Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα μυστικά των τροφιμων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Humiliatedsub, στις 24 Μαρτίου 2018.

1. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ναι... αυτό σκέφτηκα κι εγώ... αυτό μάλλον θα είναι σε μεγαλύτερη περιεκτικότητα.

2. tithon

tithon Contributor

αυτό είναι πολύ πιθανό.

3. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Παιδιά, η υγειονομική υπηρεσία υποχρεωνει απο ολες τις επιχειρήσεις υγειονομικου ενδιαφεροντος τα φρουτα και λαχανικα να πλενονται με ταμπλετες (αναβράζον) χλωρίνης και να μην ξεπλενονται μετα. Αλλωστε με απλες γνωσεις χημειας ξερουμε οτι χλωρινη και νερο μετα απο εικοσι λεπτα δινει νερο, η χλωρινη εξουδετερωνεται.

4. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Μωρε καλα λεω εγω να φυτεψω μαρούλια σε γλάστρες στο μπαλκόνι με κοροϊδεύουν . 

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

6. tithon

tithon Contributor

ξανανιώνω με σχολικές συζητήσεις  

το νερό έχει ένα όριο διαλυτότητας αερίων, το παραπάνω επαναποδίδεται στην ατμόσφαιρα.
    τα λαχανικά τι απορροφούν; πόσο χλώριο εγκλωβίζουν στο μεταξύ;

7. charlotte

Δεν υπάρχει quote αρα μονο να υποθεσω οτι αναφερεσαι στο ποστ μου, μπορω. Θα πρεπει να ρωτησουμε τον εοφ φανταζομαι γιατι οι εν λογο ταμπλετες εχουν σαφεις οδηγιες σε ποσο νερο αντιστοιχει η κάθε ταμπλετα και για ποσο χρονο. Δεν ειμαι χημικος οι γνωσεις μου στη χημεια ειναι σαφως σχολικου επιπεδου, οι πληροφορίες που παραθεσα στο παραπανω ποστ μου πηγαζουν απο την πολυετη μου πειρα σε χωρους εστίασης  

8. tithon

tithon Contributor

όχι ειδικά στο δικό σου ποστ. απ' το δικό σου κράτησα το περί διαλυτικής ικανότητας του νερού κι έβαλα κι άλλη παράμετρο. όλη η συζήτηση έτσι εξελίσσεται.

εδραιώνεται η πεποίθησή μου οτι τα λαχανικά είναι επικίνδυνα. φιλέτα και πάλι φιλέτα. είναι οριστικό.

9. charlotte

Χαχαχαχαχασα!!!!!!! Δεν θέλεις να ξερεις!!!!!      

10. goodevil

goodevil arcade

Να παιρνεται Ελληνικα κηπευτικα ολοκληρωμενης διαχειρισης
    ειναι δοκιμασμενα απο τα εντομα ουτε πλυσιμο δε θελουν.

11. 2. Οι φρεσκοι χυμοι, δεν ειναι φρεσκοι, ουτε φρεσκοστημμενοι. Στηβονται και μπορουν να παραμεινουν σε δεξαμενες των εργοστασιων μεχρι και 2 χρονια. Για να μην αλλοιωθουν οταν βρισκονται στις δεξαμενες, αφαιρειται το οξυγονο. Με αυτον τον τροπο ομως αφαιρειται και η φυσικη γευση του φρουτου. Δεν υπαρχει προβλημα ομως. Η γευση προστίθεται με χημικα οταν ο χυμος ειναι ετοιμος να συσκευαστει για να πωληθει.

12. espimain

espimain Contributor

Νομίζω ότι ακόμη και η αλήθεια που υπάρχει, σε αυτό που λες, την λες με τέτοιο τρόπο που παύει να είναι αλήθεια γιατί ακούγεται σαν λάθος.