Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Καμιά φορά από το πολύ ξύλο ξεχνάς και τ΄ όνομα σου... Μήπως λοιπόν το έφαγες το ξύλο και δεν το θυμάσαι...  

2. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Το όνομά μου το θυμάμαι, δεν είμαι πιασμένη απ' το ξύλο... απλώς καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι γυμναστές είναι από τους μεγαλύτερους σαδιστές  

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

μετα τους οδοντιατρους ..........

4. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

sorriso solare δεν μας αγαπάτε όμως μέτα;Όταν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα;  

5. anarpastos

anarpastos New Member

Νιώθω χαρά που βρέθηκα κοντά σας
    Μιχάλης

6. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Φυσικά! Εξάλλου, δεν έχω κάτι με τους σαδιστές... το αντίθετο  

7. Nesaea

Nesaea Guest

Numb

8. blindfold

blindfold Contributor

invisible

9. Animator

Animator Regular Member

Γμτ παλι αποκοιμηθηκα το απογευμα χωρις να το καταλαβω! Τωρα δεν θα νυσταζω μεχρι τις 4-5 το πρωι και αντε παλι σκατα ωρες υπνου. 

10. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Έχω ένα πόνο στον αυχένα και ένα πόνο επίσης στα πλευρά από το πρωινό τρακάρισμα.Αλλά μου δίνεται γιά άλλη μιά φορά η ευκαιρία να καταλάβω και να εκτιμήσω τον πόνο στον αυχένα και τα πλευρά που νοιώθω όταν μου προσφέρεται από τον Κύριό μου.Τελικά πολύ άπειρος ....Σαδιστής ο ηλίθιος που παραβίασε το στοπ:rollinglaugh:

11. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Φίλε Μιχάλη. Τιμή μας που τα ανέφερες στο συγκεκριμένο νήμα. 

12. Nesaea

Nesaea Guest

Ειναι αρκετα σκοτεινο το μερος που βρισκομαι αυτη την εποχη και απεχει κατα πολυ απο το μερος που φανταστηκα οταν ξεκινησα τις βδσμικες αναζητησεις μου.

Ειμαι πιο μπερδεμενη απ'οτι στην αρχη, ισως επειδη η κατανοηση μου ειναι βαθυτερη. Ο φοβος μεγαλυτερος για τον ιδιο λογο. Η συνειδητοποιηση της απεραντης μοναξιας που γεννα η γνωση οτι ενω αιωρουμαι εδω και χρονια μαθαινοντας τα σκοινια, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην βρω ποτε το εδαφος, μα ουτε και να πεταξω.