Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. kiss_me

kiss_me Regular Member

...ελαφρα ζαλισμένη... ουφ! !

2. Avalonia

Avalonia Regular Member

Γεμάτη. Επειδή είναι τόσο όμορφο να δίνεις και να παίρνεις...

3. Σοβαρα? Γραψε κι αλλα....!!!!!

4. ireth

ireth New Member

ζηλευωωωωωω θέλω και εγώ
    σνιφ κλαψ

5. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

παρα πολυ κολακευμενος ... μια πολυ ομορφη 22χρονη εχει κινησει γη και ουρανο για να γνωριστουμε .. θεωρω ομως οτι οι κοντινες ηλικιες ειναι απαραιτητο στοιχειο για τον μεγαλο ερωτα ... παντως ομολογω οτι εχω παρει τα 'πανω μου πολυ , με ανεβασε η επιμονη της μικρης   .. αφου στα 41 μου καταφερνω ακομη και γοητευω , νομιζω οτι πρεπει να αναβαλω την αυτοκτονια μου (   ) λογω ελειψης πελατιας , για αργοτερα .. αλλα μιλαμε για κουκλιτσα ... δεν μπορουσε ρε γαμωτο να ηταν 10-15 χρονια μεγαλυτερη ; ...

6. sapfw

sapfw out of order Contributor

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Ιsno,όσο μεγαλώνει η γυναίκα,τόσο μεγαλώνει η παραξενιά και η γκρίνια της. Μην κλωτσάς την τύχη σου λοιπόν..

8. sapfw

sapfw out of order Contributor

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

μπορει ενα βοτσαλο να παιζει ομορφα με την υγρη αμμο ... αλλα παντα θα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα ... ποτε δεν θα δεσουν και παντα ετσι διαφορετικα θα τα βλεπουν ολοι ....
    οι "γκρινιες" και οι "παραξενιες" ειναι το τσιμεντο αναμεσα σε δυο βοτσαλα

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor