Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι γινεται οταν ολα μπερδευονται? σεξ...ενθουσιασμος...ερωτας.. αγαπη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος marianna...sub, στις 13 Αυγούστου 2014.

1. marianna...sub

marianna...sub New Member

ουτε εγω νομιζω οτι ειναι λυση ισα ισα γινεται φαυλος κυκλος..εγω παλι νομιζω οτι αν παθουμε- μαθουμε(επαθα-εμαθα) μια φορα κ παρουμε το μαθηματακι μας ξερεις για επομενη φορα ποτε πρεπει να αναχωρησεις αν δεις παρομοια σημαδια χωρις να αφηνεις μποσικα τα στεγανα ιδη θα χουν μπει απο μονα τους για δικια σου προστασια.. εκτως κ αν τα θες οποτε τι να λεμε...η καλυτερη εκδικηση για μενα ειναι να φροντισεις να περνας καλα,ολα μαθαινονται κ αυτο ποναει τον αλλον ποιο πολυ εκει που σε φανταζεται οτι εισαι ενα με το πατωμα( πινεις κλαις χτυπιεσαι)...εσυ να σηκωθεις με χαμογελο και να συνεχισεις με αισιοδοξια να πας παρακατω αλλα να γινεις λιγο ποιο παρτακιας,οσοι δινουν πολλα παιρνουν το τπτ ..

2. Αψογα διατυπωμένο.

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

πεταλουδα το οτι σου περνανε απ το μυαλο σχεδια εκδικησης ειναι γιατι δεν το εκανες οταν επρεπε. συμφωνω με ολα οσα λετε, peleas, marianna, αλλα αυτα που λετε δεν αναιρουν αυτο που λεω εγω. πριν γινει οτιδηποτε οταν ακομη ειναι ζεστη η φαση εκδικεισε οσο μπορεις δυνατα και συντομα και μετα κανεις ολα αυτα που λετε εσεις.

4. Αλλο διεκδίκηση, άλλο εκδίκηση. Το να πολεμάς για το δίκιο σου, να μην αφήνεις κανένα να σε πιάσει κορόιδο, είναι θεμιτό και επιβεβλημένο. Η εκδίκηση όμως είναι εκ ων υστέρων γνώση, άρα άχρηστη.

5. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Προφανώς δεν μου περνάνε από το μυαλό 100 χρόνια μετά, αλλά την στιγμή που το πράγμα είναι ακόμα ζεστό.
    Δεν ξέρω βέβαια σε τι είδους εκδίκηση αναφέρεσαι, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πέσεις τόσο χαμηλά. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι στην επόμενη στροφή, βρίσκουν τον μάστορά τους εκεί που δεν το περιμένουν. Οπότε εσύ απλά κάθεσαι και περιμένεις να το απολαύσεις.

6. marianna...sub

marianna...sub New Member

δικιο εχεις ειδικα οταν ειναι ακομη νωπο οχι απλα να εκδικηθεις ...ρομπα-ρεζυλι να τον-ην κανεις θελεις τα ματια να του-ης βγαλεις ...οπως λεει το τραγουδι μητροπανος -παπαδοπουλος αν δεν κανω λαθος "για να σε εκδικηθω κ βαφω τις κουρτινες στο χρωμα που μισουσες' στην αρχη αυτα ...μετα ομως .....smile