Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Την επόμενη γυναίκα την πιάνεις. Στην αρχή θα είναι άγαρμπο. Στα @@ σου. Μισή ντροπή δική σου μισή δική της. Ξαναπιάνεις την επόμενη γυναίκα. Και μετά την επόμενη. Στην τέταρτη θα έχεις ήδη καταλάβει ότι δεν τρέχει και τίποτε να πιάνεις, οπότε θα πιάνεις φυσιολογικά. Από την έκτη και μετά θα πιάνεις και με στυλ.
    Μην κάνεις τα εύκολα δύσκολα. Βουρ στον πατσά.

Υ.Γ.: Και να ξηλώσεις τις τσέπες.

2. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

δοκιμασε να πα΄ρεις ένα δωρο αξιας 100 ευρω και να το προσφέρεις στην κοπέλα που σου αρεσει
    κατ' αρχήν θα βγαλεις τα χερια απο τις τσεπες για να προσφερεις το δωρο και θα έχεις δωσει και τα 100 ευρω!

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

αυτο θα με εκανε ακομη περισσοτερο διστακτικο ... εχω κανει δωρ , το αφησα εξω απο την πορτα και εφυγα τρεχοντας και ουτε το ειπα ποτε οτι εγω το πηρα ... και τι δωρο .. ενας ηλεκτρονικος εγκεφαλος για fiat pundo που της ειχε χαλασει και "κλειδωνε" το υδραυλικο τιμονι .... ουτε καν θελω να διανοηθω πως το φιλι , το χαμογελο , μπορει να ειναι λογο του δωρου ...

καποια στιγμη θεωρησα οτι με μια υπο/σκλαβα θα μου ηταν ποιο ευκολο (ρεχα γυρευε γιατι) ελα μου ομως που με γοητευει ο δυναμισμος ... (για να εχω κατι να "παιξω" μετα με την καλη εννοια... σαν την γατα που παιζει με το ποντικι , αφηνοντας το να πιστευει οτι μπορει να ξεφυγει....)

αμα σου πω οτι το εχω σκεφτει και εγω .......

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Να παχύνεις εσύ! Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλες, πάντως εγώ όσο μεγαλώνω ομορφαίνω.  

5. isnogood

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

καποτε με τον καλο μου φιλο τον AlexiD ημασταν καπου στην Ερεσσο της Λεσβου ...
    οποτε γυριζει σε μια στιγμη και μου λεει : "ρε ισνογκουντ ... συνειδητοποιεις οτι οσες μου δειχνεις στον δρομο λεγοντας οτι σου αρεσουν ειναι το πολυ 18 χρονων ? ..."
    οποτε του απαντω και εγω
    "συνειδητοποιεις οτι μετα τα 18 τους παυουν να ειναι γυναικες και γινονται γυναικες + καποια κιλα ? ...."

αυτη τη συζητηση δεν θα την ξεχασω ποτε    ..... βεβαια για να μην παρω και τον φιλο στο λαιμο μου να πω οτι διαφωνει πληρως μαζι μου ...  

6. striggla

striggla Regular Member

δεν κκατάλαβες το νόημα αυτού που σου είπα..... 

wanna play?  

7. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

8. Eri

Eri

Νιωθω εναν ψιλοπονο σε καποιο δοντι κ κατι υγρα στο ενα αυτι......

9. john_m

john_m Bollocks mandola

coooooool με την βοηθεια της Χρυσας. 2 ωρες ηταν αρκετες......

10. smari

smari Regular Member

11. darksoul

darksoul Regular Member

δεμενη με αορατα δεσμα.......

12. isnogood

τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου ...
    οποιος βαριεται να ζυμωσει , 10 μερες κοσκινιζει ....
    απο την μια θελει να κανει οικογενεια και απο την αλλη ειναι μια πολυ σοβαρη αποφαση που πρεπει να την σκεφτει με μερικα χρονια συμβιωσης ....
    αντιφατικες μαλακιες και μπουρδες δηλαδη .
    τον χωρο μου , την ζωη μου , οσα μου αρεσουν ... δεν υπαρχουν "μου" κοπελα μου ... το "εγω" το πετας απο το παραθυρο αν θελεις να κανει καρπους το "μαζι" .
    μπαινεις στο "μαζι" διοτι γνωριζεις τις απολαυσεις και τις ηδονες που μπορει να σου δωσει και ειναι ασυληπτες μπροστα στις λιγες του "εγω" ...
    αν δεν εχεις πιστη σε αυτο , χιλιες φορες κατσε στο "εγω" .. δεν παντρευονται το "εγω" και το "μαζι" .. ειναι σαν να παιρνεις αντιβιωση πινοντας μαζι και οινοπνευμα , το ενα καταστελει την δραση του αλλου .
    καμια χρονικη δοκιμαστικη περιοδος δεν θα σου δωσει εγγυησεις παρα μονο η θεληση σου .
    τι θα μαθεις σε 2 μερες σε 2 μηνες σε 2 χρονια , αν δεν ξερεις τι θελεις εσυ πραγματικα ?
    υπαρχει περιπτωση ποτε να τα βρεις σε ολα ? ... αν δεν μαθεις να δινεις λυσεις στις διαφορες , καμια "χημεια" δεν σε σωζει .
    Ολα αλαζουν , οι ιδιοι αλαζουμε , κανενα μαθημα του χτες δεν δινει αξιοπιστες λυσεις στην προκληση του σημερα , ποσο μαλλον στο αυριο . Αν δεν εχει η ψυχη σου πυξιδα , μην περιμενεις με τους χαρτες του χτες να βρεις τον δρομο για το αυριο . και αυτα περι του οτι βιαζομαι ειναι παπαριες ....
    Υποθετω οτι για μια ακομη φορα πρεπει να αναψω φλας και να στριψω σε αλλη κατευθυνση .....