νημα και θα το ανεβασω και εδω...
    ...Λυπαμαι για Ο/ολους οσους επιθυμουν κατι, καποιον και δεν κανουν τιποτε για να το αποκτησουν.
    ...Λυπαμαι και γι αυτους που θελουν να παρουν αλλα δεν μπορουν.
    ...Λυπαμαι γι αυτους που προσφερονται και δεν εχουν ανταποκριση.
    ...Γι αυτους που απλωνουν το χερι και δεν εχουν καποιον να τους το πιασει.

    Εγκλωβισμενες υπαρξεις στους φοβους μιας πιο αληθινης πραγματικοτητας.
    Λογια υπεροχα αλλα πραξεις καμια...
    Λογια ειπωμενα, λογια γραμμενα, που δινουν ελπιδες για πιο αμεση επικοινωνια, αλλα δυστυχως μονο λογια, που στο τελμα τους μενουν εκει, η εξανεμιζονται οταν αυτα φτασουν να γινουν πραξη.

    Ο φοβος, η ανασφαλεια υπο την απειλη μιας ενδεχομενης αποτυχιας, Μ/μας κρατουν μακρια... Μας τρομαζει η αληθεια, οταν ερθει η στιγμη να την κοιταξουμε στα ματια...

    soft_crystal...(και καθε "soft_crystal") ευχομαι αυτος ο Καποιος που ποθεις, η που θα ποθησεις στο παρον η στο μελλον, να μην λογαριασει "θαλασσες", "κυματα" και "φουρτουνες", προκειμενου να ερθει να σε βρει... Ευχομαι να ανακαλυψει το ποσο σπουδαια εισαι και να σ'αγαπησει γι αυτο!
    Τοτε νασαι σιγουρη οτι Αυτος θα αξιζει τον κοπο για σενα!

    Φιλικοτατα αφιερωμενο στους ταξιδιωτες και στους ναυαγους!!
     
  8. female

    female Contributor



    Έχω νιώσει και υπερ να πληγώνονται από λόγια και υποσχέσεις υπό - και μάλιστα πολύ.

    Μπορεί να είναι από ανασφάλεια, μπορεί (το κάνω κι εγώ συχνά το λάθος) να θέλουμε και να υποσχόμαστε περισσότερα απ' όσα τελικά μπορούμε. Μπορεί να είναι και από κακοήθεια, να τάζουμε λαγούς με πετραχήλια και μετά να χάνουμε το ενδιαφέρον μας μόλις πετύχουμε το στόχο.

    Όποιος και να είναι ο λόγος, οι πιθανότητες να πληγωθούμε είναι πολλές. Η ζωή για μένα είναι μια πορεία, ένα ταξίδι, μια διαδρομή. Ο ορίζοντας υπάρχει, αλλά όσο τον πλησιάζεις βλέπεις οτι υπάρχουν κι άλλοι ορίζοντες πιο πέρα...

    Ο πόνος – και από μεγάλα λόγια απραγματοποίητα - είναι δεδομένος, αναπόσπαστο τμήμα του ταξιδιού. Σημασία έχει η διαχείριση του από εμάς. Να φροντίζουμε να μην τον παίρνουμε σε θανατηφόρες δόσεις κατ' αρχάς. Μετά, θα μάθουμε απ' αυτόν, θα μας ωριμάσει, ή θα μας κάνει αναίσθητους, θα μας παγώσει, θα μας κάνει απίστευτα κυνικούς, θα πάψουμε να νιώθουμε, θα εκδικηθούμε τον επόμενο, θα πάθουμε κατάθλιψη...

    Η διαχείριση του πόνου... Εύκολο ακούγεται, ε; Όλοι ξέρουμε όμως πόσο δύσκολο είναι.

    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα... Take them with a grain of salt...

     
  9. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Το thread αυτό είναι πέρα για πέρα άδικο. Υποβαθμίζει την κριτική ικανότητα των υποτακτικών και το επίπεδο ευφυΐας τους. Δέχεστε να υποταχθείτε σε Έναν που τα λόγια του δεν ακολουθούνται από την ανάλογη συμπεριφορά, σε Κάποιον που δεν έχει αλήθεια στον λόγο Του; Αν ναι, είστε άξιοι αυτού και καλώς έκανε και βρέθηκε αυτός στον δρόμο σας, ώστε να εκτιμήσετε τις ορθές αξίες συνοδεύουν Κάποιον. Αν όχι, πως θα ξεγελάσει την καθάρια κρίση σας; Και για πόσο; Το ψέμα δεν κρύβεται για πολύ, συνεπώς δεν μιλάμε για δημιουργία πληγής, καθώς δεν υπάρχει χρόνος ανάπτυξης πνευματικού και συναισθηματικού bondage. Οφείλετε στον εαυτό σας να έχετε πλήρη επίγνωση του Ανθρώπου, στον οποίο υποτάσσεστε, όπως επίσης και σε τι συναινείτε… όχι σε Ποιόν θα θέλατε να υποταχθείτε ή σε τι θα θέλατε να συναινέσετε.

    Το thread αυτό είναι πέρα για πέρα άδικο. Υποβιβάζει τους Κυρίαρχους, τονίζοντας πως ο κινητήριος μοχλός υλοποίησης των επιθυμιών Τους είναι ο εγωισμός. Τους παρουσιάζει ως αδίστακτα αρπακτικά που επιλέγουν το ψέμα, την υποκρισία και την δολίως χρησιμοποιούμενη σαγήνη, ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους. Από πότε Κυριαρχία ισοδυναμεί με τον εγωισμό; Και κάτι ακόμα… αν ο Χ κυρίαρχος επιλέξει τις κούφιες μεγαλοστομίες για να γοητεύσει και να εξαπατήσει το “θύμα”, το όλο αποτέλεσμα θα είναι εξίσου κούφιο και ψεύτικο. Γιατί να υποβάλλει τον εαυτό του σε αυτήν την διαδικασία και να ανησυχεί για το “πότε θα τον ανακαλύψουν” – κάτι που είναι δεδομένο πως θα συμβεί;

    Το thread είναι πέρα για πέρα άδικο. Παρουσιάζονται οι Κυρίαρχοι ως ψυχρά ανθρωποειδή, που δεν έχουν χώρο μέσα τους για λύπη αν δεν καταφέρουν να εκπληρώσουν, για λόγους υπεράνω των δυνατοτήτων Τους, μια υπόσχεσή Τους. Αν Κάποιος υποσχεθεί κάτι στην σκλάβα Του και στην πορεία ο χρόνος του ή άλλοι αστάθμητοι παράγοντες τον αναγκάσουν να ακυρώσει την υπόσχεσή Του, στεναχωριέται διπλά: τόσο για την αρνητική έκβαση των σχεδίων Του, όσο για την αδυναμία Του να κρατήσει τον λόγο Του.

    Το thread είναι πέρα για πέρα άδικο. Δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες απέναντι στο πρόσωπο Των Κυρίαρχων, συνεπώς είναι αβάσιμες. Λάσπη μπορεί να πετάξει ο καθένας, χρησιμοποιώντας την ασφάλεια που του παρέχει το διαδίκτυο. Με γενικότητες, όμως, ως κατηγορίες δεν θίγεται κανένας άλλος πλην του κατηγόρου.
     
    Last edited: 12 Νοεμβρίου 2006
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    L_Strike γιατι εφτασες το θεμα στα ακρα?
    Γιατι το πηρες τοσο επι πονου?
    Δες το σαν μομφη για οσους δεν ανταποκρινονται σε αυτους που Εσυ λογιζεις Κυριαρχους-υποτακτικους.
    Μηπως φανταζεσαι οτι δεν υπαρχουν ολοι αυτοι μεταξυ Μ/μας?
    Δεν θα αρνηθω οτι υπαρχουν και εξαιρετα ατομα με λογο και συνειδηση και του τι λενε αλλα και του τι κανουν. Αλλα δεν ειναι αυτα η πλειονοτητα που απαρτιζουν την κοινοτητα. Δυστυχως υποπτευομαι και γω ειναι η μειονοτητα.
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Τα λόγια τα μεγάλα


     
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Τα λόγια τα μεγάλα

    Eυα θα σου απαντήσω με μία προηγούμενη απάντηση μου...

    Εν τέλει δεν μπορούν τα όποια βιώματα να απαξιώνουν ένα σύνολο.Ό/ολοι έχουμε φάει ψέμα,δούλεμα ή πέσαμε στην παγίδα του kinky ή του cyber..Δε μπορούμε όμως να γινόμαστε ισοπεδωτικοί..Αυτά με τα αυτονόητα..

    Βέβαια θα μου πεις πως πλανόταν κάποιος διαχωρισμός.Με το κλίμα των προηγούμενων ημερών και κάποιες δημοσιεύσεις μεταξύ σοβαρού και αστείου,άλλη κατάσταση διαφαίνεται..