Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικά πόσο και πως επηρεάζει την σεξουαλική ζωή η οικονομική κρίση;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος hellena, στις 22 Μαϊου 2013.

1. hellena

hellena New Member

Τελικά πόσο και πως επηρεάζει την σεξουαλική ζωή η οικονομική κρίση;

2. SadisticUsage

SadisticUsage Regular Member

Απάντηση: Τελικά πόσο και πως επηρεάζει την σεξουαλική ζωή η οικονομική κρίση;

Η κρίση μπορεί να επηρεάσει ποικιλοτρόπως την σεξουαλική ζωή.
    Είτε αυξημένο άγχος είτε μειωμένη οικονομική δυνατότητα να ακολουθήσουμε τον προηγούμενο τρόπο ζωής μας.
    Το αυξημένο άγχος γνωρίζουμε από έρευνες πως επηρεάζει άμεσα την λίμπιντο και κατά συνέπεια την σεξουαλική μας ζωή.
    Η μειωμένη οικονομική δυνατότητα έχει να κάνει πιο πολύ με τον τρόπο ζωής γύρω από τον οποίο μπορεί να έχουμε στηρίξει την έκφραση της σεξουαλικότητας μας, εύρεσης ερωτικού συντρόφου ή έλλειψη ακόμα ακόμα χρόνου λόγω εργασίας για την διασφάλιση σταθερών οικονομικών πόρων (σε σύγκριση με πριν την κρίση).

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Νομίζω την επηρρεάζει θετικά..

Από τις πιο οικονομικές διασκεδάσεις

4. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Προσωπικά με επηρεάζει αρνητικά πάρα πολύ. Τι λίμπιντο να έχω, όταν με απασχολεί πως θα κατορθώσω σε τέτοια οικονομία να επιβιώσω με τα παιδια μου?

5. anchor

anchor Regular Member

Εμένα την αναίσθητη πλέον καθόλου. Μετράμε τα ψιλά μας και αν βγαίνουν πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο. Αν όχι, σε κανένα απόμερο σημείο.

Φυσικά δεν βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε κατάσταση που να μου προκαλείται ιδιαίτερα αυξημένο άγχος έως πανικός. Σε εποχές που βρέθηκα σε τέτοια επίπεδα, εννοείται ότι η λίμπιντό μου είχε εξαφανιστεί εντελώς.

6. gaby

gaby Guest

Πέφτει ξύλο, λένε, ξαφνικά, εκεί που δεν έπεφτε.

Η κρίση έχει στερήσει την ελευθερία να κάνουν αυτό που θέλουν, όπως θέλουν σε πάρα πολλούς ανθρώπους και το άγχος δεν είναι πια άγχος, είναι αγωνία και απόγνωση.

Διόλου καλά και τα σεξουαλικά πράγματα, εν γένει.

7. Απάντηση: Τελικά πόσο και πως επηρεάζει την σεξουαλική ζωή η οικονομική κρίση;

Επηρεάζει και είναι λογικό.
    Στα δύσκολα όμως φαίνονται οι Άνθρωποι και όχι τα "ανθρωπάκια", έτσι δεν είναι;

8. Alexkat

Alexkat Contributor

Εξαρτάται ...σε μερικούς δεν σηκώνεται ούτε με γερανό .....
    ...σε κάποιους άλλους, δεν λέει να πέσει με τίποτε ....
    .... διαλέξτε ...παράταξη ....  

9. hellena

hellena New Member

Συμφωνώ απόλυτα ! με κάλυψε πλήρως η απάντηση σου!

10. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

Το ότι θέλω να γ.......ω και να δείρω πολύ κόσμο (πολιτικούς και πολίτες)….σημαίνει ότι η κρίση με έχει επηρεάσει θετικά;;;;;; 

11. SadisticUsage

SadisticUsage Regular Member

Θα πρέπει να σου πω πως μόνο θετικά δεν σε έχει επηρεάσει.
    Δυστυχώς αν πιάσεις αυτούς στα χέρια σου θα πρέπει να μην ξεχάσεις το ssc κάτι το οποίο θα σε κάνει να μην το απολαύσεις καθόλου!!! 

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

αν μιλας για το υπουργειο τουρισμου σε καλο δρομο εισαι