Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικα μηπως ειμαστε ολοι αμφιφυλόφιλοι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce, στις 12 Απριλίου 2007.

1. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Re: Τελικα μηπως ειμαστε ολοι αμφιφυλόφιλοι;

δεν μπορω να συμφωνησω ,
    αλλο φαντασιωση , αλλο πραγματικοτητα ....

απεχει παρα πολυ ,
    μια και αυτο που μπορει καποια στιγμη να φαντασιωθεις,
    οταν το κανεις πραξη να φερει το αντιθετο αποτελεσμα ,
    οπως για παραδειγμα σε μενα .

δεν ειμαστε ολοι αμφι !

2. john_slave96

john_slave96 Contributor

Δηλαδή, τι σε εσένα; Για διευκρίνησε το παράδειγμα.

3. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Re: Τελικα μηπως ειμαστε ολοι αμφιφυλόφιλοι;

ουστ !  

βαριεσαι που ζεις ! αν κοιταγες ολο το νημα θα εβλεπες !

ποσες φορες σου εχω πει να μην κοιτας μονο την αρχη και το τελος ???

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

τελικα τι σκοπο ειχε τουτο το νημα ειπαμε ? .....  

5. Mesodo

Mesodo Regular Member

να γεννηθεί, να ανθισει, να μεγαλώσει και να πεθάνει. όπως όλα τα νήματα ;-)))

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Τελικα μηπως ειμαστε ολοι αμφιφυλόφιλοι;

Όπως πάντα καθυστερημένος απαντάω.. 

Δεν ξέρω αν είμαστε όλοι σεξουαλικά αμφιφυλόφιλοι,αλλά σίγουρα είμαστε εγκεφαλικά,εφόσον και εάν καταρρίψουμε τους κοινωνικούς ενδοιασμούς ,κάθε άντρας και κάθε γυναίκα απολαμβάνει την αναγνώριση από κάποιο/α ομόφυλο/η(βάσει φύλου   )..

Δεν ξέρω για τις γυναίκες ,αλλά πιστεύω οι άντρες σίγουρα θα μπορούσαν έστω για μια φορά στη ζωή τους,αν γινόταν στο σωστό χρόνο,να τελείωσουν μπροστά σε έναν άλλο άντρα,κατόπιν οποιασδήποτε σεξουαλικής πράξης,έστω και αν αυτή ήτανε απλά να δώσουν μια πίπα που λέει ο λόγος : )

Στις γυναίκες δεν πιστεύω να συμβαίνει αυτό,γιατί δεν έχουν κάποιο επιθετικό όργανο,πλην της φαντασίωσης τους.Αυτή ενεργοποιείται στο επίπεδο αυτό πιο δύσκολα,για αυτό δε θα είχαν την ίδια προοπτική για ομοφυλοφιλική πράξη..

Τι λένε οι άντρες και τι οι γυναίκες βάσει αυτών;(να μην ξεχνάμε και τον παράγοντα timing)

7. Dolce

Dolce Regular Member

Re: Απάντηση: Τελικα μηπως ειμαστε ολοι αμφιφυλόφιλοι;

Παραδοξως θα απαντησω κυριως για τους αντρες, με κατι που μου ειχε κανει εντυπωση οταν το ειχε πει αρκετα χρονια πριν καπως ετσι ο φιλος μου. Μου ειχε πει λοιπον πως δεν υπαρχει αγορι στην εφηβεια που να μην την εχει παιξει μπροστα σε αλλο αγορι, και που κατα τη διαρκεια αυτου του παιχνιδιου/παιξιματος δεν χαζευε τον "συμπαικτη" και δεν ενιωθε καποια σεξουαλικη ελξη βλεποντας τον. Πολλοι μαλιστα (οπως ακουω απο περισσοτερες απο μια πλευρες) δεν αρκουνται στο κοιταγμα, αλλα προχωρουν τουλαχιστον στο handjob, αν οχι και στην πιπα. Ελαχιστοι ομως ειναι αυτοι που αναγνωριζουν την σεξουαλικη ελξη εκεινης της στιγμης ως αυτο που ειναι. Πληθος τα προσχηματα που χρησιμοποιουνται για να δικαιολογησουν αυτη την ελξη (ακομη και -κυριως ισως- προς τους εαυτους τους), με βασικοτερο αυτο της περιεργιας να δουν πως το κανει ο αλλος  rolleyes , και second runner-up το κλασσικο "φαντασιωνομουν ομως την Χ" (και θελουν αληθεια να το πιστεψουν εκεινη την ωρα). Απειροελαχιστος δε ο αριθμος εκεινων που επιτρεπουν στον εαυτο τους να θυμηθουν το επομενο πρωι τι ακριβως συνεβη. Μεχρι να φτασει η ενηλικιωση, εχει θαφτει στα βαθη της μνημης, μαζι με τις ενοχες, τη ντροπη και τον πανικο. Το ταμπου της ομοφυλοφιλιας, ειδικα στους αντρες, ειναι απιστευτα ισχυρο.

Αυτα τουλαχιστον μου εχουν μεταφερει, και εχω μια ταση να περιστοιχιζομαι απο bi, αρα δεν ειναι τελειως αυθαιρετες οι αποψεις που παραθετω. Θα με ενδιεφερε να δω αν θα τολμησει καποιος απο τους straight να τις επιβεβαιωσει, αλλα δεν θα ξαγρυπνησω περιμενωντας.  

Οσο για το σχολιο που κανεις για τις γυναικες, δεν ειμαι σιγουρη τι σχεση εχει το "επιθετικο οργανο". Δεν βλεπω καποια διαφορα. Παντως εγω τα βασικα περι αυνανισμου τα εμαθα στα 11-12, απο μια φιλη, αντιστοιχη δηλαδη περιπτωση με αυτη που αναφερω πιο πανω για τους αντρες.

Το προβλημα νομιζω δεν εχει να κανει με τις σωματικες μας διαφορες. Εχει να κανει με το αν και σε ποιο βαθμο μπορει ή θελει κανεις να αναθεωρησει την αισθητικη του (το βασικοτερο μαλλον "κριτηριο") και σε δευτερο επιπεδο τις επιλογες του. Και αυτο μπορει να γινει μονο εαν και εφοσον μπει κανεις στη διαδικασια να αμφισβητησει πως προκειται για την προσωπικη του αισθητικη και για τις δικες του επιλογες, εαν δηλαδη υποπτευεται πως η αισθητικη αυτη ειναι αποτελεσμα κοινωνικων επιταγων και μονο.

(ΥΓ. Ευχαριστω για τη βοηθεια οταν προσπαθουσα να κατανοησω αυτο το σημειο.)

8. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

Όσο σκέφτομαι τον εαυτό μου παρατηρώ ότι γεννήθηκα αμφιφυλόφιλο αλλά στην πορεία κατέληξα :
    Περιβάλλον/Οικογένεια/Κηφησιά/Άνδρας/Γρηγόρης/Παυλάκος/επάγγελμα/εμπειρίες/.../.../..

Είναι αλήθεια αστείο.Αλλά αν το καλοσκεφτεί κανείς σε όρους απλής πλοήγησης στους φακέλους ενός υπολογιστή (σύστημα που δεν έχει επιλεγεί τυχαία κατά την άποψή μου γιατί έτσι έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε) ,
    τελικά νομίζω ότι θα μπορούσε να κατανοήσει κανείς το πως η κοινωνία μας έχει καταντήσει τόσο κατακερματισμένη κι εμείς οι ίδιοι (ή μήπως θα έπρεπε να πω τα ίδια) αποξενωμένα.

Εδώ θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες επιφυλάξεις φίλε μου.
    Για μένα όσο επιθετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το πουλί στον άντρα άλλο τόσο μπορεί και το βυζί στη γυναίκα.Και για να μη μπλέξω με το πιο μπαίνει σε τί να πω ότι σε κάθε περίπτωση διείσδυσης , κολπικής,στομματικής και όλα τα σε -ής , σημασία δεν έχει για μένα το τι μπαίνει αλλά τι κινείται.Και σε όλες τις μορφές διεύσδυσης υπάρχει ταυτόχρονη κίνηση από τα συμβαλλόμενα μέρη.

9. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

Ειληκρινά δε γνωρίζω κανένα αγοράκι που να μην έχει κάνει κάτι αντίστοιχο,Τώρα όσο για το ταμπού και πόσο ισχυρό είναι αυτό..Άσε καλύτερα.
    Μα τι λέμε.Εδώ θυμάμαι ακόμη και πριν 15 χρόνια (και δεν είναι καθόλου πολλά πιστέψτε με) διάφορα άτομα να εκθέτουν τον προβληματισμό τους στην οικογένειά μου γιατί ήμουν αριστερόχειρας.Για την ομοφυλοφιλία θα λέμε τώρα ?

10. Moυ αρέσει να βλέπω γυναίκες να συνευρίσκονται και να συμμετέχω μαζί τους (σαδιστικά η και μη), το βρίσκω πολύ καυλωτικό (βάση πάντα των δικών μου κριτηρίων).
    ΠΟΤΕ, μα, ΠΟΤΕ, από όσο με θυμάμαι, (και με θυμάμαι αρκετά καλά, από τα 2 χρόνια της ζωής μου κι έπειτα) δεν ένοιωσα ερωτική έλξη για άντρα (σαν σώμα καθ' αυτό, αλλά και σαν συμπεριφορά). Στους άντρες, πάντοτε έβλεπα ένα καθρέφτη μου, τους αναγνώριζα σαν όμοιούς μου (φίλους, κολλητούς κλπ). Αυτό με τον αλληλοαυνανισμό, που ανέφερε η Dolce, μου το είχε ζητήσει κάποτε στα παιδικά μας χρόνια ένας φίλος (μιλάμε για γύρω στα 9 με 10). Πέταξε το παπαράκι του έξω και άρχισε να το μαλακίζει, ρωτόντας με αν καυλώνω από το όλο θέαμα. Μου 'ρθε να βάλω τα γέλια, και το έκανα, και του 'πα ότι δεν τον παίζω ποτέ με αγόρια γιατί, πολύ απλά, μου φένεται αστείο να το παίζεις με αγόρια (ενδόμυχα, χωρίς να μου το χει μάθει κανείς, ήξερα ότι άλλο άνδρας άλλο γυναίκα - με ότι αυτό συμμένει - και ότι σίγουρα αυτό με το οποίο καύλωνα, και καυλώνω μέχρι και σήμερα, είναι οι γυναίκες: τα μπούτια τους, ο κώλος τους, το μουνάκι τους, η ψιλή φωνούλα τους, ακόμα και η οσμή τους, καθώς και τα "μαρτύριά" τους). Στα χρόνια βέβαια που ακολούθησαν και ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου, και τον σεξουαλικό σαδισμό μέσα του, βρήκα μια φαντασίωση που δεν την έχω υλοποιήσει μέχρι και σήμερα, δεν έτυχε. Την φαντασίωση του βασανισμού ενός άντρα από μέρους μου, από κοινού με μια γυναίκα όμως, με σκοπό την τόνοση της σεξουαλικής μας έντασης (εμού και της παρτενέρ μου, όχι απαραίτητα εκείνου) και όχι φωρτισμένο ερωτικά σαν φύλο - αρσενικό, αλλά σαν σαδιστικό θέαμα, σαν στραπατσάρισμα για έναν 3ο, ηδονιζόμενοι από την ένταση που δημιουργούν οι οδύνες (ίσως και ηδονές μαζί) που του προκαλούμε και όχι ο ίδιος καθ΄αυτό σαν σώμα - τουλάχιστον όσον αφορά εμένα.
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με το αμφί, αφού δεν έχει να κάνει με το φύλο.

11. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Τελικα μηπως ειμαστε ολοι αμφιφυλόφιλοι;

Oτι μπορει να μου δωσει ηδονη, ανεξαρτητα απο το αν μου δωσει οργασμό, εισχωρεί στο καλαθι των σεξουαλικών παιχνιδιών μου. Υπό στέρηση.. θα με χαρακτήριζα αμφισεξουαλική.

12. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Αν και παλια συμφωνούσα με αυτή την άποψη, τώρα θα διαφωνήσω.

Υπάρχουν, μια πολύ μικρή μερίδα αλλά πάρ αυτα υπαρχουν, καθαρά straight και αυτό φαίνεται΄όχι΄επειδή το λένε αλλά μέσα από αξιολογήσεις που γίνονται με διάφορα ψυχολογικά τεστ.

Και ναι υπάρχουν ακόμη και άντρες όσο κι αν ακούγεται παράξενο που δεν είχα καμία έλξη για το φύλο τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν απωθήσει ή πάσχουν απο ομοφοβία.

Προσωπικά η άποψη της Μικρα Ψέματα
    με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη, αλλά δεν νομίζω το να θεωρούμε απόλυτα πως επειδή εμείς και κάποιοι φίλοι μας το βιώνουν καθ΄ αυτό τον τρόπο, δεν υπαρχουν και straight ατομα.

Οπότε δεν με βρίσκει σύμφωνη
    Υπάρχει η περίπτωση και να μπορεί κάποιος και να θέλει να αναθεωρήσει την κριτική του και όλη του η ζωή και οι επιλογές του να συνειγορούν σ΄ αυτό και να έχει ανακαλύψει πως η αισθητική του είναι μόνο δική του, δεν έχει σχέση με τις επιβαλλόμενες προς αυτόν κοινωνικών επιταγών, αλλά είναι straight.

Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε ένα καθολικό νόμο για να νιώθουμε πιο άνετα για το ότι εμείς πιθανόν να είμαστε αμφι.