Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα φετιχ μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Sadistcop32, στις 17 Οκτωβρίου 2021.

1. Sadistcop32

Sadistcop32 New Member

Περιεργως άρχισα να ψάχνομαι στα 30 μου όταν τυχαία κάποια που κάναμε σεξ μου ζήτησε να της κάνω golden shower μετά από σεξ..εκεί κολησα και ήθελα σαν τρελός τη δόση μου κάθε μέρα.. άρχισα να ψάχνω κ αλλα κομμάτια του εαυτού μου και ανακάλυψα ότι δεν με εξιτάρει το σεξ αλλά πραξεις όπως όπως το κατουρημα η το δέσιμο και να ασελγω πάνω στη υποτακτικη σύντροφο μου..η να την παίρνω μάτι όσο κάνει δουλειές του σπιτιού..
    Έχω κάνει συναντήσεις με κοπέλες μέσω σαιτ γνωριμιών η λόγω δουλειας(η στολη τραβαει υποτακτικες) μόνο και μόνο για να μου δώσει το λερωμένα κιλοτάκι της να το μυρισω..και ξανά με την ίδια να της το δώσω χυμενο από εμένα...
    Γενικά με άλλη της έχω ρίξει πολύ ξύλο μέχρι να χυσει ενώ είναι δεμένη με χειροπεδες για ώρες στη μπανιέρα και να την κατουραω στο πρόσωπο..
    Με λίγα λόγια έχω κάνει πολλά άλλα μπερδεμένα καθώς ούτε εγώ ούτε οι κοπέλες είχαμε κάποια γνώση bdsm.. εύχομαι εδώ να βρω αυτό που πραγματικά μου αρέσει ..
    Επίσης δεν ξέρω αν είναι φετιχ αλλά είμαι φανατικός στο αξυριστο μουνι..με ότι αυτό συνεπάγεται..αυτα!