Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δεν θα έπρεπε να πει ποτέ ενα υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 19 Μαρτίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τώρα τι θες να πλακώσουν οι Κ; ούτε εγώ μπορώ να σε σώσω! <3 :- )

2. lexy

lexy .ti.va.

Είμαι εξοπλισμένη με κουμπάκι προστασίας  

Ευχαριστώ, όμως ☆

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μόλις ολοκληρώσεις την φράση που έγραψες παραπάνω, αν προλάβεις να την πεις, πέσε κάτω και κάνε την πεθαμένη, μην κουνιέσαι, ακίνητη, ίσως τη γλυτώσεις, λολ! *.*

4. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Παιζουμε με τις λεξεις μου φαινεται.Δε θα ηθελα να μπω σε αυτο το παιχνιδι τωρα.
    Δεν ηξερα οτι μιλαω τοσο ακατανοητα,λυπαμαι.

Βασικα προς ολους που μοιαζετε να συμφωνειτε με τις παραπανω απαντησεις στα μηνυματα μου και σε εσας που απαντησατε,νομιζω προκειται για τελειως παρανοηση των οσων ειπα,δεν εχω φτασει μαλλον στο σημειο να ξεψειριζω την εννοια που μπορει να εχει η καθεμια λεξη για τον καθενα.Προσπαθειστε λιγο να δειτε τα οσα εγραψα,οσο πιο αγαθα και καλοπροαιρετα μπορειτε,γιατι ετσι τα εγραψα,χωρις να περασω κανενα "πιστευω" για καμια κατασταση χωρις να θιξω καμια ομαδα και χωρις να προσβαλω κατι και χωρις προθεση να αλλαξω κατι σε οτιδηποτε υπαρχει στο βδσμ
    .
    Δεν εχω καν ιδεα γιατι υπαρχουν αντιδρασεις τετοιες,ακομη δε καταλαβαινω που υπαρχει διαφωνια και τι ακριβως κακοφαινεται.Ισως γιατι πραγματικα λετε κατι ή νομιζετε οτι υποννοησα κατι που δεν ειναι ετσι.Οπως και να εχει δεν ειμαι σε διαθεση για παρανοησεις παρεξηγησεις "σου πα,ειπες" κλπ....Εκανα ενα ευχαριστο σχολιο που για καποιο λογο πηγε στραβα ή παρερμηνευτηκε;οπως και να χει lexy οπως λες,ανοιξη...

5. lexy

lexy .ti.va.

@vussinada
    το ότι εγω δεν κατάλαβα, δε σημαίνει πως δεν έγινες κατανοητή στους υπόλοιπους.
    Επιπλέον, διαπιστωμένα, δεν αποτελώ ασφαλές δείγμα ως προς την κατανόηση των όσων αναρτώνται. Γενικότερα  

Last edited: 6 Μαρτίου 2017
  6. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

και η συνέχεια: "...άιντε γιατί βραδιάσαμε, με το παρντόν Κύριε..."  

Last edited: 6 Μαρτίου 2017
  7. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

για καντο μου αυτο πιο λιανα?! με το αναλογο ανασηκωμα του φρυδιου  

8. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

"Η μαμά Σας,τα ξέρει αυτά που κάνετε;"

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ο λογος δεν ειναι φωνηματα και φθογγοι που κραυγαζουμε ατακτως ερριμμενα.
    Ειναι αρθρωμενα νοηματα.
    Ετσι, οταν λεμε κατι, εχει προυπαρξει μια νοητικη δομη.
    Το μειζον προβλημα λοιπον -κατα τη γνωμη μου- δεν ειναι τοσο αυτα που θα ειπωθουν, οσο το οτι ο υποτακτικος που θα τα εκφρασει εχει μπει σε αυτη τη νοητικη δομη. Που βεβαια δεν ειναι ποτε αμιγης συναισθηματων. Ειναι μια σταση απεναντι στον Κυριαρχο. Και αυτη μπορει να ειναι το προβλημα.

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Θ' άναβα κεράκι στη χάρη σας, αλλά είχα ξεμείνει από κέρματα.

Σ' έναν/μια Κ πρέπει το υ ν' ανάβει τουλάχιστον λαμπάδα 5 φορές το μπόϊ του, αν όχι να του/της χτίσει καθεδρικό ναό.

* Είπα να παραμείνω στη χιουμοριστική πλευρά του θέματος ( αφού επιτρέπεται σύμφωνα με το εισαγωγικό post ).

11. lexy

lexy .ti.va.

"Αχ Κύριε! Σας αγόρασα ροζ παντοφλάκια γουρουνάκια! Σας σκεφτόμουν και τα είδα μπροστά μου "

(έχω πει παρόμοιο.....)

12. whisperer

whisperer Regular Member