Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τη γουστάρω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sexypara, στις 23 Απριλίου 2016.

1. Ravenia

Ravenia "Post verba verbera"

Έτσι...blind folded...ball gag για να μην φωνάζει... Χειροπεδουλες... Έτοιμη για session  

2. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

κανε μονο εναν κοπο, οταν της μιλησεις, στειλε μου ΠΜ, μαζευω στατιστικα.

τα στατιστικα λενε, ΜΟΝΟ αμα εκεινη θελει.
    αν δεν, πιο ευκολα θα μαθεις σε φαλαινα ταβλι...

3. Και μαντήλι στο στόμα

4. Θα σου στείλω.Και εγώ το πιστεύω αυτό

5. Dapom

Dapom Contributor

Αφού μιλας σαν τον εξολοθρευτή μπες μεσα στο μαγαζι σκότωσε όλους όςους δουλεύουν μεσα και τους πελάτες και άφησε αυτη μονο να στέκει όρθια να σε κοιτάει. Με αυτο τον τροπο εχεις κερδίσει

Την προσοχή της
    Την εχεις κανει να νιώθει οτι η ζωή της εξαρταται απο εσένα
    Την καρδιά της να χτυπάει γρηγορα
    Να τρέμει για σένα
    Να σε κοιτάει στα μάτια
    Να κρέμεται απο τα χείλη σου

Και για το τελευταιο ομως ΜΗΝ πεις άστα λα βίστα μπειμπι δεν κολλάει στην περίπτωση γιατι την έχασες για πάντα...αν θες ομως να σε θυμάται για πάντα πες της I'll be back

6. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Συμφωνώ, είναι ειδικά σημαντικό να σε κοιτάει για ώρα, ώστε μετά να μπορεί να σε αναγνωρίσει χωρίς αμφιβολίες όταν γίνει η οπτική αναγνώριση στο αστυνομικό τμήμα.  

Last edited: 24 Απριλίου 2016
  7. Flame

Flame give me the most powerful opportunities

8. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Σε γουσταρωωω πολυ σε γουσταρωωω ωραιο φιλε το τραγουδι του αντυπα..

9. Έχω ήδη οπλίσει την κοντόκανη

10. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

αν καθαρισεις τους πελατες θα γινεις απλα ο εξολοθρευτης της δουλειας της.απλως οταν πληρωσεις και φευγεις πες ενα I'll be back.στην καλητερη θα την διασκεδασεις η στην χειροτερη δεν θα ξερει τον τερμινατορ και θα γινεις ρομπα 

11. tithon

tithon Contributor

λέω τώρα εγώ:
    - δείξ' της πως την ξεχώρισες με τρόπο που να κάνει σαφές πως αναφέρεσαι σ' αυτήν (το "τι μουνάρα είσαι" πχ τις αφορά όλες, όχι αυτήν).
    - περίμενε να εκδηλώσει τη διαθεσιμότητά της, αρκεί να 'σαι εκεί.
    αν όχι, αλλά θες να επιμείνεις, δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω, έχουμε διαφορετικές ανησυχίες.

12. Αν δεν ξέρει τον terminator δεν αξίζει για σχέση