Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

ολιγον ασχετο .... αλλα χρησιμο ...
    μετα απο πολυ πολυ τσαντιλα με το δημοσιο , ειπα να ασχοληθω με την πολιτικη να το αλλαξω ... θα παρει ομως λιγο χρονο αυτο ..... μεχρι τοτε μια πολυ χρησιμη συμβουλη που λειτουργει ...
    αν αυτοι οι απανταχου καφροι , που μας κανουν την ζωη δυσκολη πισω απο ενα γκισε , ειτε απο ακμαζουσα τυπολατρεια , ειτε απο αρρωστημενη αντιληψη περι δημοσιουπαλληλικης ευσυνειδησιας ... σας πουνε κατι κουφο που εσεις πρεπει να λαβατε ως συμπαντικη νομοτελεια .... μην ψαρωνετε ... καντε μια απλη αιτησουλα και ζητηστε την μπουρδα τους να σας την πουνε γραπτως ...
    οπου το εφαρμοσα μεχρι σημερα , εχουν κανει πισω και με εξυπηρετησαν ......

2. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Έχετε δίκιο όλες οι αυθεντικές αυθέντρες τελικά, είμαι πολύ καλύτερος χωρίς μούσια και πολύ νεώτερος. Χρααααπ χρουπ καθημερινά πλέον. Δίαιτα τώρα. Τελικά έχω αναλάβει εγώ χρέη αυθέντη για τον εαυτό μου χωρίς να το καταλάβω. Σε λίγο θα αυτομαστιγώνομαι κιόλας.

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ευτυχια..........μ......

Deva's slave

4. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Ζέστη λέμε!

5. slavewoman32

slavewoman32 New Member

νιωθω πως ενα παγωτο βανιλια ...θα με δροσιζε

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

ρε που καταντησαμε .... να σκεφτομαστε τα 8 ευρω για ενα ποτο ... κατσε μεσα τωρα .....

7. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Κάψιμο.

8. gaby

gaby Guest

γελάω με την ψυχή μου και κάνω πάρα πολύ κέφι...

/me γελάει βροντερά

χα χα χα χα χα χα χα

9. Burning_flame

Burning_flame New Member

Μακάρι να υπήρχε ένα κουμπάκι,ένα μόνο μικρό κουμπάκι,σαν αυτό του λαμπατέρ,και μόλις άρχιζαν να σε κατακλύζουν όλα αυτά τα "πλήθη" αρνητικών συναισθημάτων,να μπορούσες απλά να πατήσεις το off,και να μην ένιωθες τίποτα.Ίχνος πόνου,ίχνος θλίψης,ίχνος......τίποτα.Αφού έτσι και αλλιώς το είχες δε το είχες,το ίδιο αποτέλεσμα θα επέφεραν και τα δύο.Ένα μόνο,κενό,άβουλο ον,να κείτεται στο κρεβάτι,κάτω από τα σκεπάσματα...Απλά το κουμπάκι θα έκανε πιο εύκολη τη "διαδρομή".

10. Elysium

Elysium Contributor

Δεν πρόκειται να αλλάξει με κουμπιά. Δέχεσαι τον πόνο και γίνεσαι δυνατότερος.
    Έτσι δουλεύει. Πονάει. Λειτουργεί όμως. Στο τέλος σε ενοχλούν όλο και λιγότερα θέματα  

11. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

και εγω το εχω σκεφτει. καλα θα ηταν ε; μονο που αυτο δεν προκειται να γινει οποτε πρεπει να κουβαλαμε τους πονους μας μαζι μας και να προχωραμε. αλλα εαν κατσεις και σκεφτεις γιατι ποναμε ισως απαλλαγεις απο αυτην την συναισθηματικη σαβουρα οπως την αποκαλω εγω. απο αυτα τα αρνητικα συναισθηματα. και πολλα δεν αξιζουν καν για καποιες ανουσιες καταστασεις και ηλιθιους ανθρωπους. καθησε και παρακολουθησε τα συναισθηματα σου και τις σκεψεις σου. σαν απλως παρατηρητης. μη τα φοβασαι. μη τα αποφευγεις.  

12. Bess

Bess .....

έχω τόσο θυμό κ τέτοια νεύρα!!! δεν μπορώ να με καταλάβω ...κάνω συνέχεια τα ίδια λάθη...τα κάνω τα ξανακάνω και πάλι απο την αρχή!! εις βάρος μου πάντα ...εννοείται!! γκρρρρρρρ