Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα τρία στάδια….!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος annoulasl, στις 15 Δεκεμβρίου 2011.

1. annoulasl

annoulasl Regular Member

Θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για μένα, τα οποία δεν έχω, όχι ακόμα τουλάχιστον, ανεβάσει στο site μου
    και για τα οποία με ρωτάνε πολλοί, κυρίως άτομα μέσα από το συγκεκριμένο forum.

Δεν είμαι σκλάβα. Μου αρέσει ο πόνος και η υποταγή, αλλά μόνον στα πλαίσια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού, με αρχή και τέλος…! Δεν θα μπορούσα ποτέ να θεωρήσω τον εαυτό μου υποχείριο κάποιου-κάποιων, σε μόνιμη βάση, να πρέπει να παίρνω άδεια για το κάθε τι που θα κάνω… ή να μην έχω καν το δικαίωμα να την ζητήσω. Στα πλαίσια όμως ενός σεξουαλικού παιχνιδιού, θα μπορούσα να δεχτώ τα πάντα…!

Μέχρι τώρα, στην σεξουαλική μας ζωή, με τον άντρα μου, έχουμε βάλει τρίτους, συνήθως έναν κάθε φορά αλλά σε κάποιες περιπτώσεις από δύο μέχρι πέντε, με κύριο σκοπό την υποταγή και τον εξευτελισμό μου στα πλαίσια πάντα του παιχνιδιού.

Υπάρχουν τρία στάδια που περνάω σε όλη την χρονική περίοδο, από την επιλογή του ατόμου μέχρι την συνάντηση και το παιχνίδι.

Το πρώτο είναι εκείνο της επιλογής. Μέσω της σελίδας μου, μπορεί εύκολα και ξεκάθαρα να καταλάβει κάποιος τι ζητάμε. Όμως μετά από τα τηλεφωνήματα με τον άντρα μου καταλαβαίνουμε αν υπάρχει κάποια χημεία μεταξύ μας και αν κάποιος τηρεί τις προϋποθέσεις μια συνάντησης. Έχουμε αρκετά αυστηρά κριτήρια στην επιλογή, γιατί η φύση του παιχνιδιού είναι τέτοια που μπορεί να γίνει επικίνδυνη ! Ευτυχώς μέχρι τώρα όλα έχουν πάει καλά !

Κατά το στάδιο της επιλογής, μιλάω μέσω e-mail με τα διάφορα άτομα και ανταλλάσουμε σχόλια και απόψεις όχι μόνον για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για πολλά και διάφορα άλλα. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον στάδιο γιατί μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Πολλές φορές παίρνουμε και ιδέες ο ένας απ τον άλλον για διάφορα παιχνίδια…! Αυτό είναι και το πιο μακρύ σε χρονική διάρκεια στάδιο. Και κάποια στιγμή, επιλέγουμε το ιδανικό άτομο για μια συνάντηση !

Την μέρα της συνάντησης αρχίζει για μένα και το δεύτερο στάδιο, της προετοιμασίας. Ψυχολογικής και σωματικής. Ξέρω πως θα πρέπει να ετοιμαστώ για να συναντήσω κάποιον ο οποίος θα έχει το δικαίωμα να μου κάνει οτιδήποτε θέλει, κι ακόμη κι αν εγώ έχω αντίρρηση, έχει το δικαίωμα να με υποχρεώσει να το κάνω. Αυτό είναι από μόνο του τόσο φοβιστικό, αλλά και τόσο ερεθιστικό…!

Κατ αρχήν πρέπει να προετοιμάσω το σώμα μου…! Μερικές μέρες πριν την συνάντηση προσέχω πολύ την διατροφή μου, έτσι ώστε να είμαι αρκετά δυνατή και να έχω αντοχές. Την μέρα της συνάντησης, κάνω ένα καλό μπάνιο και κλύσμα έτσι ώστε να είμαι απολύτως καθαρή παντού, και φροντίσω να απομακρύνω τις τριχίτσες από την κλειτορίδα και κάτω φτιάχνοντας ένα διακριτικό τριγωνάκι από πάνω, έτσι ώστε να προσφέρω ένα ωραίο και ερεθιστικό θέαμα.

Η επιλογή της ενδυμασίας και του μακιγιάζ επίσης παίζει μεγάλο ρόλο. Πρέπει να φοράω ρούχα που να τονίζουν την θηλυκότητα μου, που να μπορούν να βγουν εύκολα αλλά και χωρίς να βγουν να μπορούν εύκολα να αποκαλύψουν τα επίμαχα μέρη του σώματός μου. Το μακιγιάζ πρέπει να είναι διακριτικό και αδιάβροχο, έτσι ώστε να μην μουτζουρωθεί το πρόσωπο μου σε περίπτωση που πέσει νερό πάνω ή κλάψω.

Μετά είναι ο έλεγχος από τον άντρα μου ο οποίος θα διακρίνει αν κάτι χρειάζεται διόρθωση ή αλλαγή…! Θα επιτηρήσει το σώμα μου πριν φορέσω οτιδήποτε και θα κάνει και την τελική επιλογή της ενδυμασίας.

Στην πρώτη συνάντηση με κάποιον, είναι και η διαδρομή. Το ότι με πηγαίνει ο άντρας μου σε κάποιον ο οποίος θα έχει δικαίωμα να μου κάνει ότι θέλει, η σκέψη του ότι πηγαίνω κάπου όπου θα πρέπει να είμαι τελείως υποταγμένη και που σίγουρα θα πονέσω, είναι τρομερά ερεθιστική ! Βλέπω τους ανθρώπους από τα άλλα αυτοκίνητα ή και αν τύχει να περπατήσουμε για κάποιο διάστημα, να με κοιτάνε και αναρωτιέμαι αν μπορούν να καταλάβουν τι σκέφτομαι, που πάω και τι είμαι έτοιμη να κάνω. Γιατί όταν έχω μπει σε αυτήν την ψυχολογία, αν κάποιος μου ζητήσει για παράδειγμα να σηκώσω την φούστα μου να με δει, θα πρέπει να το κάνω χωρίς να το σκεφτώ…!

Και μετά, το τελευταίο στάδιο. Η στιγμή της συνάντησης. Η στιγμή που περίμενα τόσες μέρες, που προετοιμαζόμουν γι αυτήν τόσες ώρες, αλλά όταν φτάσει, θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Η στιγμή που θα με δει ο τρίτος άνθρωπος, και θα ξέρει πλέον με πια μιλούσε τόσο καιρό και πια είναι έτοιμη να κάνει ότι εκείνος θελήσει.

Την αμηχανία σπάει συνήθως ο άντρας μου, με τον οποίον ο τρίτος έχει συναντηθεί ξανά, και μετά από ένα ολιγόλεπτο chit chat, αρχίζει να με δείχνει στον τρίτο, να με τοποθετεί σε διάφορες στάσεις, να μου βγάζει τα ρούχα, και φυσικά να τον προκαλεί να συμμετάσχει κι εκείνος. Και μετά αρχίζει σιγά σιγά το παιχνίδι.

Αν έχουμε μιλήσει για ένα παιχνίδι πόνου και σωματικής εκμετάλλευσης, συνήθως αισθάνομαι καλύτερα γιατί συμμετέχω κι εγώ, λέγοντας διάφορα, ζητώντας διάφορα, ακόμα και προτείνοντας ιδέες. Αν όμως το παιχνίδι είναι υποταγής και εξευτελισμού, τότε η αίσθηση είναι τελείως διαφορετική. Τότε πρέπει να υπακούω και να υπομένω σιωπηλά το κάθε τι, να μιλάω μόνον αν μου το επιτρέπουν και φυσικά να κάνω πράγματα που σε άλλη περίπτωση θα ντρεπόμουν και να τα σκεφτώ…!

Όταν το παιχνίδι τελειώσει, πάντα μένω με την αίσθηση του ότι για μία ακόμα φορά έγινα κάτι που δεν είμαι, για μία ακόμα φορά κάποιος άγνωστος εκμεταλλεύτηκε το σώμα μου για την δική του ευχαρίστηση, και φυσικά πως για έναν ακόμα άνθρωπο είμαι απλώς μια τσούλα που αν δει τυχαία στον δρόμο, είναι στο χέρι του να το εκμεταλλευτεί όπως θέλει…!
    Γιατί όταν περάσω την γραμμή, επιστροφή δεν υπάρχει…!

2. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Τα τρία στάδια….!

Νομός Αττικής? Κάπου στο βουνό να υποθέσω?

3. annoulasl

annoulasl Regular Member

Βουνό... θάλασσα.... ;-)
    Ότι προκύψει...!

4. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Διαφωτιστικό και πολύ επεξηγηματικό! Nice  

5. annoulasl

annoulasl Regular Member

Διαφωτιστικό... ;-)
    Χαίρομαι που σου άρεσε...!

6. pnikosmika

pnikosmika Regular Member

Διαφωτιστικότατα τα τρια σταδια. Μην σου πω οτι ζηλέυω... Παράλληλα μου ξυπνησες μνήμες δικές μου. Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς...

7. chefare

chefare New Member

nomizo oti ginesai ayto pou pragmatika eimaste oloi k to krivoume kala mesa mas.........eisai leyteri

8. annoulasl

annoulasl Regular Member

Είμαι !!!
    Αν δεν ήμουν, δεν θα μπορούσα να παραχωρήσω την ελευθερία !!!

9. Απάντηση: Τα τρία στάδια….!

Μου άρεσε πολύ η περιγραφή σου.Σαν να αδειάζεις το μυαλό σου και να τα παραθέτεις...
    Μπράβο σου.

10. Fidelio_Nasos

Fidelio_Nasos Regular Member

Η προετοιμασία του να "διαβείς τον Ρουβίκωνα" είναι εξίσου σημαντική με το να βρέχεσαι απο το ποτάμι το ίδιο..
    Ζωντανή εικόνα ομολογώ και σκηνική παρουσία που συνάδει με την πραγματική αίσθηση της ελευθερίας που αυτοβούλως θυσιάζεται,όταν και εάν το θελήσεις...

11. annoulasl

annoulasl Regular Member

Ίσως γιατί όσα γράφω είναι αληθινά....

Δεν αδειάζω ακριβώς το μυαλό μου, αλλά παραθέτω τα όσα αισθάνομαι...

Επίσης, δεν θυσιάζω την ελευθερία, την παραχωρώ για λίγο...
    για χάρη της ευχαρίστησης... της ηδονής...!

12. pnikosmika

pnikosmika Regular Member

Ως master, εχω να πω οτι συμφωνώ με την "annoulasl". Η ελευθερια ακόμα και σε τέτοιες sub περιπτώσεις δεν θύσιαζεται αλλα ακροβάτει στο σχοινι που "δένουν" ολοι οι συμμετέχοντες σε αυτό.