Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δεν θα έπρεπε να πει ποτέ ένας Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 20 Μαρτίου 2015.

1. "Σου αρέσει ο πόνος?" Κομμένα αυτά από εδώ και εμπρός!

2. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Ελα ρε σκυλιτσα μου κατσε να τις φας εεεελλλαααααα!!!!

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Θα κανω το παν για να σε υποταξω (πηδηξω),
    αρκει να το θες...(εαν δεν θες στα @@ μου κιολας, τοσες αγαμητες κυκλοφορουν εξω)  

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Στο ασχολίαστο σ' 'έπιασα αδιάβαστη ( αν και τις γόβες με το φερμουάρ πρέπει να μου πεις από που της πήρες. Και μάλλον εσύ δεν θα με ξαναδιαβάσεις τώρα χαχαχα )
    ...Το brat ( αν δεν απατώμαι έτσι σ' έχεις αυτοχαρακτηρίσει ) έχει πάντα έτοιμη απάντηση για όλα...  

Ως προς το αν μπορείς η όχι να μ' αυτοκτονήσεις όποτε θέλεις...Με κάθε ειλικρίνεια και καθόλου αλαζονεία...Πίστεψε με από σπασομπιπ άντρες και γυναίκες στην ζωή μου...Στην δουλειά μου, στην προσωπική μου ζωή άλλο τίποτε...
    Ειμαι τρελά εκπαιδευμένος...Και ο καλύτερος τρόπος για να σπάσεις τα νέυρα κάποιου/ας που προσπαθεί να σπάσει τα δικά σου...
    Είναι εκείνος του να συγκρατηθείς...Τρελά δύσκολο σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι λουκούμι...
    Κανείς δεν είπε ότι δεν είμαι άρρωστος, εδώ είδα μαραθώνιους ταινιών του Αγγελόπουλου και παρακολούθησα τρελά βαρετά επιστημονικά συνέδρια ημερών...
    Νομίζεις ότι θα "σκιαχτώ" διαβάζοντας σε για μήνες? Αν κάτι που γράφεις μου αρέσει, το ike θα στο κάνω...

Πως έγινα χάμστερ? Αφού έπρεπε ν' αποδείξω γα το παραμικρό ότι δεν ήμουν ελέφαντας...
    Πήγα σε ένα σαμάνο από το Μεξικό και τον πλήρωσα να με κάνει ποντίκι και να με πετάξει μέσα σε κομμένους κάκτους...
    Γιατί δεν άντεχα άλλη μαλακία στη ζωή μου...Ούτε δική μου, ούτε των άλλων χαχαχα.

ΟΚ, basta εκτός θέματος από μένα...  

Και για να επανέλθω στο θέμα...

Επειδή δεν θα είχα κάποια να γαμήσω αυτό το βράδυ...
    Μου κάνεις κι εσύ...Και ας είσαι πανηλίθια...
    Και δεν με πειράζει που για σένα πέοντας να είναι και ότι να 'ναι...
    Σιγά μην σε ξαναγαμήσω/σαπακιάσω άλλη φορά...
    Πως τα πας με τα ξεφτιλίκια?
    Όχι γλυκιά μου, δεν θα σε τσακίσω πολύ...
    Ναι, μπολάκι να σου βάλω στο πάτωμα έχω, σιγά μην σου δώσω και το σπέρμα μου στο στόμα...

( Σε υποθετική υ...Μην παρεξηγηθούμε κιόλας )

Last edited: 20 Μαρτίου 2015
  5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Βλεπω παρακολουθεις τις δηλωσεις μου σε αλλα νηματα και τι γοβες εχω  

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μόνο τις δικές σου τις δηλώσεις και του Gianni του περιπτερά μου...
    Τις γόβες σου έτυχε να τις θυμάμαι...
    Εσένα δεν σε είδα, για να σε θυμάμαι...
    Ευτυχώς, η δυστυχώς θυμάμαι πολλές εικόνες...
    Ακόμη και τις πιο ανούσιες...
    Και στο λέω χωρίς να έχω καμία διάθεση να σε θίξω...
    Γενικά θυμάμαι απίθανες μαλακίες χαχαχα...

Υ.Γ.Η κάποιον/α τον/την διαβάζεις...η αφήνεις τα μάτια απλά να γλιστρούν...
    Σε αυτή την τελευταία περίπτωση...Πάνε πάρε εφημερίδα η κανένα βιβλίο... 
    Σε αυτό το νήμα καληνυχτίζω και σ' ευχαριστώ για την κουβεντούλα...

7. brenda

brenda FU very much

Μεσα+κλίνη=μμμμμμμμμμ, καλό δεν το είχα σκεφτεί έτσι....       (Ή την βαρετή μεσκαλίνη εννοούσες λατρεία μου? )

8. Χαχαχαχα ούτε λόγος εδώ για το μικρό λαθάκι ορθογραφίας

9. brenda

brenda FU very much

Αναγραμματισμός ήταν και όπως βλέπεις το σχολίασα...Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ts έχει χιούμορ....

10. Καλά, εντάξει. Σεβαστή η ατομική σου κρίση.
    Εγώ πάντως κακίες δεν κρατώ (και το εννοώ), απλά απολαμβάνω κάποιες διαδικτυακές κλωτσοπατινάδες.

11. brenda

brenda FU very much

Ούτε εγώ κρατώ...Ξέρεις ότι προσπαθώ να είμαι δίκαιη...μερικές φορές γίνομαι σπαστικιά και το ξέρω (όπως ξέρω ότι κι εσύ έχεις χιούμορ-το γιατί το έχεις χάσει μαζί μου δεν έχω καταλάβει ακόμη....)
    Το ίδιο κάνουμε όλοι όμως....
    Με Όμ κι αναπνοές την βγάζω μερικές φορές, μη νομίζεις....
    Προσπαθώ όμως σκληρά τελευταία να διατηρώ την αυτοκυριαρχία μου...(είναι η δοκιμασία του αντίθετου στάτους...) 

12. Ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο o καθένας από την σκοπιά του...θεία