Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MindMaster, στις 21 Ιουνίου 2009.

1. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

Συμφωνώ. "Τα μεταξωτά βρακιά είναι για επιδέξιους κώλους".

2. angelosub

angelosub New Member

Με την προυπόθεση ότι αναφέρεσαι και για σκλάβους παραθέτω τισ απαντήσεις μου:​

• Ως υ, θα πέρνατε την πρωτοβουλία να κάνετε μόνοι σας αίτηση στη σχολή, χωρίς να σας στείλει κάποιος;
    Εφόσον είμαι ελεύθερος και δεν με υποχρεώνει η Κυρία μου, θα υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να έκανα αίτηση από μόνος μου, ώστε να βελτιωθώ ως υποτακικός και καθ'αύτον τον τρόπο να αυξηθούν οι πιθανότητές μου για εύρεση Αφέντρας.
    • Εάν ναι, θα το κάνατε γιά να αποκτήσετε εμπειρίες και να βελτιωθείτε ως υ, ή -"με το χέρι στην καρδιά"- θα το κάνατε κυρίως γιά την απόλαυση ενός τετραήμερου session;
    Για να πω την αλήθεια θα το έκανα και για την ενδεχόμενη απόλαυση, άλλα πιο πολύ για απόκτηση εμπειριών και βελτίωσή μου. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια.
    • Πιστεύετε πως αν πηγαίνατε στη σχολή με δική σας πρωτοβουλία, θα είχατε την "εντιμότητα" να πληροφορήσετε τους εκπαιδευτές γιά το ποιές είναι οι πραγματικές "αδυναμίες" σας ως υ; Θα είχατε το κουράγιο να τους δώσετε δηλαδή το έναυσμα και την αρμοδιότητα να ασχοληθούν με αυτά ακριβώς που είναι κατά τεκμήριο τα πιό δύσκολα γιά εσάς;
    Εννοείται ότι θα το έκανα διότι θα πήγαινα εκεί για να επεκτείνω τα όρια και τις αντοχές μου, καθώς και για να βελτιώσω τη συμπεριφορά μου έτσι ώστε να γίνω πιο θελκτικός σε μία Κυρία καθώς και να μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε περισσότερες επιθυμίες τις.
    • Πώς βλέπετε το να αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης η σεξουαλική επαφή με τους εκπαιδευτές ή άλλους που αυτοί θα όριζαν?
    Εφόσον το απαιτεί η εκπαίδευση δε βρίσκω λόγω να εναντιωθώ με αυτο.

3. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

Αυτό ήταν ευνόητο. Ευχαριστώ γιά τη συνεισφορά σου στο νήμα.

4. DiesIrae

DiesIrae Regular Member

Τις συγκεκριμενες ταινιες τις εχει παρει το ματι μου στο ιντερνετ και ετσι εχω δει 3-4 training

προσωπικα περαν της σεξουαλικης ευχαριστησης/ερεθισμου και την παροχη περισσοτερων ιδεων προς υλοποιηση δε νομιζω οτι μου προσφερει κατι αλλο

δε νομιζω οτι θα μου αρεσε να με "εκπαιδευσει" καποιος με τον οποιο δεν εχω απολυτως καμια περαιτερω σχεση και για τον ιδιο ακριβως λογο δε θα πηγαινα και απο μονη μου να "εκπαιδευτω"

το να διαβασεις/ψαξεις/μαθεις καποια πραγματα για αυτο που σου αρεσει ειναι τελειως διαφορετικο απο το να δημιουργησεις μια καθαρα επιχειρηματικη σχεση με καποιον που ουσιαστια πληρωνεις για να σου δειξει πραγματα τα οποια εγω θα προτιμουσα να μοιραζομαι με καποιον που με δενει κατι περισσοτερο απο το χρηματικο

αυτο αλλωστε δεν ειναι και η ουσια τετοιων σχεσεων? η εμπιστοσυνη? μεσα απο αυτη τη σχεση θα εμπιστευτεις και θα μπορεσεις να εξελιχθεις
    η μασημενη τροφη δε με βοηθα προσωπικα

5. john_slave96

john_slave96 Contributor

Αν ναι, γιά ποιούς κυρίως λόγους θα το κάνατε; Π.χ. γιά να αυξήσετε με ταχείς ρυθμούς την εμπειρία του/της γιά να σας υπηρετεί άμεσα καλύτερα; Γιά να εκπαιδευτεί σε κάποιον τομέα που δεν είναι δικό σας "φόρτε"; Γιά να τον/την "σπάσετε", αναθέτωντας την εκπαίδευση σε τρίτους, άγνωστους και με τους οποίους δεν έχει κανένα συναισθηματικό δέσιμο και δεν έχει κανένα λόγο στην επιλογή τους; Ή, ή, ή...;
    Αν είχα τη σύμφωνη γνώμη της Κυρίας μου, θα το έκανα για να βελτιώσω τις υπηρεσίες προς Αυτήν. Άρα θα υπήρχε κάποια ανάγκη που Αυτή θα έβλεπε και όχι εγώ, από πρώτη άποψη. Αυτό βέβαια θα επέστρεφε σε Αυτήν, με έμμεσο και άμεσο τρόπο.

Όπως προέκυψε από τη συζήτηση στο "Δείπνο", αρκετοί από τους Κ δεν θα διαθέταμε έναν υ γιά τον οποίο θα τρέφαμε έντονα αισθήματα, γιά χρήση από άλλους Κ. Υποθέτω ότι αυτόν τον υ δεν θα τον στέλναμε γιά εκπαίδευση και σ' αυτή τη σχολή; Ή μήπως θα το κάναμε, με τη συμφωνία να μη χρησιμοποιηθεί σεξουαλικά από τους εκπαιδευτές ή άλλους, κατά τη διάρκεια της παραμονής στη σχολή;
    Νομίζω ότι ένας υποτακτικός, είτε είναι αγαπητός είτε όχι, πάντα χρειάζεται εκπαίδευση, με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο.

Ασχέτως έντονων αισθημάτων, ως Κ, θα επιθυμούσατε η εκπαίδευση του υ στη σχολή να περιλαμβάνει σεξουαλική επαφή, θα το θεωρούσατε έστω αποδεκτό αν κρινόταν από τους εκπαιδευτές απαραίτητο, ή θα το αποκλείατε;
    Και πάλι, νομίζω, ότι προέχει το σημείο από το οποίο ξεκινά η ανάγκη αυτής της εκπαίδευσης. Αν λοίπόν χρειαζόταν και σεξουαλική επαφή, τότε θα κρινόταν από τον Κυρίαρχο σαν αναγκαία ή επιτρεπτή.

Ως υ, θα πέρνατε την πρωτοβουλία να κάνετε μόνοι σας αίτηση στη σχολή, χωρίς να σας στείλει κάποιος;
    Δεν θα την έπαιρνα γιατί δεν θα είχε κανένα νόημα. Αν ήθελα εγώ μόνο να εκπαιδευτώ για ποιον θα το έκανα; Αν δεν το ήθελε η Κυρία γιατί να το έκανα; Αυτόματα μια τέτοια μονομερή απόφαση με βγάζει εκτός αυτής της σχέσης.

Εάν ναι, θα το κάνατε γιά να αποκτήσετε εμπειρίες και να βελτιωθείτε ως υ, ή -"με το χέρι στην καρδιά"- θα το κάνατε κυρίως γιά την απόλαυση ενός τετραήμερου session;
    Νομίζω ότι απάντησα στην προηγούμενη ερώτηση.

Πιστεύετε πως αν πηγαίνατε στη σχολή με δική σας πρωτοβουλία, θα είχατε την "εντιμότητα" να πληροφορήσετε τους εκπαιδευτές γιά το ποιές είναι οι πραγματικές "αδυναμίες" σας ως υ; Θα είχατε το κουράγιο να τους δώσετε δηλαδή το έναυσμα και την αρμοδιότητα να ασχοληθούν με αυτά ακριβώς που είναι κατά τεκμήριο τα πιό δύσκολα γιά εσάς;
    Αν έπαιρνα την πρωτοβουλία, τότε ναι θα προσπαθούσα να γίνω καλλύτερος προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πώς βλέπετε το να αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης η σεξουαλική επαφή με τους εκπαιδευτές ή άλλους που αυτοί θα όριζαν;
    Πάντα σε συνεννόηση με τον Κυρίαρχο ή με εμένα (ακολουθώντας τις δύο διαφορετικές περιπτώσεις όπως αναφέρω πιο πάνω). Αν συμφωνηθεί τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί θα είναι σύμφωνες και οι δύο πλευρές.

6. Εισαι σε καλο δρομο. Εχω συμετοχη σε καλυτερα

ΜΙανος

7. prevalente

prevalente New Member

Καταπληκτικές Φωτογραφίες !!!!!!
    Prevalente - New Member

8. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

The Training of Satine

Day 1

9. MindMaster

MindMaster Contributor

10. MindMaster

MindMaster Contributor

11. MindMaster

MindMaster Contributor

End of Day 1

12. Boy4master

Boy4master New Member

Γεια και απο μενα,θα ηθελα να προσθεσω και γω οτι θα πηγαινα με δικη μου πρωτοβουλια ωστε να εκπαιδευτω λεγοντας στους εκπαιδευτες μου τα αδυναμα μου σημεια και τι θελω να βελτιωσω.Οσο για το αν θα δεχομουνα να κανω sex με καποιον απο τους εκπαιδευτες εγω θα κανω μια αλλη ερωτησηΕκπαιδευση υπακουου σκλαβου χωρις sex γινεται;Και βεβαια θα εκανα!