Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Ποτέ δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω. Μην σκέπτεσαι αυτά που θα ήθελες να έχεις αλλά ούτε και εκείνα που δεν θέλεις να έχεις. Να σκέπτεσαι μόνο αυτά που έχεις και να τα χαίρεσαι. Οταν σε παίρνει λοιπόν από κάτω να γυρνάς εδώ και να βλέπεις το ακόλουθο Videάκι.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Ekeinos

Ekeinos New Member

Ανακαμπτω απ τη χτεσινη χυλοπιτα και το χανγκοβερ.

3. ParadiseLost

ParadiseLost New Member

Καλή προσπάθεια και καλο κουράγιο εγώ έκανα μια δυνατή προσπάθεια 3 μήνες το είχα κόψει και το ξανάρχισα
    Δεν ειναι εύκολο να το κόψεις φίλε μου και τα υποκατάστατα σαν το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν βοηθάν καθόλου

4. Alexkat

Alexkat Contributor

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.  

Έκτη μέρα σήμερα χωρίς τσιγάρο .....

Με βοήθησαν τα χιλιόμετρα που περπατάω ή τρέχω κάθε μέρα, ....

Το πραγματικά δύσκολο φίλε μου είναι να μην το ξαναρχίζουμε ...εδώ σε θέλω ....

5. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Οικτο για την αιώνια ανάγκη κάποιων να μιλάνε με απαξίωση και καλυμμένη παθητική επιθετικότητα -τόσο πλέον λίγο καλυμμένη που γίνεται απίστευτα ευδιάκριτη στα μάτια όσων μπορούν να "δουν"- για όλα όσα οι ίδιοι φοβούνται να επιτρέψουν ακόμα και να υπάρχουν δίπλα τους.

6. black_pearl

black_pearl Regular Member

Θυμό, αγανάκτιση, και μίσος. Είμαι πολύ εκνευρισμένος.

7. BiVampi

BiVampi Regular Member

Κούραση... αυτό το κείμενο που πρέπει να τελειώσω έχει τον ατελείωτο...

8. ParadiseLost

ParadiseLost New Member

νιώθω περίεργα χτές γνώρισα μια υπέροχη μορφή αλλα ήταν τόσο φοβισμένη μου άρεσε το χαμόγελο της αλλά ειναι περίεργο πλάσμα θα ήθελα να προχωρήσω μαζί της αλλά δεν ξερω ίσως να ήμουν λίγο επιθετικός μαζί της

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Καιγομαι μεσα μου.. Ο Αγγελος μου εχει.. Φτερα..

10. noone

noone Regular Member

Αβεβαιότητα. Προσπαθώ να βρω αυτό που ψάχνω και πάντα με πιάνει αυτό το ερώτημα "θα τα καταφέρω κάποτε, ή απλά σπατάλησα το χρόνο μου?". Αβεβαιότητα, δηλαδή... Αν δεν προσπαθήσεις δεν έχεις δικαίωμα στην χαρά, αλλά αν προσπαθήσεις ρισκάρεις να χάσεις αναντιστρεπτί.

11. Olympos

Olympos Regular Member

Συμπάθεια για τα αδελφια στην Κυπρο...

12. Alexkat

Alexkat Contributor

Και κακό προαίσθημα. Λες να είμαστε οι επόμενοι ...?

Ήθελα επίσης να ήξερα τι θα κάνουν οι προφέσορες των Βρυξελλών,της Γερμανίας και του ΔΝΤ, σε περίπτωση ενός Bank running στην Κύπρο.
    Θα την στηρίξουν ή θα την κλοτσήσουν στον καιάδα ?