Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι βρήκες στο συρτάρι ???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Spiros.93, στις 24 Ιανουαρίου 2020.

1. -Volt-

-Volt- Contributor

Η δύναμη των στερεοτύπων.

Άλλα μου έλεγες    

2. bd.bd

bd.bd Regular Member

Νόμιζα και εγώ από τον τίτλο πως ανακάλυψες στο συρτάρι ΣΟΥ γραπτά από παλιά, φωτογραφίες από λησμονημένες αγάπες, τον πρώτο δονητή σου, αλλά... μπλιαχ   

3. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Πραγματικά λυπάμαι όσους σε καλούν στα σπίτια τους!  

4. blonde mermaid

Η "φαινομενικά Κύρια" δεν χρειάζεται να είναι επάνω σε ένα κρεβάτι ούτε και να κρύβει ένα "ένδοξο ιστορικό" στα συρτάρια τής για να σου κάνει ότι θα ήθελε να σου κάνει ακόμα και μέσα στην μέση του δρόμου σε δημόσια θέα ... ειδικά αν πάρει χαμπάρι ότι ψάχνεις στα συρτάρια της η "παίρνεις/κλέβεις" τα πράγματα της!

5. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Δηλαδή, θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και το συρτάρι δεν την αφήνει;

Last edited: 24 Ιανουαρίου 2020
  6. blonde mermaid

Χαχα όχι ο ρουφιάνος δεν την αφήνει που πάει και ψαχουλεύει στα συρτάρια .

7. anmaya

anmaya Enjoying, learning, living

Λες να σοκαριστούμε ε ?  

8. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Προσωπικά κοκκίνισα και μόνο στη σκέψη.

9. Dom-Domme

Dom-Domme New Member

Αν έβρισκα κάποιον να ψάχνει τα συρτάρια μου,θα ήμουν σιγουρα σε δίλημμα..να του σπάσω τα χέρια ή να του τα κόψω από τη ρίζα;χαχαχα

Άσε που τωρα βάζεις τον κόσμο σε σκέψεις..δεν πρόκειται να κρύψει κανείς χρήματα πχ μέσα στο συρτάρι με τα εσωρουχα,γιατί θα μπει κανένας χτυπημένος να κλέψει βρακιά και θα μας αφήσει και ξεβράκωτους και άφραγκους.

10. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

11. Persephone_red

Persephone_red Dark ambient

Οι 'φαινομενικα κυρίες' δεν φοράνε σέξι εσώρουχα και δεν χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματα; Είναι γυναίκες του πατροπαραδοτου ιεραποστολικού μια φορά την εβδομάδα επειδή όλα είναι αμαρτία;

12. zwg

zwg Regular Member

xD

Συνημμένα Αρχεία: