Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα προτερήματα που θέλουμε και τα ελαττώματα που δεν αντέχουμε

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 8 Ιουλίου 2016.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ' όνομα.
    Υπάρχουν κι άλλοι εδώ, που απλώνουν σεντόνια τουλάχιστον το ίδιο μακριά/"ακατανόητα" με τα δικά μου. Αλλά με μένα τα παίρνετε χαχα... 

Λοιπόν προτερήματα βουδουσουμικά ή μη : να έχει "στομάχι" ικανό να μ' αντέξει, δίχως να πέσει στα χάπια.

Ελαττώματα βουδουσουμικά ή μη : να μην έχει "στομάχι" ικανό να μ' αντέξει, ούτε κι αν πέσει στα χάπια.   

Last edited: 9 Ιουλίου 2016
  2. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Τα χουμε ξαναπει αυτα. βυζγια!

3. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Απαραίτητα προτερήματα για να επιλέξω:

- Θετική διάθεση απέναντι στα πάντα, από ένστικτο και ιδιοσυγκρασία,
    - Ευγένεια,
    - Θάρρος και αυτοπεποίθηση,
    - Ανοιχτό μυαλό, προσαρμοστικότητα και ανεξαρτησία,
    - Ζωντάνια.

Τα παραπάνω με διεγείρουν εξαιρετικά και με κάνουν να προσπερνώ σχεδόν οτιδήποτε άλλο, τουλάχιστον στην αρχή. Μπορώ να ερωτευθώ σφόδρα αν δω κάποιο/α από τα παραπάνω χαρακτηριστικά.   

Ανυπόφορα ελαττώματα:

- Αρνητική διάθεση, να βρίσκει, ή να εφευρίσκει πολλές φορές, παντού και σε όλους πάντα κάτι κακό ή αρνητικό να πει,
    - Αγένεια και δεικτικότητα, ειρωνία και στείρα κριτική,
    - Μεμψιμοιρία, μουρμούρα, γκρίνια, να της φταίει η μοίρας και όλοι και όλα τα άλλα εκτός από τον εαυτό της,
    - Απάθεια, αδράνεια, έλλειψη διάθεσης για νέα πράγματα. Να δείχνει έλλειψη διάθεσης για ζωή δηλαδή, ακόμα και αν έχει διάθεση αλλά γκρινιάζει και κλαίγεται.

Ακόμα και η πιο κούκλα, η Θεϊκή μουνάρα, το απόλυτο πρότυπο ομορφιάς και κάβλας να βρεθεί στον δρόμο μου,
    αν έχει ένα ή ακόμα χειρότερο κάποια από τα παραπάνω, συνήθως εμφανίζονται μαζί,
    δεν μπορεί να μου σηκωθεί ούτε με χάπια και χειρουργική υποστήριξη. Μου θυμίζουν βάλτο ή τάφο.  

Τρέ ξενερουά. Αμπσολυμάν.  

Last edited: 10 Ιουλίου 2016
  4. Brigitte

Brigitte Contributor

Η ευστροφια και το χιουμορ είναι απαραίτητα για 'μενα.
    Απεχθάνομαι αυτους που είναι ψωνισμένοι με τον εαυτο τους καθως και τους ψευτες.

Απαραιτητο για 'μενα σε έναν Κ είναι, το να είναι αξιόπιστος. Σ' έναν υ το ιδιο.

5. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Να εχει χιουμορ, μπλακ χιουμορ, αισθηση του χιουμορ, καθε ειδους χιουμορ, να γελαει, να κανει πλακα και να δεχεται. Πηξαμε στους σκυθρωπους και παρεξηγησακιδες. Επισης η σοβαροτητα. Ενας συγκροτημενος και υγιης ανθρωπος ξερει να διαχωριζει τις στιγμες που απαιτουν χιουμορ ή σοβαρη προσεγγιση, κατ εμε παντοτε.
    Σοβαροφανεια στον οχλο με τους πυρσους.
    Να ειναι καθαρος και περιποιημενος αλλωστε το λεει κι ο σοφος λαος, "η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια". Εγω την θεωρω ολοκληρη.
    Να εχει ευγενεια πανω απ ολα και σε οποια συνθηκη.
    Τα βασικα κι ανθρωπινα δλδς.

Απεχθει τα κοκορια, οι "μαγκες", οι "σκληροπυρηνικοι", οι αγενεις, ο γνωριζω τα παντα κι αυτο που λεω εγω ισχυει. Ο πολυ μπλαμπλα και τηγανιτα τιποτα. Και μερικα χιλιαδες ακομη.
    Στον οχλο κι αυτα κανοντας τα σταχτη.

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Justmeandme

Σκληροπυρηνικοί εννοείς;

7. Justmeandme

Ο πολυ βαρυς σε συμπεριφορα. Ο δε σηκωνω, θα τον εκανω εγω, θα δει ποιος ειμαι, στην κουζινα σου εσυ κλπ

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Θα ήθελα να δω, αν κάποιος/α βγει off topic ( σπάνιο πράγμα το off topic χαχα ) και γράψει ποια προτερήματα θα ήθελε να είχε κείνος/η.
    Και ποια ελαττώματα δικά του/της δεν αντέχει.
    Έτσι για την πλάκα και την "αλητεία" του θέματος.  

Υ.Γ.

Ξέχναγα, προτερήματα κι ελαττώματα τόσο βουδουσουμικά όσο και μη ( που θα θέλαμε να είχαμε, που σε μας δεν αντέχουμε ).

Last edited: 12 Ιουλίου 2016
  9. Justmeandme

Πολυ ωραιο για thread

10. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Δεν με αντέχω καθόλου μα καθόλου όταν με πιάνει το πείσμα μου! Είμαι για σκότωμα! Αλήθεια  
    Τα... καλά νέα (το flipside του πείσματος) είναι η αφοσίωση μου σε ανθρώπους και σκοπούς και μου αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό μου.

Ως προς τα βδσμικά...
    Το μεγαλύτερο προτέρημα μου είναι ότι είμαι λυσσάρικο.
    Και το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι επίσης ότι είμαι λυσσάρικο  

11. Valleria

Valleria Life is nothing without passion

Θεωρώ βασικά προτερήματα σ εναν Κ (αλλα και γενικά) τον αυτοσαρκασμό, το χιούμορ και την ειλικρίνεια.
    Δεν αντέχω το ψέμα, τους γκρινιάρηδες και τους ψωνισμένους .

12. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Ελαττώματα αρκετά δεν θέλω βρισιές δεσιματα χαστουκια ελάττωμα για μια βδσμ σχέση το ξέρω. Ένα καλό
    Προτερήμα να κάνω μασάζ ρεφλεξολογια από το πρωί έως το βράδυ εμπεριέχει κ τάντρα μασάζ.