Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

χμ .. εμεις δεν πρεπει να κανουμε παρεα .. εχουμε πολλα κοινα αλλα μας αρεσουν και οι ιδιες γυναικες   .....

2. KloKlo

KloKlo Regular Member

στεναχώρια και απόγνωση.....
    τι δεν έκανα όπως ήθελε;

3. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

κοντεύω να σκάσω.. θέλω να πάω για καφέ....ΤΩΡΑ.......

4. isnogood

δεν ξερω αν βοηθαει καθολου .. ουτε και γνωριζω τα πρακτικα της υποθεσης .. αλλα 99% δεν φταις εσυ παρα μοναχα στο γεγονος οτι δεν εισαι η "αλλη" ...
    η "αλλη" ειναι το πιο σεξυ χαρακτηριστικο μιας γυναικας .. μπορει να ειναι μοντελο με εκπληκτικες αναλογιες απιστευτη ικανοτητα στο τσιμπουκι που να λατρευει την γευση του σπερματος και την αισθηση να δινει κωλο .. (καλα δεν υπαρχει τετοια .. λεμε αν υπηρχε..)
    ομως αν δεν ειναι η "αλλη" .. παλι ο νους του θα ξεγλιστραει σε αλλες σκεψεις ...
    για καποιο ανεξηγητο λογο , το πιο ελκυστικο , ερωτικο , τραβηχτηκο ειναι το μυστηριο για το σχημα και το χρωμα απο το στρινγκακι που φοραει .. μολις αυτο διελευκανθει λαμβανει χωρα μια χημικη διεγασια που σε στελνει κατευθειαν στο επομενο μυστηριο προς ανακαλυψη
    δεν ειναι κατι που εσυ δεν εκανες καλα .. αλλα του δημιουργου που κατασκευασε το αρσενικο software ....

5. KloKlo

KloKlo Regular Member

''Αγαπητέ'' ισνο θα σου απαντήσω εδώ γιατί πρώτα πρώτα επιβεβαιώνεις την παροιμία της γιαγιάς μου που έλεγε: Μη φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν.

Και μια και άρχισα με σπορές , ας μιλήσω και για σπόρια και σπέρματα... και το πόσο μου αρέσει να γεύομαι το σπέρμα Του και το πόσο λατρεύει το τσιμόύκι που Του κάνω..
    Και ξέρεις κάτι;
    Είμαι η ''άλλη'' ... με έχει κάνει την ''άλλη'' Του βρε ίσνο.
    Με έχει κάνει την πόρνη Του, την γυναίκα Του, την σκλάβα Του.. Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για χάρη Του.
    Γιατί Τον αγαπάω τόσο πόλύ και είμαι τόσο εύτυχισμένη και τυχερή που είμαι στην ζωή Του και νόιώθω τόσο όμορφα που μακάρι αυτό που ζω εγώ, να το ζούσες για μερικά μόνο λεπτά της ώρας.
    Πρόταση για να ο κλείσω εδώ...
    Το αρσενικό σου software ή κάντο delete ή έστω ένα format για να πεις ότι κάτι έκανες και εσύ... 

6. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Δε μπορώ να καταλάβω αν είστε εξαιρετικά ανταγωνιστικός, εξαιρετικά ανασφαλής ή και τα δύο.

Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπετε φυσικά.

Μην προσπαθείτε να βρείτε μια γυναίκα που θα σας δείξει την αγάπη της τρώγοντας τα "σούπερ" κεφτεδάκια σας. Δεν είναι ένδειξη αγάπης το να τα "καταπίνει" κάποια. Ένδειξη κάβλας είναι.

Αν αναζητάτε την πραγματική αγάπη, θα τη βρείτε σε μια σύντροφο που θα είναι εκεί στα μεγαλύτερα και δυσκολότερα προβλήματά σας, θα θέλει να κυοφορήσει και να αναθρέψει τα παιδιά σας και θα μείνει στο πλευρό σας για πάντα, επειδή το θέλει πρωτίστως αυτή και δευτερεύοντος εσείς. Όταν το βρείτε και το έχετε για καιρό και αισθανθείτε ασφάλεια, ούτε εγώ θα είμαι πρόβλημα, ούτε οι κολλητοί σας, ούτε οι άλλες γυναίκες τριγύρω.

Αν φυσικά έχω διαβάσει καλώς και αν ενθυμούμαι σωστά από τα γραφόμενά σας, αυτό που θέλατε, το είχατε και το χάσατε. Η κλασσική περίπτωση που συμβαίνει και με τις περισσότερες γυναίκες. Απλά δε ξέρουν τι θέλουν, γιατί ακόμα και αν βρουν αυτό που θέλουν, τελικά καταλήγουν να θέλουν κάτι άλλο. Η ανωριμότητα στο μεγαλείο της.

Νομίζετε οτι είναι τυχαίο που η φίλη μου είναι ακόμα single στα 42 της και συνεχίζει να ψάχνει ακριβώς το ίδιο πριγκιπόπουλο που είχε και έχασε στα 25 της επειδή επέλεξε να διατηρεί κρυφή δεύτερη σχέση;

7. striggla

striggla Regular Member

kloklo μου, ο isno φυτρώνει εκεί που εσύ δίνεις περιθώρια
    δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεις στο forum τη στενοχώρια σου γιατί κάτι πήγε στραβά με τον Κύριό σου
    αντί λοιπόν να απόπαίρνεις τον isno, δες τι θα κάνεις εσύ για να μη στενοχωριέσαι

Υ.Γ. δεν παίρνω το μέρος του isno
    αλλά με στενοχωρεί όταν σ' ακούω κι εκφράζεις θλίψη
    αν πραγματικά είσαι αυτά που περιγράφεις, θα έπρεπε να είσαι μόνο ευτυχισμένη

8. akasha

akasha Regular Member

έτοιμη για ταξιδάκι!!!!

9. shamanka

shamanka Regular Member

220 VOLT

10. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Άστα, Χέρετικ, κι άλλοι τά 'χουμε κάνει αυτά και μερικοί μερικοί βγάλαμε μόνοι μας τα ματάκια μας και μετά χτυπάγαμε το κεφάλι μας κι ας κάνουμε τώρα τα χαρωπά παιδάκια.

Άουτς.

11. isnogood

ΟΚ ..... 

12. striggla

striggla Regular Member

όχι βέβαια! δεν είναι τυχαίο!
    δεν ψάχνει πριγκιπόπουλο η φίλη σου
    ψάχνει τα αυτονόητα που έχουν χαθεί σημερα
    η φίλη σου έχει μεγαλώσει με διαφορετικά πρότυπα κι αρχές από ότι εσύ και γι' αυτό δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με το σκουπιδαριό που κυκλοφορεί γενικώς!