Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Με αυτή ακριβώς τη σειρά; Εγώ όταν έχω τέτοια κάνω ασκήσεις μιγαδικής ανάλυσης. Εσύ θα μπορούσες να κάνεις, πχ, τριγωνομετρία.

2. devine_sub

devine_sub Contributor

... χαρούμενη αγωνία!  

3. Keiko Mika

Keiko Mika 愛する人たちに裏切られた Premium Member

*γίνετε λουης ΟΧΙ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑΑΑΑ!!!!!!!

(αν παρατηρείς κάτι φωτεινό να χάνετε η είναι η φωτιά μου καθώς τρέχω !! )

4. devine_sub

devine_sub Contributor

Μια χαρά ευκολάκι είναι η τριγωνομετρία. Είναι τόσο προ-καθορισμένες όλες οι μέθοδοι {a.k.a. τυφλοσούρτης} που καταντά βαρετή. Καμία αγωνία ...

*χασμουρητό βαρεμάρας*

5. gaby

gaby Guest

Νιώθω απίστευτα πολύ καβλωμένη, κάνω οκτάρια σχεδόν κυριολεκτικά, έχω πολύ και δύσκολη δουλειά που πρέπει να είναι έτοιμη χθες και την περιμένει κόσμος άμεσα και εγώ είμαι ένα μουσκίδι που έχει ανάγκη άμεσης ικανοποίησης. Λύση δεν διαφαίνεται στον εργασιακό ορίζοντα.

Να φταίνε τα SalospirC που παίρνω λόγω συναχιού;

6. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Τι Νιωθεις Αυτη Τη Στιγμη...

Τα SalospirC δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη. Ανακάλυψα όμως ότι η πάπια με σάλτσα στρειδιών με καυλώνει τρελά... 

7. john_m

john_m Bollocks mandola

Mπέρδεμα.....απίστευτο μπέρδεμα .Τα έχω κάνει σκατάααααααααααα:angry6:    

8. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

επιτελους δικαιωση ...
    χρονια τωρα ελεγα σε ολους ποιος πραγματικα ειναι ο Φ. Καστρο και απο που κραταει η σκουφια του .....
    ουτε καν την αξιοπρεπεια της ηλικιας του δεν σεβαστηκε ...

9. ouritsa

ouritsa New Member

θυμο.. για πραγματα που δεν ειναι στο χερι μου να αλλαξουν

10. mona

mona mea_maxima_culpa

11. sk

sk Regular Member

μιά απίστευτη ανακούφιση που επιτέλους τα πράγματα μπήκαν όλα σε μιά σειρά...καιρός ήταν...

sk

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

αυριο ειναι η πρωτη μερα της εβδομαδας που μιλαω στο skype μεσω το γραφειου συνοικεσιων και του διερμηνεα που παρεχει , με την μελλουσα "συζυγο" απο την Βραζιλια ... to know us better , που λενε ..
    μου εχει βαλει δυο δυσκολες ερωτησεις την προηγουμενη Παρασκευη ....
    α) γιατι χωρισα και β) γιατι βραζιλιανα
    στο πρωτο δεν εχω καταφερει ακομα να δωσω ειλικρινη απαντηση που να μην με θιγει ... οποτε μαλλον θα της πω αυτο ...
    στο δευτερο θα μπορουσα να σταθω πισω απο την προβλεψη της τσιγγανας οτι ο ερωτας θα ερθει απο θαλασσα ... θα ηταν ομως υπεκφυγη ...
    να πω τι ? ... οτι η τελευταια μου σχεση ηταν τοσο εκδικητικη που χωρισαμε και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Μυτιληνη ξερει πως δεν καναμε συχνα σεξ , οτι ξοδευα ολα μου τα λεφτα σε βενζινες και ταβερνες και ποτε δεν θα δω προκοπη και οτι ημουν πολυ ακαταστατος μεσα στο σπιτι ? .....με συνεποια , οποια κοπελα γνωριζω και μου αρεσει μολις ρωταει για μενα φευγει τρεχοντας ...
    Μου αρεσει πως καποιοι απο εσας που μας γνωριζατε , την ειχατε συμπαθησει κιολας και της λεγατε ολα σας τα εσωψυχα σας και μετα ερχοτανε και μου ελεγε .. "ακου πραγματα να τον πηδαει με το στραπον" .. και μου λεγατε ... "να την προσεχεις ...μεσα στα ματια σε κοιταει " .. ορτσα να μην σας τα χρωσταω ...(   )
    Την ρωτησε ενας φιλος "μα καλα .. αφου ηταν ετσι γιατι καθησες μαζι του 2,5 χρονια" .. "τον ειχα ερωτευτει " ειπε ...
    εχουν περασει 2 χρονια που χωρισαμε και ακομα με βριζει καθε φορα που θα με δει ... και οχι βεβαια επειδη δεν καναμε συχνα σεξ .. το ξερει πολυ καλα το γιατι ... ουτε για την σπαταλη ζωη διοτι και εκεινη την απολαμβανε μαζι μου .. ουτε για την ακαταστασια μου ... αλλα επειδη εφυγα απο την σχεση !!!!!!!! .....
    οσο για τα οικονομικα ... οκ ... με την πτωση της οικοδομης που σχετιοζομαι επιασα πατο .. 46.000 ευρω που μου χρωστανε τα κορνιζοσα περσυ τα Χριστουγεννα διοτι και αυτοι δεν εχουν μια ... ομως παλι πηρα αυτοκινητο , μοτοσυκλετα και σκαφος και τωρα φτιαχνω 4 2αρια .. οτι χρωσταω , ναο χρωσταω πολλα , θεωρω ομως οτι αν μια κοπελα ενδιαφερεται πραγματικα θα ρωτησει εμενα και οχι το τι ακουγεται ....
    και ερχεστε μετα και γραφετε στο νημα οτι οι γυναικες ειναι υπερανω χρηματων ....
    αυτη η τεευταια περιπτωση που της πηγαινα τα σταφυλακια στην δουλεια της και αποτομα ξεκοψε και αναρωτιομουν μεσα στο φορουν το γιατι .... τα χρεωσια εμαθε και καπου ειπε "αυτον θα παω στον πατερα μου ... θα με σκοτωσει" ...
    και ποια το ειπε ... εκεινη που και τις 5 φορες που βγηκαμε , την μια μαζι με τα παιδια της , δεν ειπε καν να συμβαλει στον λογαριασμο και ποτε πληρωθηκε .. (διοτι παντα παιρνω την αποδειξουλα και παω μεσα και πληρωνω να αποφευγονται συζητησεις )
    βγηκαμε με την αδελφη της και τον αντρα της σε καφε .. τα δικα μας κανανε 6 υρω και του αλλου του ζευγαριου 9 ευρω .. αφηνω εγω ενα 10αρικο και ο αλλος ο γυφτος αφησε ενα 5ευρω ... αλλα ημουν ΕΓΩ αυτος που δεν μπορουσε να παρουσιασει στον πατερα της ....

Ζητω συγνωμη που μερικες φορες μου βγαινει ενα μισος μεσα στα οσα γραφω .. τα βαζω με τις ευσωμες , με τις μορφωμενες ... γενικα με οτι μου θυμιζει καταστασεις που εχω αρπαξει γερα χαστουκια ... δεν τα εννοω ποτε ... θα ηταν τιμη μου να με επιλεξει μια γυναικα με επιπεδο , ουτε θεωρω πως πρεπει να εισαι 25 χρονο , 1,70 και εως 53 κιλα για να εισαι γοητευτικη και σεξυ ...

το μονο που ζητησα ηταν μια λεπτη γυναικα που να της αρεσει η θαλασσα και να θελει να κανει μια οικογενια με ερωτα και αγαπη .. δεν με νοιαζει να ειναι με ενα χερι , με στραβη μυτη ή φαλακρη , αν ειναι πλουσια η φτωχη , αν πηγε σε δημοτικο ή πανεπιστημιο , αν δουλευει σε κομμωτηριο ή ειναι διευθυντρια εταιριας .... ουτε τι εκανε μεχρι χτες , ποσων ετων και αν εχει παιδια ...
    παντως 3α χριστουγεννα μονος δεν κανω ... αυτο το υποσχεθηκα στον εαυτο μου ...

ετσι και τα πω ολα αυτα στον μεταφραστη αυριο , θα μου ζητησει να διπλασιασουμε την αμοιβη του ..
    ισως να αρκεστω μονο στην εκδοχη της τσιγγανας .... χε χε ....

υγ.
    αν υποψιαστω οτι το καταλληλο νημα για τουτο το ποστ ειναι αυτο με τις μοναξιες και τα σκοταδια ... ειμαι πολυ για φτυσιμο