Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. anchor

anchor Regular Member

Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Κι εγώ φίλε μου στο εύχομαι 

2. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Θα κάνεις όμως άλλα! Καινούργια... Οπως όλοι μας εξ' άλλου!! ;-)

3. anchor

anchor Regular Member

Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Σωστό είναι αυτό, καλό θα ήταν βέβαια να μην είναι ακριβώς, μα ακριβώς τα ίδια:mwink:

4. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Θέλω να πιστεύω ότι μαθαίνω μέσα απο τα λάθη μου. Το μέλλον θα δείξει αν θα πέσω πάλι και πάλι στα ίδια λάθη χεχε

5. issws

issws Regular Member

Μια απεραντη νυστααααα  

και ανυπομονησια για ενα αυριο που ερχεται με πολυυυυ αργους ρυθμους...

6. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Τα ίδια δεν θα τα κάνεις!

"ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ", "ΑΛΛΑ", "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ" θα κάνεις!

...................όπως όλοι μας....

7. anchor

anchor Regular Member

Τη γνωστή κρισούλα  
    Που δεκαετίες τώρα έρχεται, φεύγει και ξανάρχεται και ποτέ δεν βρήκα αποτελεσματικό τρόπο να την αντιμετωπίσω.
    Άντε περαστικά μου.

8. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

9. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Ενθουσιασμο.....σε λιγες ωρες φευγω για τη λιμνη πανω στα βουνα!

10. anchor

anchor Regular Member

Πολύ στενοχωρημένη, γιατί ένα φίλο που βρήκα κι εγώ μια στα τόσα χρόνια να νιώθω άνετα και να λέω τα μυστικά μου, σε πρώτη ευκαιρία έσπευσα να του την πω, να βγω από πάνω, να πουλήσω μούρη και εξυπνάδα.
    Και δε φτάνει που έχει διαταραχτεί η εμπιστοσύνη, τώρα αμφιβάλλω κιόλας για τον εαυτό μου, για το ποιόν μου και για όλα.
    Ε αυτά.

11. xy

xy Regular Member

Πως να νιώθει ο καθένας μας αυτή τη στιγμή άραγε. Όπως νιώθει καθημερινά, έτσι και σήμερα. Ο καθένας της ψωλής του το χαβά.

Όπως και να έχει αυτή τη στιγμή θέλω να δείρω κάποιον, ήδη, βέβαια, μάλωσα με έναν στα φανάρια της Λαυρίου από τις 6.30 το πρωί, και τη μέρα δε τη κόβω καλά. Η μαλάκια δέρνει πολύ κόσμο τελευταία, κόσμο ικανό να λαμβάνει μομφές, το αποζητά ο οργανισμός του.

Και, άντε κάποιοι το καταλαβαίνουν, και κλείνονται στο καβούκι τους και γουστάρουν και καλά κάνουνε, αυτοί που δε το καταλαβαίνουν, ας πάνε να ζήσουνε σε μια σπηλιά γιατί μας πρήξανε τα αρχίδια με τις μαλακίες τους με απόψεις ξηλωμένες από την εποχή του Ταμερλάνου και των Μάο Μάο. Βαρέθηκα το κάθε μίσθαρνο στο κεφάλι μου. Αρκετές καταστάσεις χειραγώγησης και υπονόμευσης το τελευταίο χρόνο είδανε τα ματιά μου.

Αγαπητέ, τη λύση δεν θα την βρεις στο γιατρό, βρες πρώτα την αλήθεια και μετά τη λύση, η αλήθεια βρίσκεται στους Αρχαίους Έλληνες και στην Black Metal πάρτο χαμπάρι.

Πως νιώθω; Σαν τον Προμηθέα, δεμένος στα βράχια με τα όρνεα να μου τρώνε το συκώτι το πρωί και, τη νύχτα να ξανα γεννιέται. Σαν τον τραγουδιστή που απο τα 5 του παίζει πιάνο, κιθάρα, βιολί, ντράμς και άρπα, και όμως να τραγουδάει μπροστά σε 100 ρεμάλια στο όνομα του Μεφιστόφελη.

Οποιος δεν εχει φαντασια πεθαίνει απο εκπληξη μια μέρα, αγαπητοί.

Last edited: 19 Αυγούστου 2012
  12. SENSI

SENSI New Member

η λύση δεν βρίσκεται στην αλήθεια...

αν ήταν έτσι ποτέ κανείς δεν θα έβρισκε λύσεις

αλλά κατά τ'άλλα πλάκα έχει όπως τα λες  

όποιος δεν έχει φαντασία πεθαίνει απο (εκ)πλήξη μια μέρα