Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τη γνωμη σας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος agent!, στις 22 Μαϊου 2017.

1. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Χμ, μία έρευνα.

Πιο διαφωτιστικό ακόμα θα ήταν αν γνωρίζαμε το πλήθος και τα επιμέρους χαρακτηριστικά όσων απάντησαν, δηλαδή την ηλικιακή, πολιτισμική, εθνική καταγωγή τους, καθώς και το μορφωτικό επίπεδό τους.

Άλλο να κάνεις έρευνα, πολύ πιθανόν να βρεις δηλαδή τελείως άλλα ποσοστιαία ευρήματα, για D/s,
    - σε μία ομάδα βαριεστημένων και χορτάτων μεγαλοαστών που χασομεράνε και δεν ξέρουν πώς να σκοτώσουν την ανοία της μακάριας ασφάλειάς τους,
    - και άλλο σε μία ομάδα πχ. πιεσμένων κατώτερων υπαλλήλων σε γραφεία-κάτεργα μίας πολυεθνικής, ή σε αμόρφωτους βάσει του δυτικού τρόπου εκπαίδευσης και ερεθισμάτων αγρότες μίας τριτοκοσμικής χώρας,
    - και άλλο να την κάνεις σε ένα Πανεπιστήμιο Κοινωνιολογικών Επιστημών επί των φοιτητών, και άλλο σε μία πόλη τζιχαντιστών ή σε ένα χωριό ταλιμπάν ή σε ένα σπουδαστήριο βουδιστών καλόγερων,
    - πόσο μάλλον να τη διεξάγεις σε μία πολύ προοδευτική κοινωνία από άποψη συλλογικού αισθήματος ασφάλειας και ανοχής στη διαφορετικότητα, σε σχέση με μία βαθιά παραδοσιακή και συντηρητική κοινωνία με τις δικές τις ακλόνητες και διαχρονικές κοσμοθεωρίες περί φύλων, οικογένειας, κοινωνικής οργάνωσης, ρόλου του καθενός μέσα στο σύνολο, που και οι δύο κοινωνίες διαποτίζουν ως ανατροφή και τους απογόνους τους με τις αξίες τους, αναπόφευκτα.

Εδώ θα μπορούσαν ενδεχομένως να βγουν τελείως διαφορετικά ακόμα και αν την έκανες πχ. στο Παγκράτι ή στην Πετρούπολη σε σχέση με το να την έκανες πχ. στα κεφαλοχώρια ενός Νομού της Θεσσαλίας ή στα Δωδεκάνησα.

Όσο κοντά και αν μας φέρνει το ίντερνετ σε πληροφορίες, διαδραστικότητα και ισότιμη πρόσβαση σε κάθε είδους ερεθίσματα και απόψεις.

Εντάξει, φαντάζομαι ότι θα είναι μία έρευνα επί δυτικών αστών σε μεγαλουπόλεις ή κωμοπόλεις, απλά το επισημαίνω.

2. François Frédéric

François Frédéric Regular Member

3. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Α, όσο για το δάγκωμα:  

Αλλοιώς σε κάνει να αισθανθείς αν σε δαγκώσει παιχνιδιάρικα μια γυναίκα που σου αρέσει και αλλοιώς πχ. ένας φίλαθλος αντίπαλης ομάδας, ή η αδερφή σου ή μια γνωστή σου για να σου πάρει πχ. τα αυτοκόλλητα από το άλμπουμ με τα αεροπλάνα της Panini, ή να σου φάει τη σειρά σε μια ουρά για δικαιολογητικά στον γκισέ της Πολεοδομίας.

Στο ένα σου ανάβουν τα αίματα να ορμήσεις να τη βουτήξεις να την...απολαύσεις στο πιάτο σου ζουμερά-ζουμερά,
    στο δεύτερο και στο τρίτο σου ανάβουν τα αίματα να τους σπάσεις το κεφάλι, χωρίς να θες να τους γαμήσεις όμως σεξουαλικά.

Τελείως άλλο συναίσθημα, αν και σε μερικούς και τα δύο έχουν την...ομορφιά τους, αφού "ανάβουν τα αίματα" που λένε.  

4. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Και αφού είναι λογικότερο να είναι κυριαρχική μία γυναίκα γιατί στην πραγματικότητα είναι ανώτερο ον σε αρκετά πεδία πως εξηγείς ότι μία κυριαρχική συνήθως έχει να διαλέξει από πλειάδα υποτακτικών ?

5. masterlord

masterlord https://youtu.be/9qbRHY1l0vc

Η ερευνά άφορα την Σουηδία? Προφανώς θα αναφέρεσαι στον ερωτικό τομέα, όχι 24/7, και μιλάς για κάποια άλλη χωρά όχι για την Ελλάδα, οι πιο πολλές στην χωρά μας νομίζουν ότι το σεξ είναι παροχή στον σύντροφο και πρέπει να έχουν όφελος η πόσες φόρες έχει δει την μάτια με νόημα κάτσε να πάμε σπίτι και θα σε φτιάξω καριολη. Η άποψη μου. Αν σε θέλω για γκόμενα δεν χρειάζεται να σε έχω μέσα στο σπίτι.

6. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Γιατί ειναι πολυ υποτακτικοί εκει έξω ...Βασικά δεν κατάλαβα κάν την απορία σου ...:-(

7. AuroraBorealis

Το αν ένα ον είναι ανώτερο σε αρκετά πεδία ελάχιστη έως καθόλου σχέση έχει με το αν αυτό το ον είναι bdsmικά κυριαρχικό.
    Μπορεί να είναι κατώτερο σε πολλά πεδία και να αισθάνεται κυριαρχικό και μπορεί να είναι ανώτερο σε όλα τα πεδία και να αισθάνεται υποτακτικό.

Από όσα βλέπω λίγες είναι σε αυτό το φόρουμ που προσδιορίζουν το εαυτό τους ως κυριαρχικές.
    Μπορεί να κάνω λάθος αλλά πιστεύω ότι και τα δικά σου στατιστικά το επιβεβαιώνουν αυτό.

Οπότε ?

8. Nikos_34_Thess

Ίσως να ειναι και έτσι ...Όποτε τι ;;10 κάμψεις ξερω γω ;;

9. AuroraBorealis

Οπότε πως κουμπώνει η θεωρία σου με το αυτό που και οι δύο αναγνωρίζουμε ως πραγματικότητα.

10? με τις τιμωρίες σου είσαι χουβαρντάς βλέπω.

10. Nikos_34_Thess

Τις τιμωρίες μου δεν τις βάζω εγω ...Η θεωρία μου κουμπώνει σύμφωνα με οσα βλέπω και με οσα εχω ζήσει κσι πολλές φορές αναιρείται κιόλας (όπως πολλές θεωρίες ).

11. brenda

brenda FU very much

Odaxelagnia is a paraphilia involving sexual arousal through biting, or being bitten. Odaxelagnia is considered a mild form of sadism. Alfred Kinsey studied Odaxelagnia, reporting that roughly half of all people surveyed had experienced sexual arousal from biting. Odaxelagnia has associations with vampire lifestyles, but does not necessarily involve bloodletting.

12. ChristyLa

ChristyLa New Member

Η παραπάνω έρευνα κατά την γνώμη μου, χωρίς να γνωρίζω βέβαια όλες τις λεπτομέρειες που συγκεντρώθηκαν για να οδηγηθεί κανείς σε αυτά τα αποτελέσματα, δεν μπορέι να θεωρηθεί τελείως αντιπροσωπευτική για όλα τα άτομα του χώρου .Έχει τύχει να μιλήσω με περισσότερες υποτακτικές κοπέλες παρά Αφέντρες, όπως και έχω μιλήσει με περισσότερους Κυριαρχικούς άντρες παρά άντρες υποτακτικής φύσεως..Όμως, πολλές φορές σε συζητήσεις μού έχουν αναφέρει ότι ο αριθμός των υποτακτικών αντρών υπερβαίνει σημαντικά τον αριθμό των Κυριαρχικών αντρών..οι απόψεις διίστανται..οπότε θα συμφωνήσω και με τα παραπάνω μέλη, πως δεν είμαστε τόσο σίγουροι στο κατά πόσο αντικειμενική είναι η παραπάνω έρευνα, ειδικά όταν δν γνωρίζουμε βασικά πράγματα για αυτήν, όπως το πού διεξήχθη, ποιά άτομα έλαβαν μέρος σε αυτήν κτλ  ..