Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. Valkiria

Valkiria Regular Member

Απάντηση: Re: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Δεν σε αναγκάζει κανένας να το κρατήσεις, μπορείς όποτε θες να το βγάλεις.

Οπότε, προς τι η κλάψα;

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Re: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Πανικοβλήθηκα απο τους "περιοριστικούς όρους" των πρώτων ημερών. Τώρα το 'χω συνηθίσει και είμαι μια χαρά  

3. Valkiria

Valkiria Regular Member

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Ουπς!

Να το χαίρεσαι τότε!  

---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 13:02 ----------

Από χθες τρώω σοκολάτες και ότι άλλο ζαχαροειδές πέσει στα χέρια μου.

Νοιώθω ευάλωτη για κάποιο λόγο.  

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

εχω ξυπνησει απο τισ εξι ενω κοιμηθηκα στις τρεισ, δεν νοιωθω νυστα δεν νοιωθω κουραση κι ολα αυτα γιατι απλα ειμαι.....συνεπαρμενη!!!!!!

5. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Θελω να λουστω και βαριεμαι αλλα πρεπει να το κανω.

6. kali crow

kali crow Guest

υπερενταση!

7. danos

danos Regular Member

8. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Αισθανομαι οτι καποιες φορες περα απο το Mistress μου βγαινει και το τσουλαρα.
    Χτες βραδυ μπλαβισα εναν στα χαστουκια στην περιοχη των Αμπελοκηπων αλλα γυριζοντας στεναξε το ραδιο ταξι ;-)

9. mona

mona mea_maxima_culpa

Mπορώ να το νιώσω.Αλλά δε ξέρω πως.
    Και η φωνή είπε, θα μάθεις.
    Πες μου.
    Όχι.
    Άντε χάσου από'δω πέρα!
    Δεν τελείωσα ακόμη.
    Ω!
    Η γνώση θα έρθει.
    Και θα με καταδικάσει;
    Αυτό είναι δική σου επιλογή
    .

10. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

λυσαξα να φυγω διακοπες
    μετραγα τις μερες σαν στρατιωτης
    και τωρα σκυλοβαρεθηκα και τις μετραω
    να επιστρεψω

11. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

νιωθω πολυ μπερδεμενος με τις επιλογες που μου δινονται ως προς την αναζητηση συντροφου για οικογενεια .
    απο την μια θεωρω πως η επικοινωνια ειναι πολυ σημαντικο και πως ζηταω πραγματα που ειναι πολλες διατεθειμενες να δωσουν απο μονες τους , οχι ομως απο απαιτηση δικη μου ... δεν μου αρεσει αυτο .. θελω να μου κανουν το χατηρι και να νιωθω οτι με υπακουν ...
    δυστυχως οι πιθανοτητες να τα βρω με Ελληνιδα ολο και μειωνονται ... και βλεπω οτι μου βγαζει ενα κακο κομματι με αποτελεσμα να πληγωνω κοσμο ...
    η πανεμορφη φωτο της 25 χρονης Βραζιλιανας απο το γραφειο συνοικεσιων , ειναι κατι που αρχιζει σοβαρα να φλερταρει με την σκεψη μου ...
    πρεπει να παρω αποφαση οτι οπως ειμαι , καμια Ελληνιδα δεν θα με επιλεξει για συζυγο της (ευτυχως που μια τουλαχιστον το εκανε στο παρελθον) ....
    αυτη η καταρα να ειμαι τοσο εξαρτημενος απο την θαλασσα και τις περιπετειες , σχεδον μου εχει αφαιρεσει καθε δυνατοτητα επιλογης .
    το προβλημα με το γραφειο συνοικεσιων ηταν πως ηδη ειχα διαλεξει μια κοπελα που μου αρεσε πολυ (υπερβολικα λεπτη με μακρια μαυρα μαλλια SOTOS Γραφείο Γνωριμιών & Συνοικεσιων , αγγελια Νο1170 ) αλλα ενω επενδυσα στην σκεψη αυτη με χαλασε πολυ το οτι προλαβε αλλος ...
    το θεωρω βασανιστικο να μπαινεις σε τετοιες σκεψεις και μετα να σου λενε "αργησες" .. ψαξε κατι αλλο .....

νομιζα πως οταν θα το ηθελα και θα αισθανομουν ετοιμος , θα ειχα δεκαδες επιλογες ... τι αφελεια !!!

12. Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Ρε ισνογκουντ σα φιλος σου μιλω αυτη τη στιγμη...Μα καλα δεν βλεπεις οτι η φωτο 1170 ειναι επαγγελματιας μοντελο; Την διχνεις παντου. Ειναι δυνατον να μην καταλαβαινεις οτι ειναι απλα "κραχτης" Επιτελους ρε συ εισαι μεγαλος ανθρωπος!!!!

Ελα...σοβαρα; Προλαβε αλλος ε; Τι μου λες;  
    Κοιτα ρε μερικοι απο που βγαζουν λεφτα!