Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. labinnah

labinnah Regular Member

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

---------- Post added at 09:31 ---------- Previous post was at 09:29 ----------

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

....... το καλο ειναι πως δεν ξεγελαστηκα μονο εγω αλλα 2 ακομη ζευγαρια / κοινοι φιλοι
    οι φιλες μου μαλιστα με απειλησαν να μην τολμησω να την ξαναπαρω τηλ και χασω την αξιοπρεπεια μου ..μεχρι και εκεινες νευριασαν με την συμπεριφορα της απεναντι μου ...
    αλλα απορω , αφου για μενα δεν ηταν τελικα σιγουρη και ηθελε χρονο .. και καλα ... τα παιδια της και την αδελφη της γιατι μου τους γνωρισε ? ....
    τι θα πει "χρειαζομαι χρονο " .... μπουρδες λαδωμενες .... εμενα μου μυριζει οτι καποια καψουρα παιζει και εχω εγω τον ρολο του μαλακα/μαχλου πιεσεις ......
    εγω γιατι δηλαδη απο την πρωτη στιγμη δεν χρειαζομουνα ουτε δευτερολεπτο ...
    και 2 χρονια που ειμαι μονος εχω κανει πολλες γνωριμιες .. ηταν η πρωτη που ειπα "εδω ειμαστε" ...
    μου λενε οτι δινω πολλα ...
    τι παει να πει "δινω πολλα" ? ... τα παντα θα δωσω εκει που πρεπει ...
    ειναι υπερβολη το πρωι να της πας στην δουλεια της ενα γαλατακι και ενα σαντουιτσακι σπιτικο ? ...
    το μεεσημερακι να 2-3 ειδη φρουτων και λιγη σαλατιτσα φρεσκοκομενη με κανενα κεφταδακι ζεστο με το τυρακι του απο πανω , να στοιλωθει μεχρι το βραδυ που θα σχολασει ? ...
    το "φροντιζω τον ανθρωπο που μου αρεσει" εφοσον ρητα εχει συναινεσει σε αυτο και εκεινος , δεν μπορει να υποκειται σε χρονικους περιορισμους και ταιμινγκ ...
    παντα νοιαζομουνα το ανθρωπο που ηταν διπλα μου ? ... ειναι αυτος λογος για να απολογηθω και να νιωσω ενοχος ? ...
    εχω την εντυπωση οτι ο κοσμος εχει πολυ εσφαλμενη εντυπωση για το τι σημαινει "νοιαζομαι" ....
    νιωθω μεγαλη πικρα και απογοητευση ..
    αχχχ .. και ομως .. η τσιγγανα το ειπε ξεκαθαρα ... δεν ειναι στο νησι η δικη σου γυναικα ....

3. ForFemFeet

ForFemFeet New Member

ανυπομονω να μπει ο χειμωνας, να μη βλεπω αλλα γυμνα γυναικεια ποδια..ειναι 1 αισθημα που μου θυμιζει ενα αποσπασμα απο πολυ γνωστη ταινια..

"see but DO NOT touch..touch but DO NOT taste.. taste but DO NOT swallow.."

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Ισνο, τελικά είσαι πολύ γκρινιάρης,... η μία σου μυρίζει η άλλη σου βρωμάει, ακόμα δεν την γνώρισες την κοπέλα και την έβαλες στον κάλαθο των αχρήστων...

Μην με παρεξηγήσεις μ΄ αυτά που σου γράφω, ειλικρινά σαν φίλος σου μιλάω και το ξέρεις.

Η συμβουλή μου είναι να χαλαρώσεις και να αφήσεις την σχέση να εξελιχθεί χωρίς να σε επηρεάζουν οι φίλοι σου, εσύ μόνος σου θα αποφασίσεις αν είναι αυτό που ψάχνεις στην ζωή σου και όχι οι άλλοι.

5. blindfold

blindfold Contributor

πέστα ρε παίκτη ,οφείλουμε στους εαυτούς μας σιγά σιγά να ανακαλύπτουμε την υπομονή ...

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

το ξερω Περι και δεν παρεξηγω ...
    αλλα ζηταω συγκεκριμενα πραγματα απο την ζωη ...
    ενας ανθρωπος που θελει να δωθει και να αφωσιωθει , θα προσεξει παρα παρα πολυ ποιον θα επιλεξει για να του δωθει .
    αλωστε δεν ειμαι πλεον πιτσιρικας εδω και 2 δεκαετιες , εχω δει πολλες εξελιξεις σχεσεων και χαρακτηρων και σημερα μπορω να αναγνωρισω καποια "σημαδια".
    πιστευω οτι το τελειο και το ιδανικο βρισκεται καπου και περιμενει .
    καλυτερα αδεσμευτος και γκρινιαρης , παρα εγκλωβισμενος μεσα στην γκρινια ...  

θα ελεγα οτι το μεγαλυτερο ταμπου στην Ελλαδα , ειναι να καταφερεις να αγνοησεις την ελξη οταν αναγνωριζεις καποια μικρα πραγματακια που στο μελλον ξερεις οτι θα εξελιχθουν σε τεραστια ...

7. kali crow

kali crow Guest

8. thanasis

thanasis Contributor

9. nameless

nameless Regular Member

Νοσταλγία...

10. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Πονάει το κεφάλι μου...  

11. spectrum

spectrum Regular Member

Ε αφου ξενυχτας!!!  

12. Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Τι να κάνω... παρασύρομαι το αθώο...