Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμωριες ή κατι αλλο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 14 Μαρτίου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Υπαρχουν πολλοι μα πολλοι τροποι να τιμωρησεις καποιον, απιστευτες τιμωριες, τιμωριες καυλας, ανασας, εξαψης, στερησης, ταπεινωσης ολων των ειδων... αλλα αυτες που επιλλεγεις Εσυ ειναι πραγματικα δυσκολες. Δεν θα πω εδω για τον τροπο που χτυπας, το ποσο εντονο γινεται σταδιακα, το ποσο συγκεντρωμενη εισαι στο που θα χτυπησεις, που τα μπουτια μου εχουν γινει ριγε... Δεν θα μιλησω γι αυτες.. αλλα για μια αλλη.. που δεν ξερω αν σου βγαινει ως τιμωρια ή ως εκπαιδευση ή ως κυριαρχια ή ως ταπεινωση ή δεν ξερω πως αλλιως να το πω, ενα ξερω.. οσο ντρεπομαι τοσο πιο πολυ γουσταρω..

Το κανεις ειδικα οταν ειναι η φιλη σου για καφε στο σπιτι, ηξερες οτι το επιθυμουσα, ομως δεν ηξερα το ποσο δυσκολο μα ποσο ποσο δυσκολο ειναι στην πραξη. Οτι εισαι κυριαρχικη στη σχεση μας, φαινεται σε πολλους ομως ισως θα πρεπει να κοιταξουν και λιγο κατω απο τις πραξεις μας για να το καταλαβουν.

Σας ειχα σερβιρει τον καφε σας και ευγενικα εφυγα απο τον χωρο σας, ειχα να βαλω πληντυριο και να καθαρισω το αμαξι σου, σχεδον μηχανικα εκανα οτι μου ειχες πει, σας ακουγα στον κηπο ενω καθαριζα το αμαξι, η καινουρια μεταλλικη πεοκαλυπτρα ειναι πολυ δυσκολη στη χρηση της, δεν μπορω πολυ ευκολα να την συνηθισω, εριχνα κλεφτες ματιες προς τα εσενα, μου αρεσει να σε κοιταζω οταν κανεις αλλα πραγματα ασχετα με εμενα, πιο πολυ οταν διαβαζεις.

Ομως πιο πολυ κοιταζα γιατι περιμενα πως και πως κατι να ζητησεις, εχω αναγκη να σου ειμαι χρησιμος, δεν ξερω πως και γιατι, για το οποιοδηποτε.. πρεπει να το ξερεις αυτο, το ξερεις αυτο.

Τελειωσα με το αμαξι και ηρθα προς τα μεσα..

Τοτε ειναι που σηκωθηκες, και ηρθες προς το μερος μου, στο κατω μερος στους μαρσιεδες ειχα κατι ξεχασει, μου το εδειξες με εβαλες να γονατισω για να το δω, η καρδια μου κοντευε να σπασει, τοσο καμουφλαρισμενα γονατιζα μπροστα σου, σηκωθηκα για να μη μας καταλαβει μου εδωσες ενα φιλι στο μαγουλο για να συνεχισω, ξερω αν ειμασταν μονοι θα μου εδινε ενα φιλι το μαστιγιο σου..

Συνεχισα να καθαριζω, συγνωμη που δεν το ειχα καθαρισει καλα με την μια, δεν θα ξανασυμβει.

Οταν τελειωσα, ηρθατε και οι δυο μαζι, εκανα καλη δουλεια.. Μιλησαμε λιγο ολοι μαζι, και μου ζητησες πολυ ευγενικα αν θα θελα να μαγειρεψω για τις δυο σας.

Το καλυτερο δωρο, να φροντισω.. Μου ειπες ακριβως τι και πως... Ακολουθησα την συνταγη σου κατα γραμμα, σας σερβιρα στη τραπεζαρια, φαγαμε ολοι μαζι , η φιλη σου εφυγε... με το που εκλεισε η πορτα, γδυθηκα αμεσως και γονατισα μπροστα σου..

Ηξερα ακριβως τι θα συμβει, και το ειχα προκαλεσει εγω..

Με οδηγησες στον παγκο της γυμναστικης, με εδεσες απο τα ποδια του ολα τα ακρα μου, ομως πρωτα μου εβαλες την φουλ πεοκαλυπτρα αφου το τραβηξες προς τα κατω, ηξερα οτι ηθελες να ειμαι εντελως αβολα αλλα να ειναι και εντελως προστατευμενο.

Ξεκινησες με το dressage whip χτυπηματα απαλα στην αρχη, ομως με αυτο ποτε δεν ειναι απαλα αυτα, με χτυπαγες χιαστη στη πλατη, στον κωλο στα μπουτια χαμηλα.. αρχισες να κλεβεις τα πρωτα βογγητα μου, συνεχισες πιο δυνατα ξανα και ξανα, αρχισα να δακρυζω και ενιωθα την ευχαριστηση σου.. ηρθες μπροστα μου με κοιταξες στα ματια, ειδα την φλογα των ματιων σου, αρχισες να με χτυπας ξανα και ξανα, με ειχες δεσει σφικτα και κρατιομουν, ο πονος με πλημμυριζε παντου, σε καθε χτυπημα πεταγομουν..

Αρχισα να αναπνεω και τωρα τα χτυπηματα αρχισαν να γινονται υπεροχα, το σωμα μου εκλιπαρουσε για το επομενο χτυπημα, ψειλισσα κι αλλο.. χαμογελασες και συνεχισες να με χτυπας με το αγαπημενο σου μαστιγιο..

Με ελυσες, με κρατησες και με οδηγησες στον γαντζο, μου εδεσες τα χερια ψηλα, πανω απο το κεφαλι μου, και τα ποδια μαζι ενωμενα παταγα στις μυτες, ηρθες απο μπροστα μου, ειχες μαστιγιο με μια ουρα, ησουν γυμνοστηθη, αρχισες να με χτυπας απο μπροστα, ειναι τρομακτικο να ακους και να βλεπεις το μαστιγιο πριν σε χτυπησει, στο στηθος, στην κοιλια στα μπουτια, δεν ηταν μονο ο πονος αλλα και ο φοβος μου που σε ευχαριστουσε, ηρθες κοντα μου με φιλησες βαθεια στο στομα, εισαι δικος μου ειπες... απαντησα χωρις ηχο, ξερεις πολυ καλα τι ειπα, κατεβασες τον γατζο λιγο πιο κατω γυρνοντας την τροχαλια, πατησα κατω, λυγισα τα ποδια μου και τουρλωσα τον κωλο μου, αρχισα να νιωθω τα αγγιγματα, σου τα χαδια σου, τα φιλια σου, εβγαλες το κλουβι μου, φιλαγες το κορμι μου, εγλυφες το καθε σημειο μου, ενω με ειχες πιασει και με επαιζες, σε μυριζα, ακουγα την ανασα σου, ενιωθα τον ιδρωτα σου, ενιωσα το δακτυλο σου μεσα μου, βογγηξα περισσοτερο απο οτι περιμενα, ντραπηκα λιγο, μου χαμογελασες.. οταν χαμογελας... το δακτυλο σου πιεζε τον προστατη μου, μεχρι που εχυσα μεσα στην παλαμη σου.. δεν το χα ξανακανει στην παλαμη σου... ειμαι πλεον ερωτευμενος μαζι σου..

2. Aquarius

Aquarius New Member

Απάντηση: Τιμωριες ή κατι αλλο;

Να μην ξεχάσω να σου πω ότι έχεις όλα τα φόντα για να γίνεις συγγραφέας.   Keep up the good work...

3. sssppgr

sssppgr Regular Member

Απάντηση: Τιμωριες ή κατι αλλο;

Αρκετά καλό ναι έχεις τα φοντα να γίνεις συγγραφέας, αν δεν καταφέρεις να γράψεις 100 σειρές την ημέρα να ζητήσεις τιμωρία απο΄την αφέντρα σου