Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δεν θα έπρεπε να πει ποτέ ενα υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 19 Μαρτίου 2015.

1. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

"Θα παλουκωθείς, επιτέλους... να μιλήσουμε";

2. Aw, Edward, you don't understand. I've been on a small Greek island with a lot of women who look like Zorba, I never thought I'd find women attractive ever again. And now that I do, you won't even turn the car around? Thanks a lot.
    -Adrian Cronauer (Robin Williams στο Good Morning Vietnam)

3. brenda

brenda FU very much

''Φυσικά και δεν αμφισβητώ την ευφυία σας Κύριε'' (κρατώντας τα αποτελέσματα των iq τεστ στα χέρια....) 

4. brenda

brenda FU very much

_Τι προτιμάς από dom?
    _Quizdom.... 

5. "Δεν μπορώ σιχαινομαι"

6. whisperer

whisperer Regular Member

''αμαν πια μ αυτο το μπασκετ'' 

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Πόσα πράγματα κρύβονται πίσω από ένα "μάλιστα" ;  

8. "Αυτό είναι το bdsm? Aπαπαπα δεν περίμενα τέτοια ξεφτιλίκια!"

9. "Πιστεύω πως το bdsm είναι μια καθαρά εγκεφαλική υπόθεση, όπου δεν χωρούν, session, δεσίματα, μαστιγώματα και όλα αυτά τα άσχετα με την ουσία του"

10. seduced mind

seduced mind Guest

Να σου πω τσιμπούκι πότε θα μου πάρεις γιατί βαρέθηκα....

11. "Όσες γαμιούνται είναι πουτάνες, εγώ είμαι μια περήφανη υποτακτική και το κούτελό μου το έχω καθαρό"

12. "στο χωριό μου λένε πως....."

Κάτσε στο χωριό σου!