Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τη γουστάρω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sexypara, στις 23 Απριλίου 2016.

1. Είναι μια κοπέλα και δουλεύει σε ένα μέρος το οποίο
    συχνάζω και θα ήθελα να παίξει φάση αλλά από την
    άλλη φοβάμαι να της την πέσω γιατί δε θέλω να έχει
    πρόβλημα με τη δουλεία της.Είναι ευγενική και χαμογελαστή
    και δε με νοιάζει αν το κάνει τυπικά ή όχι αλλά αλήθεια
    μου έχει κολλήσει.Λογικά δε θα γίνει τίποτα.Απλά ήθελα
    να γράψω τον καημό μου.Τι θα κάνατε εσείς σε μια τέτοια
    περίπτωση?Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο?

2. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Πηγαινε πιες καφέ και όταν είναι να φύγεις πληρωσέ την και άφησε της για μπουρμπουαρ ενα λουλούδι. Όσο γλυκανάλατο και αν ακούγεται πιάνει.

3. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Πανεύκολα όλα ευλογημενε άνοιξε το στοματακι σου πες τις κάτι γλυκό κ ωραίο εφόσον παίζει παιχνίδι. Αυτό με το λουλούδι είναι ωραίο χίλια τα εκατό θα πιάσει εγώ έχω χάσει πόσες κοντουλες έτσι. Με.το να μην μιλάω.

4. Καλό αυτό.Μόνο να μην έχει σχέση και να μην είναι εκεί κοντά.Αλλά ποιος
    τον υπολογίζει?

5. Εγώ γενικά δυσκολεύομαι να εκφράσω αυτό που θέλω.Και μου έχουν πει ότι
    θυμίζω τον Schwarzenegger όταν έκανε τον εξολοθρευτή στον τρόπο που
    μιλάω.λολ

6. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Στα μπρατσα η στο σωμα? Καμια σχεση ε? Λολ.

7. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Δείξε της πώς νοιώθεις. Με τρυφερότητα, φαντασία και ευγένεια, αλλά σαφώς και αποφασιστικά.

- Αν δεν το κάνεις θα έχεις τύψεις απέναντι στον εαυτό σου, θα έχεις βλάψει εσένα δηλαδή. 100% loose.

- Αν το κάνεις και σε απορρίψει, τουλάχιστον θα έχεις εκφράσει ελεύθερα τι νοιώθεις και αυτό είναι καλύτερο από το να καταπιέζεσαι. Άσε που αν φερθείς όμορφα και ανθρώπινα θα σε εκτιμήσει αληθινά ακόμα και αν σε απορρίψει τώρα. 50% win.

- Αν το κάνεις και πιάσει κέρδισες και έφυγες με τη μπάνκα και τα ρέστα μαζί στην τσέπη. 100% win.

Σε όλες τις επιλογές βγαίνεις κερδισμένος από λίγο ή πολύ, εκτός εκείνης που μένεις αδρανής, οπότε χάνεις τελείως.

Αν τη θέλεις ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΛΥ και δεν αντέχεις χωρίς αυτή, επιμένοντας να τη διεκδικείς αργά ή γρήγορα θα γίνει δική σου στο τέλος ό,τι και να γίνει. Αυτό είναι η σίγουρη μέθοδος να την κάνεις δική σου.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο και συγκινητικό πράγμα από το να σε θέλουν αληθινά πολύ εσένα πάνω απ΄ όλα τα άλλα.
    Δεν μπορεί κανένας να μείνει ασυγκίνητος και να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο.

Αν τη θέλεις αλλά δεν ξέρεις ακόμα πόσο πολύ, συμβουλεύσου τα τρία - - - παραπάνω.

Last edited: 23 Απριλίου 2016
  8. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Αυτό δεν είσαι υποχρεωμένος να το ξέρεις

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Κατ' εμέ στ' ακόλουθα σημεία είσαι σωστός :

- Αν δεν το κάνεις θα έχεις τύψεις απέναντι στον εαυτό σου, θα έχεις βλάψει εσένα δηλαδή. 100% loose.

- Αν το κάνεις και σε απορρίψει, τουλάχιστον θα έχεις εκφράσει ελεύθερα τι νοιώθεις και αυτό είναι καλύτερο από το να καταπιέζεσαι. Άσε που αν φερθείς όμορφα και ανθρώπινα θα σε εκτιμήσει αληθινά ακόμα και αν σε απορρίψει τώρα. 50% win.

- Αν το κάνεις και πιάσει κέρδισες και έφυγες με τη μπάνκα και τα ρέστα μαζί στην τσέπη. 100% win.

Σε όλες τις επιλογές βγαίνεις κερδισμένος από λίγο ή πολύ, εκτός εκείνης που μένεις αδρανής, οπότε χάνεις τελείως.

Το ακόλουθο είναι θέμα άποψης. Αν κάποια/ον δεν την/τον τραβάς, τον κώλο σου να χτυπάς στο πάτωμα, δεν ενδίδει. Άσε που αν το παρακάνεις με την επιμονή, δεν είναι απίθανο να του/της σπάσεις ( δικαίως ) τα ούμπαλα.
    Αυτό δηλαδή:

Αν τη θέλεις ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΛΥ και δεν αντέχεις χωρίς αυτή, επιμένοντας να τη διεκδικείς αργά ή γρήγορα θα γίνει δική σου στο τέλος ό,τι και να γίνει. Αυτό είναι η σίγουρη μέθοδος να την κάνεις δική σου.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο και συγκινητικό πράγμα από το να σε θέλουν αληθινά πολύ εσένα πάνω απ΄ όλα τα άλλα.
    Δεν μπορεί κανένας να μείνει ασυγκίνητος και να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο.

Υ.Γ.

Αλίμονο αν "καθόμασταν" σε όποιον/α μας έδειχνε ότι θα μας ήθελε αληθινά ή ψεύτικα. Αν εμείς δεν τον/την θέλουμε, τι θα κάνουμε, ψυχικό?
    Μην το λες ότι κανείς/καμία δεν μένει ασυγκίνητος/η και δεν μπορεί ν' αντισταθεί σ' ένα "αβυσσαλέο" κόρτε.
    Δεν έχουμε όλοι/ες τον ίδιο χαρακτήρα, δεν έχουμε τα ίδια γούστα ( ergo, ούτε καν εμφανισιακά, για τα υπόλοιπα δεν το συζητώ καν ), δεν έχουμε τις ίδιες αντιδράσεις.
    Άσε που να τρέχεις πίσω από κάποιον/α, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι για κείνον/η μεγάλο αντικούκου.
    Ως προς το δείξε πως νιώθεις, που έγραψες στην αρχή, με βρίσκεις σύμφωνο και σε κείνο. Στα περί τρυφερότητας, φαντασίας, ευγένειας κλπ κλπ. Εγώ λέω να είναι ο εαυτός του και να κάνει, όπως του έρθει εκείνη την στιγμή.
    Δεν υπάρχουν σίγουρες συνταγές επιτυχίας.

Υ.Γ.2

Συγνώμη που δεν "έσπασα" σε quotes, είμαι γίδι με την τεχνολογία χαχα... 

10. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Σωστά, το πρώτο και κύριο είναι να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου. Αν αυτό δεν βρει ανταπόκριση στον άλλο εσύ τουλάχιστον είσαι τίμιος απέναντι σε σένα.

Ο καθείς με τον τρόπο του μεν, αλλά αυτό είναι κάτι που είναι αληθινό για όλους.

Όσο για την επιμονή, από δική μου πείρα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι όποτε ήθελα τόσο πολύ που ήμουν διατεθιμένος να θυσιάσω τα πάντα για να το αποκτήσω, πάντα πετύχαινα.

Γι΄ αυτό για μένα αυτό είναι σίγουρη λύση.

Το θέμα είναι ότι για να "σου βγει" τέτοια αποφασιστικότητα είναι κάτι τυχαίο και συμβαίνει πολύ σπάνια στη ζωή, συμβαίνει όμως.

Δεν ξέρω αν η περίπτωση του ανθρώπου με την κοπέλα είναι μία τέτοια, αν όμως είναι τότε θα τα καταφέρει στο τέλος στα σίγουρα. Αλλά θα μου πεις, αν είναι τέτοια τότε μπορεί να μη χρειάζεται να μοιραστεί τίποτα και με κανέναν και μόνος του και αβίαστα θα γνωρίζει τι να κάνει από ένστικτο.

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Συμφωνώ σε όλα...Εκτός απ' την επιμονή και την διάθεση να θυσιάσει κάποιος/α τα πάντα για κάποιον/α. Η δική μου πείρα μου έμαθε ( σε μένα έμαθε ), ότι δεν αξίζει να θυσιάσεις τα πάντα για κάνεναν/καμία παρά μόνο για τον εαυτό σου ( ή τα παιδιά σου ).
    Ποτέ για κάποιον νυν ή πιθανολογούμενο ερωτικό σύντροφο/στόχο. ( Άσε που δεν το "είχα" ποτέ, να επιμείνω/κυνηγήσω μέχρι σιχάματος κάποια. Δεν κατακρίνω, όποιον το κάνει, απλά δεν ήταν ποτέ του γούστου μου ).
    Να είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις τα πάντα, για να πιάσεις κάποιο όνειρο σου, για να πετύχεις κάτι που έχεις βάλει στο μυαλό. Τις περισσότερες φορές πιάνει και μάλλον είναι ο καλύτερος δρόμος.
    Με τους ανθρώπους μάλλον είναι πολύ λιγότερες οι πιθανότητες ( όσο κι αν κάποιος/α "χτυπηθεί" ) και μάλλον το "παιχνίδι δεν αξίζει το κερί" ( που λένε και οι φίλοι μου οι Ιταλιάνοι ).

Αλλά τα πάντα είναι θέμα άποψης φίλτατε. Τώρα, ότι ο νηματοθέτης γνωρίζει καλύτερα από μας τι θέλει και ποιος θα ήταν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.   

12. Μίλησε της ευγενικά και όμορφα. Σίγουρα θα εκτιμήσει το γεγονός ότι κάποιος της μιλάει κατά πρόσωπο κι όχι πίσω από τη σιγουριά μιας οθόνης