Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Σε νιώθω φουλ.
    15 χρονια.
    Φουλ εξαρτημένος, έπρεπε και η γκόμενές μου να καπνίζουν αλλιως κατι έλειπε. Αφου το έκοψα εγω μπορούν όλοι.
    Για χρονια έβλεπα στον υπνο μου οτι κάπνιζα.
    Για λίγα πράγματα εχω καμαρώσει τόσο.
    Ασε που υπολόγισα τι θα είχα ξοδέψει και ηταν πάσαρα πολλά. Ολα είναι ατμός και χάνονται, που θαλεγε κι ο θρασυβουλας.

2. απο τα σχολικά μου χρόνια, απο τους συμμαθητες μου, είμαι ο μοναδικός που δεν κάπνισε ποτε. πολλοι δεν με πιστευουν οτι δεν εβαλα στο στόμα μου τσιγαρο καμιά φορα. εκείναι τα χρόνια ήσουν "φλώρος" και "ξενερωτος" light builing θα το λεγαμε σήμερα. δεν στο ελαγαν στα μούτρα, αλλά το έλεγαν οταν ήσουν πιό μακρια και δεν ακουγες και καλά. χαιρομαι πολύ οταν κάποιος το κοβει, και θλίβομαι οταν βλεπω νεα παιδιά να καπνίζουν επειδή απλά "το κανουν οι αλλοι" . θελει βεβαια δυναμη να μην κάνεις ότι "και οι αλλοι" ευτυχως οταν ήμουν παιδι την είχα.

3. iolanda

iolanda Contributor

Έχει τύχει να δω κι εγώ στον ύπνο μου πως καπνίζω και ξυπνάω αγχωμενη πως τα χάλασα όλα και πήγε χαμένος τόσος κόπος  

4. Peripatitis

Peripatitis New Member

εύγε τέκνο..... 4χρόνια κομμένο και ακόμα ψάχνω να το "μυρίσω" ...  
    καλά κάνεις όμως...βάστα και πολύ νερό να πίνεις!!

5. τσιγαρο και κόκα κόλα τα πιό αχρηστα πράγματα παγκόσμιας κατανάλωσης. εν τω μεταξύ ολοι οι "ταξικοί επαναστάτες" ειμαι σίγουρος οτι κάι καπνίζουν, και κόκα κόλα πινουν. αν οχι ολοι το 99%

6. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Τελικά ούτε με λοβοτομή θα κάναμε δουλίτσα σε τέτοιες ανίατες περιπτώσεις.
    Στην αρχή πίστεψα ότι είναι απλά βλακεία.
    Αλλά εδώ έχουμε το τζακ ποτ. Συνδιασμός βλακείας, κουτοπονηριάς, κακεντρέχειας και μιζέριας.
    Όσο λοιπόν όλα αυτά "τα ταΐζουμε" έστω και με την ελάχιστη προσοχή μας... Τόσο τρέφουμε τη σκατοψυχιά του κάθε κακομοιρογλου...
    Νιώθω λοιπόν απογοητευμένη.
    Δεν είναι κακό να έχεις ζήσει μία μίζερη ζωή. Δεν είναι κακό να είσαι ένα κομπλεξικό και φοβισμένο ανθρωπάκι.
    Το πρόβλημα ξεκινάει όταν τη μιζέρια, τα κόμπλεξ και το φόβο σου προσπαθείς να τα επιβάλλεις και στους γύρω σου.
    Κρίμα.

7. καλημέρες καλό ΣΚ. ο καφες τελειώνει σκέψεις πως θα γεμίσει το ΣΚ, καθως δεν μπορώ να κάθομαι καθόλου.για αρχη βόλτα στην παραλία και βλέπουμε.

8. αυτό το απογευματινό περπάτημα στην αμμο εκει που σκάει το κύμα ειναι πραγματική απόλαυση. κάνεις χιλιόμετρα και χαμπάρι δεν παίρνεις. κάνει και τέλειο πιλιγκ στα ποδια μην ξεχνιόμαστε.

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Θεότητα✨

Όταν όλοι γιατροί /νοσηλεύτριες έχουν κολλήσει κόβιντ εκτός από μένα.

10. Guiltless

Guiltless Handle with care

"'I've known a hundred kinds of love;
    ⁠All made the loved one rue;
    And what is thine that it should prove
    ⁠Than other love, more true?"
    (Emily Brontë)

11. υπεροχα με το αλατι της θάλασσας πάνω μου. και η δροσιά να μπαίνει από το παραθυρο.

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Πλιτς πλιτς ❤️