Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι άφησα για το BDSM και τι πήρα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 28 Μαρτίου 2016.

1. lexy

lexy .ti.va.

Λαβ, έχω τη θεραπεία : διακοπές σε παιδότοπο σύντομα  

2. Μόνο που δε θα στείλουμε τα "παιδιά" να παίξουν, αμόρ. Θα "παίξουμε" όλοι μαζί  

3. brenda

brenda FU very much

Ραντεβού στα παιχνιδάδικα... 

4. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

Στο μυαλο μου εισαι , και θα σε θελα στην κουβέντα ( σχετική με το θέμα ) που είχα πριν μέρες με ένα φίλο, όπως και να έχει, κάτι θα πάρεις , κάτι θ α αφήσεις , Εγω πάλι άφησα ενα κομμάτι μου πίσω, αυτό το κομμάτι του ευατου μου που έλεγε τη λέξη " δεν μπορώ " .....

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δεν κάνω θυσίες πλέον, διότι ξέρω τι θα ακολουθήσει μετά.

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ok δεκτό  
    Πάντως έκανες κάποτε άρα ισχύει το "να μην έχει κάνει"  

7. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Εγώ έπρεπε να ξυπνήσω νωρίς και δεν μπορώ να ξυπνήσω νωρίς και ήταν πλέον κουτο να περιμένουμε να ξυπνήσω νωρίς.
    Και δεν θυσιαστηκε κανείς.
    Ήμουν μικρή και είχα ήδη βαρεθεί.
    Αυτά  

8. lexy

lexy .ti.va.

Δεν είναι λίγο "κακή" λέξη η "θυσία"; Έτσι τη διαβάζω και την ακούω.
    Μου μοιάζει σαν ο θυσιαζόμενος - θύμα να θέτει εαυτόν σε ένα βάρθρο εγωϊσμού - θεωρώ βαθιά εγωϊστικές πράξεις τις "θυσίες", ιδιαίτερα όταν απαριθμώνται.
    Δε νοιώθω ότι έχω κάνει "θυσίες". Έχω αναθεωρήσει, έχω συμβιβαστεί - ω! ναι  
    Σκέφτομαι, δε, πως τελικά ακόμα και οι "υποχωρήσεις" ή αναθεωρήσεις ή και ανατροπές ακόμα, είτε εκούσιες είτε "κατ'εντολήν" , μόνο προς δικό μου όφελος ήταν.

9. Προτιμώ να χρησιμοποιώ αντί της "θυσίας" την "προσφορά".

10. Soraya

Soraya Guest

δεν άφησα τίποτα πίσω μου. καταλαβαίνω πως με το πέρασμα των χρονων άλλαξα... ωρίμασα... κάποιες στιγμές μίσησα τον εαυτό μου... μα ήταν πάντα επειδή επέτρεψα να αλλάξω για την επιθυμία κάποιου... και τότε κατάλαβα. πως δεν θα αλλάξω για κανέναν. όχι επειδή το θέλει Εκείνος. θα αλλάξω μόνο επειδή το θέλω εγω. εγωιστικό για μια υποτακτική; μπορεί. τουλάχιστον όταν οι αποφάσεις είναι συνειδητοποιημένες δεν ονομάζονται θυσίες αλλα εξέλιξη. και για μένα αυτό θέλω να είναι η ζωή μου. γεμάτη Εξέλιξη