Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος cassie, στις 22 Απριλίου 2010.

1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

και οι δικες σου επισης cassie
    αλλιμονο αν ταυτιζονταν οι αποψεις , θα ηταν η ταφοπλακα του διαλογου  

2. XplorR

XplorR Regular Member

Γενικά θα 'λεγα ν' αποφεύγεις τις πρωτοβουλίες και τις υποθέσεις... Εκείνος ξέρει και θα σιγουρευτεί ότι θα το καταλάβεις κι εσύ όταν Εκείνος θα κρίνει...

3. GRD

GRD Great Red Dragon

Δεν "διαφωνώ"... αλλά μερικές φορές βρε παιδάκι μου... αυτό το "Εκείνος θα κρίνει"... αν και δε με συμφέρει να το αποκαλύψω... είναι αυτό που κρίνει σύμφωνα με αυτά που πιστεύει ότι θα αποφέρει στο απελπισμένο/θλιμένο/απορημένο βλέμα της/του υ... οπότε... ουσιαστικά... ΠΟΙΟΣ κρίνει  

Θα μου πείτε είναι "soft" ο τύπος... δε ξέρει... είναι στραβάδι... κλπ... και θα ξαναδιαφωνήσω... γιατί όπως ένας καλός DJ... αν ο "λαός σου" ξενερώνει... πρέπει να τον ξανακάνεις να φτιάξει διάθεση... να χορέψει... να διασκεδάσει... ή να μην τον ξενερώσεις ποτέ   Σε κάθε περίπτωση... εκτός αν ΘΕΣ να τιμωρήσεις (και για μένα πρέπει να είναι σαφές για να έχει νόημα... η εκπαίδευση) δεν υπάρχει λόγος να μην μετριάσεις τα πράγματα με ένα άλλο ευκολότερο, πιο κατανοητό, πιο "κάτι"... που πρέπει να κάνει και θα το κάνει καλύτερα/προθυμότερα... οπότε το "τέλος" δε θα έχει αυτή τη "πικρή" αίσθηση... μέχρι το επόμενο...

Δύσκολες οι ισοροπίες... και αν ξανακούσω ότι η δουλειά του Κ. είναι εύκολη... θα "σκάσω"  

Ανδρ(ε)ας

4. cassie

cassie Regular Member

Ειμαι "ησυχη".

Σας ευχαριστω ολους για τις ιδεες, τις συμβουλες και τις γνωμες σας.

Θα περιμενω τις οδηγιες Του την Δευτερα.

cassie

5. Απάντηση: Τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;

η ερώτησή μου είναι απλή: πώς μπορεί μία υ. (σκλάβα, σκύλα κτλ.) να επεξεργασεί την κατάστασή της, being denied/ignored όταν ο Κ. δεν έχει δώσει, έστω και την παραμικρή ένδειξη για τον αν πρόκειται για τιμωρία ή μία άσκηση εμπέδωσης (a reminder of my place); Πώς μπορεί να ξέρει εάν χρειάζεται να κάνει κάποιες διορθώσεις ή αλλαγές στην συμπεριφορά της όταν δεν έχει οδηγίες για το ποιές είναι αυτές;

Πώς μπορεί να ξέρει εάν πρέπει να ακουμπίσει το μάγουλό της στο πάτωμα και να ικετεύσει ταπεινά την συγχώρεσή Του;

πρέπει να ξέρει; κάνει την διαφορά το να ξέρει αν αυτό είναι τιμωρία ή άσκηση εμπέδωσης;αν ναι, εγω προσωπικά θα το ζητούσα από τον Κύριό μου.

αναφορικά με τις διορθώσεις , υποτίθεται ότι οι τιμωρίες θα σε διορθώσουν. Δια βίου μάθηση ένα πράγμα...μόνη σου κατανοείς και διορθώνεις, δίχως να είναι απαραίτητο να στο υποδείξει λεκτικά ο Κύριός σου...

υ.γ : δεν τίθεται θέμα να ξέρει την κατάλληλη στιγμή να ακουμπήσει το μάγουλο της στο πάτωμα για συγχώρεση. Αυτό συμβαίνει επειδή από τους λυγμούς δεν θα μπορείς παρά να πράξεις έτσι.Θα συμβεί σε ακαθόριστη στιγμή, έμφυτα, έντονα. Μόνο τότε θα είναι γνήσιο.