Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

χμ...
    σκέψεις πολλές....

2. kali crow

kali crow Guest

αμφιβολιες πολλες....

3. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Αισθάνομαι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από το πόσο απλά καταφεύγουν σε παιδικές συμπεριφορές υφιστάμενοι.

Όμοια με τα παιδιά που χώνουν πραγματάκια στο καλάθι του σούπερ μάρκετ όταν δεν τα βλέπει η μαμά, είχαν χώσει στο συρτάρι με τα προσωπικά μου είδη εκκρεμότητες με τις οποίες δεν είχαν όρεξη ν' ασχοληθούν!!!!!!!!!!!!!

4. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Χαίρομαι για σένα αγαπημένη μου φίλη με όλη μου την καρδιά  

Την πρώτη φορά που διάβασα στη Λευκή Φρουρά του Μπουλγκάκοφ «... сам Николка еще не знал, что все, что ни происходит, всегда так, как нужно, и только к лучшему» (μετ. Ο Νικόλας ακόμα δεν ήξερε πως ότι κι αν συμβαίνει, πάντοτε συμβαίνει με τον τρόπο που χρειάζεται να συμβεί, και μόνο για καλό (καλύτερο))
    είχαν κολλήσει τα μάτια μου σ αυτή τη φράση για πολλή ώρα.
    Και στη συνέχεια μέσα από την ζωή μου, πείστηκα πως όντως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, όλα είναι σκαλιά στη σκάλα της ζωής που μας ανεβάζει εκεί που χρειάζεται να πάμε.
    Απλά κάποιες φορές μέσα στον πόνο κάποιων καταστάσεων αδυνατούμε να αποδεχτούμε πως τόσος πόνος, απογοήτευση, απελπισία κ.ο.κ. μπορεί να είναι κάτι καλό με οποιοδήποτε τρόπο.

5. sk

sk Regular Member

Αυτή η εκδοχή μου αρέσει ακόμη περισσότερo  
    Για μένα είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό το ότι είχα εσένα κυρίως, και κάποιες άλλες φιλενάδες μου, κοντά μου όλο εκείνο τον καιρό που η ζωή μου έβγαζε την πίστη - και ας επέλεγα κατά καιρούς να έχω τα αυτιά μου κλειστά σε αυτά που μου λέγατε ή υπονοούσατε (ως γνήσιο βλαμμένο - και αν υπήρχε εμοτικον μούτζας, τώρα θα το έβαζα! Αλλά, παθήματα μαθήματα!). Το μόνο που μου μένει τώρα είναι να το κάνω, κατά την ταινία, "pay forward"  ))

sk

6. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Αναστάτωση,άγχος,ερωτήματα......κενό?

7. heeler

heeler Regular Member

Απάντηση: Re: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Α δεν είναι τίποτα. Μέχρι να πεθάνουμε θα περάσει!  

Απαλλάξου από αυτές το συντομότερο...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Astrovroxi

Απογοήτευση...απόλυτη και επώδυνη

9. Valkiria

Valkiria Regular Member

Έρως έρως έρως!

10. striggla

striggla Regular Member

Επιθυμία να αφεθώ να καώ...

11. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Αγανάκτηση. ίσως ήρθε ο καιρός για άλλο ένα διάλειμμα απ το φόρουμ. Οι ανοχές μου προς τους ειδικούς στην μπουρδολογία μειώνονται.

12. Astrovroxi

....μοναξια