Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα συναισθήματα μιας σφαλιάρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 4 Μαϊου 2016.

1. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Την πρω6η σφαλιαρα που εδωσα τη θυμαμαι καθαρα.
    Εκπληξη, οχι για τη σφαλιαρα, που την περιμενε αργα η γρηγορα, αλλα για τη στιγμη κ@ι την ενταση, δακρυα,της ξεφυγε μια φωνη,αλλα δεν μιλησε, η καυλα φανερη στα μισοκλειστα ματια, αλλα δεν ημουν σιγουρος.
    Βεβαιωθηκα οταν εκανα να απομακρυνθω κι ειδα το βλεμμα της.

2. brenda

brenda FU very much

Με την φίλη μου την @Estelwen καταλήξαμε σε ένα κοινό συμπέρασμα:
    Μέθεξη με χαστούκια, στο πρόσωπο, αδιάλλειπτα, ερεθιστικά, απίστευτη αίσθηση καύσου, ντροπής, καυλοενοχής και εν συνεχεία ξετσίπωτης απόλαυσης έως οργασμού, κατ΄εντολήν, αλλά και αναπόδραστα.
    Δεν τα έχω αποκωδικοποιήσει πλήρως, ωστόσο είναι εξαιρετικά απολαυστικά...

3. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Ποια τα συναισθήματα και οι σκέψεις όταν βλέπεις το χέρι να κινείται και συνειδητοποιείς τι θα ακολουθήσει.
    χαρά ανυπομονησία - συνήθως αντανακλαστικά κλείνω τα μάτια πριν τις φάω
    Ποια τα συναισθήματα και οι σκέψεις όταν αυτό καταλήγει στο μάγουλο σου και ποια όταν απομακρύνεται από αυτό.
    έξαψις και λίγο φόβο-ενοχή?...όταν απομακρύνεται αναρωτιέμαι πότε θα την ξαναφάω

4. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

οταν πιανω στο χερι το λιπαντικο κ της λεω γυρνα .αν η απαντηση ειναι οχι παλι δεν θελω τωρα ποναει απο εχθες τοτε πεφτουν οι πρωτες κ η μεγαλη καυλα οταν της λεω ποιος ειναι ο αφεντης ποιος μηλησε ποιος κανει κουμαντο απανταει εσυ αφεντη μου εσυ οτι πεις ενταξει κ ταυτοχρονα πεφτουν η μια μετα την αλλη οσο δηλωνει την υποταγη της στις ορεξεις μου

5. gazza

gazza Regular Member

6. obetientpearl

obetientpearl Regular Member

Σιγά, αυτό δεν είναι τίποτα  

7. gazza

gazza Regular Member

σιωπη θα φας και αλλο.. 

8. Δεν τρολλαρω.

Η πρώτη φορά που έδωσα χαστούκι στον κύριο μου ήταν και η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε σαν ζευγάρι γιατί σαν φίλο τον είχα συναντήσει ξανά ..(μετά προέκυψε η σχέση..)στην πρώτη λοιπόν συνάντηση μας και στα πρώτα λεπτά κιόλας του έδωσα ένα ωραιότατο χαστούκι (για κάτι που είχε συμβεί και του το "χρωστούσα") ..δεν το περίμενε. Του ήρθε απότομο. το διαχειρίστηκε αρχικά αμήχανα αλλά επειδή είχα δίκιο δεν αντέδρασε άσχημα.. όλες τις υπόλοιπες φορές που προσπάθησα να του δώσω χαστούκι τις έφαγα μετά διπλά και τριδιπλα!!!!! Το συναίσθημα είναι ένα. ΚΑΥΛΑ...
    για μένα προσωπικά ένα δυνατό απότομο δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.. τα μικρά συνεχόμενα με νευριαζουν.

9. obetientpearl

Ωραιος! Αλλα εγω δεν αντιμιλαω.. Παρα μονο σπανίως  

κατι τέτοιο σε πιο δυνατο παρακαλώ, αναποδο

10. obetientpearl

11. obetientpearl

Αυτό είναι χαστούκι @gazza