Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δεν θα έπρεπε να πει ποτέ ένας Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 20 Μαρτίου 2015.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ειλικρινά τώρα? Αν είχα φάει μαζί σου "μπανανόφλουδα", ίσως και κάπου να ένιωθα σκατά, αν σε "σάπιζα" τόσο πολύ...
    Σίγουρα αν μου έσπαγες τα νεύρα, δεν θα σε "τιμωρούσα"...
    Η θα σε ξέχεζα και μετά θα σε παράταγα σύξυλη...
    Η θα σε παράταγα απλά σύξυλη, χωρίς να πω κουβέντα...
    Λίγο δύσκολο το δεύτερο αλλά παίζει...
    Σιγά μην σε "χειροκροτούσα" κιόλας, με το να σου έδινα κάτι που θα σε καύλωνε, δλδ ξυλίκι...

Υ.Γ. Κουρκουμπίνι σε γυναίκα δεν έχω πει...αλλά λοιπά ηλίθια ναι...Και ξέρεις κάτι? Το γούσταρα κιόλας...
    Με κάνει λιγότερο Κ? Ξέρεις που το γράφω...Ήμουν ερωτευμένος? Πέρναγα καλά? Αυτό μετράει...
    Αν καμία μαλακιούλα την έκανε να με δει σαν λιγότερο Κ (που τότε τουλάχιστον δεν την έκανε)...Μαλακισμένη για τα γούστα μου εκείνη...
    Τώρα εννοείται ότι όταν ήμασταν στο "πλαίσιο" κάποια "χαριτωμένα" δεν τα έλεγα/έκανα...
    Αλλά εξαρτάται πάντα από το αν η άλλη το "Καππιλίκι" μου το έβγαζε...
    Όπως τα υ πρέπει να "εμπνευστούν" από τον/την Κ τους...
    Άλλο τόσο ανάγκη "εμπνεύσεως" έχει και ο/η Κ από το υ του...

Αν θέλω να βαράω μόνο ένα κομμάτι κρέας, η να δίνω εντολές σε "κατοικίδιο"...
    Συχνάζω κρεοπωλείο η pet shop...
    Θέλω όμως να πιστεύω ότι δεν είναι όλοι/ες οι υποτακτικοί/ες ίδιοι/ες...
    Απλά με κάποιους/ες ταιριάζεις, με άλλους/ες όχι...

2. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

και μολις απαντησες τι δεν πρεπει να λεει μια υ στον Κ 

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Αιτίες-πυγοραπίσματος.46551/

Αν θες ελα να τα πουμε πριβε    

Last edited: 20 Μαρτίου 2015
  4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μαλλον δεν το ειπα σωστα  

Θα κανεις αυτο που λεω εγω γιατι ειμαι ο Κ, ξερω εγω..... 
    Δεν με ενδιαφερει τι λες εσυ (απλα τα πραγματα)  

5. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Ειμαι σε διλημμα ποια απο τις δυο σας να διαλεξω.....!

ΥΓ.δεν εισαι ποια ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ

6. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

τωρα μαλιστα 

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Τον καφέ μου τον φτιάχνω μόνος μου...
    Ποτέ καφές που μου έκανε υ, η γυναίκα ( εκτός από υ μου ) δεν ήταν όπως τον ήθελα...
    Παντόφλες λαγουδάκια έχω, αν θέλεις να μου κάνεις δώρο που θα με τσαντίσει...
    Πάρε μου ένα ζευγάρι peep toes με πλατφόρμα η μπαλαρίνες που τα σιχαίνομαι ( κάτω από 12ποντο ούτε νεκρός δεν το βάζω )

Την γραβάτα την έχω για να κρεμιέμαι με τους πελάτες στο γραφείο μου...
    Άρα αν μου την δέσεις εσύ, μπορεί και να επιζήσω και να χρειαστεί ν' ανεχτώ απίθανους μαλάκες...
    Το safe word πρέπει να μου το έχεις σε breil στην πλατούλα σου γιατί είμαι και τυφλό εκτός από μαλακισμένο...

Ως προς το πριβέ, έχω αλλεργία στα πμ με την εξαίρεση 2/3 ατόμων που ξέρω αρκετά καλά...
    Άσε να σε διαβάσω και να με διαβάσεις για 5/6 μηνάκια και το ξανασυζητάμε χαχαχα...

Υ.Γ. Δεν έχω πια νεύρα να μου σπάσει κανείς/καμία...
    Κανόνισαν άλλοι/ες πριν από σένα...
    Και πλέον είμαι πιο ήρεμος και από λοβοτομημένο χάμστερ που το ποτίσαν μεσακλίνη χαχαχα...      

8. gaby

gaby Guest

"Μου έστειλε πριβέ η pipi και μου γράφει πως είσαι κουβάς, μουρόχαβλο και ψώνιο και πως έχεις χλαμύδια, αλήθεια λέει;"

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ασχολιαστο.....

Πιστεψε με, μπορω να σε αυτοκτονησω οποτε θες 

Αν με διαβασεις 5-6 μηνες ακομα, δεν θα μου ξανακανεις ουτε λαικ, οχι να μου μιλησεις 

Αυτο πως εγινε;; 

10. Janine

Janine Regular Member

"Η σεξουαλικότητα της υποτακτικής ανήκει στον Κυρίαρχο, τι θα πει δεν πας με γυναίκες, δεν υπάρχει αυτό που λες"  

"Βαριέμαι να σου εξηγήσω"  

11. Είσαι η 207 σκλάβα που γνωρίζω.
    Όλες οι άλλες ήταν σκάρτες.

12. Είμαι Μάστερ με την βούλα, το πιστοποιούν τα Party που έχω παραβρεθεί στο WASTELAND