Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δεν θα έπρεπε να πει ποτέ ενα υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 19 Μαρτίου 2015.

1. "Απο εδώ ο Master μου και από εδώ ο Άντρας μου"

2. "Δεν κάνω session ποτέ με ανύπανδρους"

3. "εγώ δεν ζηλεύω...ΠΟΤΕ, Κύριε"

4. "Ξέρω τα πάντα για το bdsm... τα διάβασα όλα στο Wikipedia"

5. seduced mind

seduced mind Guest

-Γλυκιά μου φτιάξε βαλίτσες, φεύγουμε....
    -Που πάμε;
    -Εγώ διακοπές, εσύ στη μάνα σου....

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@Seirios_79
    Ηταν να μην παρεις φορα εσυ!!!!!! 

7. "Είμαι alternative fetish model, 19 χρονών, και κατάγομαι από τα Γιάννενα, έχω ένα 6μηνο που έσκασα Αθήνα και πάω σε όλα τα γκόθικ φέτιχ πάρτυ για να μορφωθώ. Προσωπικά δεν έχω κάποιο φετίχ, βίτσιο πως τα λέτε εσείς οι bdsmers?"

8. Είναι αληθινές ατάκες BEST OF (με μικρή απόκλιση από τις πρωτότυπο) 12 γεμάτα χρονάκια είναι αυτά και τα αυτιά μου και τα μάτια μου έχουν δει πολλά.

9. "Μισό να πάρω τον μαλάκα τον γκόμενο μου πριν ξεκινήσουμε το session να του πω οτι θα αργήσω"
    "Mισό να πάρω τον Μέντορά μου"
    "Μισό να πάρω τα ναρκωτικά μου πριν ξεκινήσουμε"
    "Μισό να πιω μισό μπουκάλι ουίσκι πριν ξεκινήσουμε"
    "Μισό να πάω τουαλέτα"

Last edited: 20 Μαρτίου 2015
  10. gaby

gaby Guest

"Αγαπημένε μου Κύριε, όλος ο γυναικωνίτης του φόρουμ έχει πέσει κάτω απ το γέλιο που σας κολάει καθημερινά η theogomena_18yo και εσείς την κόβετε στα προφορικά διότι δεν ξέρει τι θα πει συναίνεση άρα είναι τσουλί του κοινού ερωτικού δικαίου και όχι BDSM τσουλί που θα ήταν καλό, αλήθεια σας λέω, δεν χάνουμε κανένα επεισόδιο είναι άπειρα καλύτερο κι από τούρκικο σήριαλ."

11. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

-θα σε γαμησω αγρια παλιο καργιολα...

-αμα ειναι να τσαντιζεσαι αστο !

12. "ΕΜΑ ΤΥΜΙ, ΧΡΗΣΙ ΒΡΟΧΥ"