Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δεν θα έπρεπε να πει ποτέ ενα υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 19 Μαρτίου 2015.

1. Mr. Hyde

Mr. Hyde S.S.C., R.A.C.K.

Χαχαχαχαχα!!!!  

Σε ένα από τα πρώτα μου ποστ, είχα περιγράψει το εξής σκηνικό:

Το καλοκαίρι μετά την Πέμπτη Δημοτικού, ψαχνόμουν για το σεξ. Σε μία συζήτηση με τον πατέρα μου περί σεξ, τόν είχα ρωτήσει: "Είναι κακό να θέλουμε να μαστιγώνουμε την γυναίκα μας;" Για την ιστορία μου απάντησε πως την γυναίκα μας τήν αγαπάμε και ποτέ δεν τήν χτυπούμε. Πρέπει πάντως να τού έπεσαν τα αυτιά!!!

Από μικρός φαινόταν η σαδιστική BDSMική μου φύση!

Εάν ο πατέρας μου θυμάται αυτή τη συνομιλία, τότε μάλλον ξέρει ή τουλάχιστον υποψιάζεται τί κάνω! Η μητέρα μου πάλι, σίγουρα όχι...!

Last edited: 7 Μαρτίου 2017
  2. Δήλωση άρνησης σε εντολές που θα δώσει ο Κύριος. Υποτίθεται πάντα ότι έχουν συζητηθεί τα hard και soft limits του sub καθώς και όλα γίνονται κάτω από το πέπλο του SSC. Οπότε αν η sub από βίτσιο και καπρίτσιο αρχίσει να αρνείται να εκτελεί τις εντολές..τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτεί..
    Επίσης συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε παραπάνω, να πει λάθος όνομα!! Καθώς επίσης να θίξει τον ανδρισμό του Κυρίου της.

3. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

...για ασφαλεια καλυτερα μεσω skype...

Να μη τη φτανει...  

4. κ : γδύσου τσουλα!ώρα να ικανοποιήσεις τον αφέντη σου!
    Υ : τσουλος είσαι και φαίνεσαι ΡΕ!

5. Λύσανδρος

Με "ρε" η χωρις?

6. Το διόρθωσα!! Ευχαριστώ!!!

7. Λύσανδρος

Τώρα μάλιστα.  

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Εναλλακτικά:
    Y: Kαλά , δεν βλέπετε πως τώρα βάφω τα νύχια μου; Γιατί δεν βολεύεστε με καμιά τσόντα απ' αυτές που έχετε αποθηκευμένες στο τάμπλετ σας;
    (είναι πιο classy, πως να το κάνουμε...  )

9. Mr. Hyde

Mr. Hyde S.S.C., R.A.C.K.

Χαχαχαχαχα!

Έν τω μεταξύ, παρατηρήσατε πως η sokolata έβαλε τα αρχικά Κυριαρχικού-υποτακτικής ώς
    "κυρίαρχος" και "Υποτακτική" (με κεφαλαίο το υποτακτικό μέρος);!!!

Πιστή στη στάση της!

Στηρίζουμε sokolata!  

10. ninahaze

ninahaze Regular Member

Αχ πόσο γλυκουλακης γλυκούλης ζαχαρενιος αγκαλιτσας είσαι. Μπορώ να σε αφήνω να με χαϊδεύεις όσο θες, καραμέλενιο μου αγορουλακι μου. Νιάου... Έλα κάνε μου και εσύ νιάου. Νιάου
    Κάνε κάνε γατούλη μου

11. Λύσανδρος

Πω, πωω, γύρισε ο κόσμος τ΄ απάνου κάτου!... Κύριε Ελέησον

12. ninahaze

ninahaze Regular Member

Και εμενα το ίδιο που το έγραφα..