Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι άφησα για το BDSM και τι πήρα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 28 Μαρτίου 2016.

1. whisperer

whisperer Regular Member

Δεν αφησα...εμαθα ν αφηνω στην ακρη το συναισθημα η μαλλον να μη το αφηνω να επηρρεαζει αποφασεις

2. brenda

brenda FU very much

Ψυχορραγούν κοντά-σιμά η ορμητικότητά μου και εκείνο το κοριτσάκι που ελλοχεύει...Έμαθα (???) ότι σ΄έναν κόσμο ενηλίκων, δεν υπάρχει χώρος για εφηβικές ή παιδιάστικες παρορμήσεις με όποιο κόστος.

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

ΌΟΟΟΟχιιι... Δεν έμαθα!!! Και να μην μάθω  
    Φυσικά και υπάρχει χώρος!! Μόνον στον κόσμο των εφήβων άνευ αυτοπεποίθησης δεν υπάρχει χώρος για το κοριτσάκι και το εφηβάκι      

4. Χώρος για έκφραση υπάρχει. Χώρος για κουμάντο δεν υπάρχει.

5. brenda

brenda FU very much

Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Το ''κουμάντο'' που λες είναι μία άλλη ιστορία. Το θέμα είναι ποιος το κάνει το κουμάντο των δικών του συναισθημάτων και ποιος το εκχωρεί στους άλλους και υπό ποιους όρους. Αλλά αυτό είναι μία άλλη, μεγάλη συζήτηση, που δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει εδώ και υπό τις παρούσες συνθήκες.

6. Μα, κι εγώ για κουμάντο των δικών μου συναισθημάτων μιλάω. Άλλο να αφήνω το παιδί μέσα μου να εκφραστεί, άλλο να με κουμαντάρει.
    Εξ άλλου, για να εκχωρήσεις κάτι πρέπει πρώτα να το έχεις...

7. lexy

lexy .ti.va.

@brenda

πάμε παιδότοπο!  

8. brenda

brenda FU very much

Τέλος πάντων, μάλλον δεν λέμε το ίδιο πράγμα, εγώ μίλησα για χώρο, ένα μέρος μας, που του επιτρέπουμε να υπάρχει, όχι που θα κάνει κουμάντο. Το να διαφυλάξει κανείς την παιδικότητα ή την εφηβικότητά του, -με το αντίστοιχο κόστος διαφύλαξης-, δεν σημαίνει ότι δίνει τα ηνία της διαχείρισης της ζωής του σ΄αυτό του κομμάτι του, απλά ότι του δίνει χώρο να (εν)-υπάρχει. Και θα συνεχίσω, λέγοντας ότι στο bdsm, αυτό είναι τελικά αρκετά δύσκολο, γιατί καλούμαστε να σκεφτόμαστε, να φερόμαστε και να ενεργούμε ως ενήλικες και όχι ως έφηβοι. Μετά βέβαια, κάποιοι εξ΄ημών θρηνούμε κι όλας για την καθυπόταξη του εφηβικού μας κομματιού, είτε από εμάς τους ίδιους, είτε από τους εκάστοτε συντρόφους μας, που ουχί αδίκως ενδεχομένως, απαιτούν από μας μία καθόλα ενήλικη διαχείριση των συναισθημάτων και της αλληλεπίδρασης. Ο προβληματισμός μου έγκειται στο αν αυτό, στην τελική αυτο-αξιολόγηση είναι θεμιτό, ή αν πρόκειται για μία άσκοπη, καίτοι οδυνηρή θυσία.

9. Τι διαφορετικό είπα? "Χώρος για έκφραση υπάρχει. Χώρος για κουμάντο δεν υπάρχει."

Γιατί να έχει πρόβλημα ο εκάστοτε εν βδσμ σύντροφος να αφήσει το εφηβικό του κομμάτι να εκφραστεί. Γιατί να έχει λόγους να παρεμποδίσει το δικό σου εφηβικό κομμάτι να εκφραστεί. Νομίζω ότι στα πλαίσια της ενήλικης διαχείρισης μπορούν να χωρέσουν οι εφηβικές παρορμήσεις. Ίσως όχι στο "τι", αλλά σίγουρα στο "πώς"...

10. lexy

lexy .ti.va.

Γιατί @peleas για την πλειοψηφία των ανθρώπων ενώ η παιδικότητα μοιάζει ως κάτι πολύ διασκεδαστικό και πολύ τρυφερό και πολύ - όλα ή αντιμετωπίζεται ως η νόσος των ηλιθίων, στην καθημερινή της -εκατέρωθεν - διαχείριση απαιτεί πολύ πολύ κόπο, πολύ δύναμη και κάποτε υπερβάσεις για την διατήρησή της και την -κυριολεκτική - διασκέδασή της.

11. Η παιδικότητα ενός παιδιού μπορεί να ελεγχθεί, ενώ η παιδικότητα ενός ενήλικα είναι βόμβα στα θεμέλια του συστήματος.
    Επομένως οι "άγιοι θεσμοί" φροντίζουν συστηματικά να την καταστείλουν πριν το παιδί ενηλικιωθεί.
    Γι αυτό ο μέσος ενήλικας πρέπει να ψάξει πολύ βαθιά μέσα του για να ανασύρει το τρομαγμένο παιδί... Αμόρ...

12. elfcat

elfcat . Contributor

Νομίζω ότι η επιλογή είναι αν κάποιος θα ζήσει ως ενήλικας με ορισμένες παιδικές/εφηβικές όψεις ή θα επιμείνει να ζει καθηλωμένος στην παιδική ή εφηβική ηλικία,(συνήθως παριστάνοντας στον εαυτό του ότι είναι ενήλικας). Πάντως 100% ενήλικος δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, θα ομοίαζε με τέρας.