Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα model-ίκια μου μέσα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dante, στις 5 Ιουνίου 2010.

1. Dante

Dante Regular Member

Καλημέρα και ελπίζω να μη με θυμάστε φίλτατοι περίεργοι και ωραίοι τύποι.

Ένα πρωί ξεστράτισα από τις BDSM σχέσεις μου και βρέθηκα σε έναν κόσμο βανίλιας. Και μια ωραιότατη μέρα μου ζητήθηκε μέσω της δουλειάς μου να λάβω μέρος σε ένα fetish/BDSM photoshoot.

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση φίλες και φίλοι? Η δουλειά καλή, δε λέω, μα δεν είναι υποκρισία να ποζάρω με ένα ματσούκι και αέρα σαδιστικής βανίλιας? Και αν ξανακυλήσω -πλουτς- στα ανείπωτα αίσχη του σαδομαζοχισμού και των πρόστυχων οργίων?

Save my soul, friends.

2. Απάντηση: Τα model-ίκια μου μέσα

Aν δεν μπορείς να το αποφύγεις, κάνει την καρδιά σου πέτρα και απόλαυσέ το...  

3. thanasis

thanasis Contributor

Στα 22 σου έχεις ακόμα πολύ περιθώριο να ξανα(ή πρωτο-)κυλήσεις σε αίσχη. Από κει και πέρα, ούτε η πρώτη θα είσαι, ούτε η τελευταία βανιλοφωτογραφιζόμενη σε βιδιεσεμοφόντο.  

4. sw

sw

Μπουκια να αφησεις δουλεια να μην αφησεις... λεει ο σοφος λαος.
    Δεν υπαρχει κανενας φοβος να ξανακυλισεις αν δεν εχεις ΒΔΣΜ φυση.
    Δεν εχει σημασια σε τι σχεσεις ησουν η θα εισαι. Δεν θα σε κρατησει κανενας χωρος ομορφος η ασχημος αν δεν ειναι ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ χωρος. Θα ειναι για λιγο. Περιστασιακα. Μια φωτογραφηση δεν εχει τη δυναμη να αλλαξει αυτο που εισαι και να σε αποσπασει απο το βανιλλα χωρο που επελεξες.

Τωρα αν εχεις ΒΔΣΜ φυση δεν ειναι δυνατον να να παραμεινεις σε βανιλλα χωρο παρα μονο και παλι περιστασιακα. Η φωτογραφιση δεν θα ειναι αιτια για να αφησεις το βανιλλα χωρο που επελεξες να εισαι . Θα ειναι απλως μια αφορμη.
    Μην αποφυγεις αυτη τη δουλεια, γιατι και αν το κανεις το υποσυνειδητο σου εχει καναδυο στρατιες απο αφορμες ετοιμες "παρα ποδα" . Ακομα και αν δεν το ξερεις εσυ. σε καποια απο τις επομενες θα ενδοσεις .
    Αν συνειδητα γνωριζεις πως εισαι (ανηκεις!) στο ΒΔΣΜ χωρο και για δικους σου προσωπικους λογους θελεις να το αλλαξεις και να "μετακομισεις" στον βανιλλα, μην το κανεις μονη σου! Θα ειναι ασκοπο. Ζητα την συνδρομη ειδικου!
    Η δυναμη της φυσης μας και να της αντιστεκομαστε, ακομη και σθεναρα, ειναι τοσο μεγαλη και ικανη ωστε θα υποτροπιαζει σε αλλεπαλληλες αντιστασεις μας, ωσπου τελικα να επιβληθει.

Φιλικα
    Γι ργος

Last edited: 6 Ιουνίου 2010
  5. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@Dante: για πόσο μπορεί ο φόβος να φυλάει τα έρμα;

6. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Τα model-ίκια μου μέσα

Αγαπητή Dante, ως μοντέλο σε μεγάλους οίκους του εξωτερικού, που ήμουν πριν πολλά χρόνια (Gucci, Armani κλπ) μάλιστα κόντεψα να γίνω και μούσα μεγάλου μόδιστρου, αλλά δεν λέω για να μην τον εκθέσω, σε συμβουλεύω πάνω από όλα να είσαι επαγγελματίας και να κάνεις αυτό που σου ζητείται στα πλαίσια της δουλειάς σου. Τα υπόλοιπα παρέλκουν....

ΥΓ. Γι αυτό μετά τα μοντέλα βγάζουν κακό όνομα, επειδή μπερδεύουν τη δουλειά με τη διασκέδαση.

7. Dante

Dante Regular Member

Re: Απάντηση: Τα model-ίκια μου μέσα

Θου Κύριε, φυσικά υπάρχει περίπτωση υποτροπής κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, καθαρά τις αναμνήσεις, το συγκινησιακό παράγοντα φοβάμαι. Και το όλο σκηνικό είναι διήμερο εκτός πόλεως, για πλήρη συγκέντρωση και τα λοιπά, λοιπά.

Και ελαφρά εκτός θέματος, πώς ήταν η εμπειρία? Θα το ξαναέκανες, με τις γνώσεις που έχεις σήμερα, αν σου δινόταν η ευκαιρία?

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:25 ----------

Τα info μου μέσα, 21 είμαι (για έξι μήνες + ακόμα), από που προέκυψε το 22 στο profile μου?! Αφήστε με να το χαρώ!

Anyways, αν ήταν για την πλάκα μου δε θα έπαιζε πρόβλημα, και πιθανώς δε θα το έκανα. Αλλά σέβομαι το φωτογράφο, και δημιουργεί σκηνές μόνο με bdsm μοντέλα ή performers. ANYWAYS. Θα δούμε.

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

Βρε λες?

Ίδωμεν! (μην ακούσω πάλι περί επαγγελματικότητας elfcat, γιατί εγώ τις φωτογραφήσεις μου τις απολαμβάνω!)

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:49 ----------

Ενδιαφέροντα όσα λες, αλλά είμαι άλλο φρούτο... Φρούτο που βαριέται. Και όχι το κλασσικό, βαριέμαι το σεξ ας αρχίσουμε τα χαστούκια, αλλά βαριέμαι να εξηγώ. Και να ψάχνω. Και να απογοητεύομαι.

Ένα χρόνο από τώρα, ήμουν σε 'σχέση' bdsmική με ένα ζευγάρι, όλα καλά, κάποιος κάτι στράβωσε. Τώρα είμαι με ένα αγόρι μάλαμα, το τέλειο σκλαβάκι αλλά δεν το ξέρει. Ρισκάρεις μια καλή κατάσταση για να ενσωματώσεις το bdsm στοιχείο? Φυσικά και κάνεις απόπειρες για κάποια βασικά, αλλά που βρίσκεις το κουράγιο να αρχίσεις conversion?

Στην τελική, πιο πολύ ο πειρασμός με τρομάζει.

Ίδωμεν.

8. llazouli

llazouli Contributor

Απάντηση: Τα model-ίκια μου μέσα

Dande, αστραπιαία η παρουσία σου, αλλά καθόλου απαρατήρητη!

Στο αγωνιώδες ερώτημα που θέτεις, έχω να προτείνω το εξής : Σταυρώνεις δυο δάχτυλα πίσω στην πλάτη και σιγοτραγουδώντας Que Sera, Sera, whatever will be, will be...δίνεις μια βουτιά-πλουτς-στα δροσερά νερά του σαδομαζοχισμού και αν δεις τα ζόρια...εγώ, ναυαγοσώστρια!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Animator

Animator Regular Member

Το λες και μονη σου, φοβασαι εν μερη να ψαξεις πιο βαθια μεσα σου για να δεις τι θες, τι ψαχνεις, τι σε κανει να νιωθεις πληροτητα. Αν συνεχως φοβασαι και ανυσηχεις δημιουργεις απο μονη σου φραγματα. Κριμα ειναι να το αποφευγεις συνειδητα η ασυνειδητα.

10. sw

sw

Ριξε μια ματια σ' αυτο: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t26416-2/#post310456

Δεν ξερω, σε μενα εφερε αποτελεσμα. Ισως, αν το εφαρμωσεις με το δικο σου "ταπεραμεντο" να φερει και σε σενα.

Γι ργος

11. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα model-ίκια μου μέσα

ε καιρος ειναι μαζι με τα model-ικια
    να ενσωματωσεις και τα hi-λικια.

ταδε εφη Tyfeas( modelo με συλλεκτικη αξια )

12. Durcet

Durcet In Loving Memory

Τι διαβάζουν τα ωραία μου μάτια πρωινιάτικα; Πώς είναι δυνατόν να είναι "τέλειο σκλαβάκι" χωρίς να το γνωρίζει; Ασχέτως από το αν έχει ροπή υποτακτικότητας, για να θεωρηθεί κάποιος ως σκλάβος απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνειδητοποιεί, να ενστερνίζεται αυτή του την ιδιότητα. Ειδάλλως, δε μπορεί να γίνεται λόγος για σκλάβο, πόσο μάλλον τέλειο. Το αν, υπό τις κατάλληλες συνθήκες, αποκτούσε την ιδιότητα του σκλάβου είναι άλλο θέμα.