Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι γίνεται έδω μέσα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Poihths, στις 12 Ιανουαρίου 2017.

1. Poihths

Poihths Regular Member

ωραια κριθηκα ενοχος εχασα τι αλλο τωρα;

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

τι ομάδα είσαι;
    (μήπως και το σώσεις...)

3. newentry

newentry απλά ρώτα

κι εγώ νέος είμαι...
    το μόνο που βλέπω στο μήνυμα του είναι μια φιλική συμβουλή 'παλιού'...
    και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω το που βλέπω με τον τρόπο που απαντάς είναι ένας 'νέος' που ψάχνεται και θέλει να βγει επιθετικά...

4. Poihths

Poihths Regular Member

αρα νεε αδερφε θεωρεις πως εγω ανεβασα αυτο το νημα για να γαμησω;

5. Poihths

Poihths Regular Member

αποσυρομαι πραγματικα καλη τυχη ειμαι φεικ προφιλ που δεν γαμαω.. ασταρτι κριμα.. φιλακια παιδια

6. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Πολλή φιλοσοφία, check.
    Ανάγκη συναγωνισμού γραφής, αναλόγως, πες check.
    Φέικ προφίλ, ου, check, it's called internet.

Tι έζησες ακριβώς με τα φείκ προφίλ (όχι ονόματα, ε) που σε πείραξε, αφού δηλώνεις ότι βρίσκεις ότι θέλεις;

7. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εγω δεν ξερω αν το νημα εγινε επειδη δεν γαμαει το παιδι ... εγω που δεν γαμουσα παντως εκανα το νημα < movie challenge > για να περναει η ωρα
    ευχαριστα .. μετα ηρθε η αλλη και μου λεει αφου εισαι σινεφιλ ελα να δουμε την ταινια μαζι και τσακ χαμηλα φωτα καναπεδακι εγινε το μπαλαμουτιασμα
    μετα λεω και εγω δεν φωναζεις και την φιλη σου να δουμε το Βικυ Χριστινα Μπαρτσελονα ... τσακ νατο και το τριο ....
    για αυτο σπαματησα να ποσταρω πλεον ταινιες δεν εχω χρονο δεν προλαβαινω βρε παιδια

ΥΓ. εδω μεσα γινετε οτι γινετε γενικα στην κοινωνια της ποπης αλλα γουσταρουμε τουλαχιστον εγω γουσταρω

Last edited: 12 Ιανουαρίου 2017
  8. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

καταρχην δεν υπαρχει καμμια προσωπικη επιθεση η εμπαθεια.ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις.ισα ισα το νημα σου ειναι ακρως επιθετικο οχι μονο σε αυτους που εχουν διπλα η ψευτικα προφιλ αλλα και σε αυτους που γραφουν μεγαλα και μπερδεμενα για σενα ποστ.μην τα διαβαζεις,εγω ετσι κανω.οσο για το παλιος και νεος και παλιος να ησουν ακριβως τα ιδια θα σου εγραφα να εισαι σιγουρος.τον οποιο σεβασμο(δεν θελω ουυυυ χεχεχε)δεν τον κερδιζεις με τα χρονια εδω μεσα.

9. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

πες τα ρε στραβαδι χεχεχεχε(πλακα κανω.πρεπει να το δηλωνω γιατι εχει πολλους μυγιαγγιχτους τελευταια)

10. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

"Παιδιά των υπολογιστών" είπε.
    Αυτός απο τι γράφει άραγε;μάλλον παιδί του κινητού ε;

Κολλήσατε στη φράση "βρες μου μια γυναίκα",όταν έχει πει "έχω όποιο μ***ί θέλω".
    Αυτό πόσο χιουμοριστικό ήτανε άραγε που επέμενε οτι δεχόμαστε να κάνουν οι παλιοί χιούμορ κι αυτός όχι;