Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. Dapom

Dapom Contributor

Το να παιδεύω πλέον μου έχει γίνει δεύτερη φύση....αλλιώς δεν θα ημουν εδω μέσα...αδερφέ μεγάλη καύλα το κατούρημα αν κρατιέσαι πολύ ώρα!!!  

2. danos

danos Regular Member

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Xαρά, θα πάρω λαπιτόπι, θα πάρω λαπιτόπι!...

4. Dapom

Dapom Contributor

Καλά...μέχρι να συνειδητοποιήσεις κι εσύ οτι η μπαταρία δεν κρατάει πανω απο 15 λεπτά και θα πρέπει να κάθεσαι σε αποσταση 1 μέτρο απο πρίζα, οτι χρειάζεσαι να κουβαλάς πάντα ποντίκι και mouse pad, και οτι τα μπούτια σου θα καίγονται οταν το χεις επανω τους.  

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Aς καώ, έχω πάθει έρωτα.

6. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Mια μερα θα χωριστουμρ ονειροπολοι και ρεαλιστες να παιξουμε ξυλο...μονο που εμεις θα εχουμε μονοκερους,ξωτικα και δρακους...
    Τη γαμησατε!! 

7. Dapom

Dapom Contributor

Κι εμείς θα έχουμε φόρους, ΔΝΤ, τρομοκράτες, δημοσιογράφους, Μερκελ, Ομπάμα, Πούτιν και να σας δω μετά που θα βρείτε χορτάρι να ταισετε τους μονόκερους και τους δράκους και ξύλα για να φτιάξουν βέλη τα ξωτικά.  

8. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Χαχαχαχαχαχα....

Εχω ασσο στο μανικι!!!
    Θα σας καψουμε ζωντανους 

Υ.Γ εισαι με τους αλλους ε??

9. Dapom

Dapom Contributor

Αχχχχ εσεις οι ονειροπόλοι πότε θα καταλάβετε οτι δεν είναι τα πράγματα αγγελικά πλασμένα...θα βάλουμε την "σαβούρα" μπροστά να καψετε όσο εμείς θα διαπραγματευόμαστε με τον αρχιμάγιστρο σας ποσο γρήγορα θα υποχωρήσει για να μην βγάλουμε στην δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο με τα όργια που έκανε με μονοκερους και δράκους.

Υ.Γ. δεν ξέρω κι εγω με ποιους ειμαι

10. brenda

brenda FU very much

Ναι αλλά άμα τσαντιστούμε θα καβαλήσουμε τους Δράκους, που θα χουν την (αποτρόπαια μορφή του Στρος Καν), θα σας κάψουμε με τα θυμωμένα ρουθούνια τους, θα στέλνουμε τις banshees του θανάτου να σας ψιθυρίζουν γλυκόλογα του ΄Αλλου Κόσμου στον ύπνο σας και θα ξυπνάτε γατάκια, μεγαλόψυχα και καλόκαρδα, ενώ εμείς θα κλέβουμε τους Στράπους και τα μαστίγιά σας για να παίζουμε όμορφα....
    Αρχιμάγιστρός μας θα είναι ο Αλομπάρ που θα χει ήδη πεθάνει και δεν θα φοβάται τίποτα και οι Σαμάνοι πολεμιστές μας θα πηγαίνουν στις μάχες με τους Τραπεζίτες μετά από εβδομαδιαίο διαλογισμό της σιωπής, με πνεύμα αδάμαστο...Το άρωμα που θα ποτίσουμε τα ρουθούνια σας θα είναι μαγικό φίλτρο λαγνείας και αγάπης και θα καταλήξουμε όλοι αγκαλιασμένοι σ΄ένα υπέροχο όργιο που θα θυμίζει σκηνές από τον Κήπο των Επίγειων Απολαύσεων (στην πιο λάγνα του εκδοχή), με χώρο για τους βουδουσουμιάρηδες και τους ερωτευμένους....όλοι διαφορετικοί, κι όλοι μοναδικοί....

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Μια αίσθηση κατεργαριας..
    Έβαψα τα μαλλιά της φίλης μου και μερικές δικές μου τούφες. Διχρωμία λοιπόν κ οτι βγει.
    Θα με σφάξει η κομμώτρια μου Χαχαχαχα

12. Elune

Elune Priceless

Ειμαι στο γραφειο και σκεφτομαι την Υποτακτικη μου να με υπηρετει μπροστα σε ολους και στη συνεχεια στο σπιτι να την εδενα και να την μαστιγωνα, πριν με κανει να τελειωσω με την υπεροχη γλωσσα της..