Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. Emma

Emma Contributor

Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Better the devil you know than the devil you don't  

2. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Devil and I....hmm...hell is not big enough..

3. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Άδειος, ότι εναπόθεσα σε λίγους είναι ο χρυσός που αψήφησε τους φυσικοχημικούς νόμους και μετατρέπεται σε κάρβουνο που φλέγεται παρασύροντας τις εικόνες ενος παρελθόντος,ενός κομμάτι του εαυτού. Και αν πρέπει να παλέψω με αυτό, αυτό το ένστικτο αυτοσυντήρησης μοιάζει φασιστικό. Τραβιέμαι στα μέσα δωμάτια, ανορθόγραφα, λεκτική ένδεια,μόνος μόνος, τρεις φορές μόνος, μία λέξη υπάρχει, μόνος . Αν θες να διαβάσεις Μπέκετ είναι τώρα που όλα μετατρεπονται σε στάχτη και όλα μοιάζουν δυσνόητα. Και εκεί σκάνε όλα παγωμένα, μουνια, γαμήσια, βια, υγρά οργασμων , αίμα από πληγές όλα παγωμένα, ίσως μόνο η μουσικη αλλά και ούτε καν αυτή. Η αναίρεση στην μήτρα των πάντων. Δεν υπαρχουν λέξεις, τρεμοπαίζουν μόνο δισύλλαβα,μόνος, ανορθόγραφα ξερνιούνται πάνω στις ανθρώπινες επαφές. Ο ύπνος είναι το μόνο αναλγητικό που δρα και πασχίζω να μην καλύψει την φθορά, την διαγραφή, τον ύστατο μαζοχισμό που μέσα του υποβόσκει την νέα αρχή. Αντανακλαστικός μαζοχισμός. Ουρολοίμωξη εγκεφάλου. Σχίζει την ουρήθρα καθώς ξερνα κάτουρα πάνω στην νέα αρχή, που υπήρχε αιώνια. Που δεν υπήρξε ποτέ.

4. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Βλεπω αυτο το κοαλα μωρο στην τηλεοραση...ποσο γουτσου γουτσου μπορει να ειναι μια φατσουλα;;;;;;;;

5. Nesaea

Nesaea Guest

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αγαπητή varva, περαστικά σου και ποτέ άλλοι τέτοιοι πόνοι.
    Εσύ είσαι προορισμένη για άλλου είδους πόνους και Σαδιστές...  

Last edited: 28 Αυγούστου 2010
  7. blindfold

blindfold Contributor

ήρθα για να φύγω ..

8. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

εχω τελειωσει το δευτερο 2πλο εσπρεσσο
    το ματι δεν ανοιγει και πρεπει να τελειωσω
    την δουλεια
    την γκαντεμια μου μεσα

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Τι ωραία που θα ήταν το Σ/Κ να κράταγε άλλες δυο-τρεις μέρες.

10. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Έτσι ακριβώς είναι MasterPerris.... 

11. blindfold

blindfold Contributor

cursed soul​

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

μου ειπε :
    "δεν μπορω ακομα να εμπιστευτω ... εχω κανει πολλες λαθος επιλογες και δεν εχω αλλο κουραγιο , χρειαζομαι χρονο .. σου ζηταω να μου δωσεις χρονο ..."
    παπαριες και ξανα παπαριες και υπεκφυγες ... Ελληνικες μπουρδες λαδωμενες ...
    ενα ξερω να πω :
    αμα εναν ανθρωπο , που απο την πρωτη στιγμη , εσυ τον σκεφτεσαι ολη την ημερα , και εκεινος σου ζηταει λιγο χρονο διοτι δεν ειναι ετοιμος να εμπιστευτει ή διοτι η μωβ πεταλουδα του Αμαζονιου κινδυνευει απο αφανισμο και αλλα τετοια εμπριμε ... φευγεις μακρια ...
    οσο και αν ολα σου φωναζουν "λιγο ακομα"
    φυγε μακρια ...
    θα τα βρεις ολα μπροστα σου με μαθηματικη ακριβεια ...