Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δικαιούται να μάθει ένα υ, σ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 14 Ιουνίου 2016.

1. zou

zou

Σε μενα απευθυνεσαι;

2. espimain

espimain Contributor

Ναι

3. Είστε πολύ αγενής. Λυπάμαι πολύ.

4. zou

zou

Εφοσον το φορουμ εχει στατους βανιλλα, εχω το δικαιωμα να εκφερω την αποψη μου.

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εγώ προσωπικά εάν ήμουν Κ, το υπό μου δεν θα ήθελα να είναι ντετέκτιβ, στη ζωή μου.-

6. tithon

tithon Contributor

μυστικά έχει όποιος τα κατανοεί ως αδυναμιες, δε μιλάμε γι αυτό, δε μιλάμε μόνο για μυστικά

απαντήσεις ο ένας μπορεί να απαιτεί, ο άλλος όχι, είναι εγγενές χαρακτηριστικό των ρόλων, οι ρόλοι επιλέγονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. απαντούν σε ανάγκες, όχι κατασκευασμένες.
    επικαλείσθε μάλλον κατασκευασμένη ανάγκη σας, αλλά δεν μου πέφτει λόγος.

7. zou

zou

Καλα δεν ξαναμιλαω  

8. espimain

espimain Contributor

Μπορείς να με βρίσεις όσο θέλεις δεν σε παρεξηγώ καθόλου. Αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα σου και σε συμπονώ.

Όταν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τι λέω, τότε θα καταλάβεις πόσο δίκιο έχω.
    Ώς τότε σου εύχομαι κι εσένα μια καλή τύχη.

9. tithon

tithon Contributor

ελπίζω πως δεν υπονοείτε οτι σε αυτή τη στάση σας οδήγησε η δική μου διατύπωση,
    η πρόθεσή μου ήταν στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.
    ο διάλογος γίνεται για να παραχθούν συμπεράσματα ή για να ανασκευασθούν τα ερωτήματα. δεν ειναι αναγκαίο να παραχθούν τελεσίδικα.
    όσοι δεν προσέρχονται οπλισμένοι, με όρους ή καταληγμένες αμετακίνητες παγιώσεις, συνεισφέρουν παραγωγικά.

10. @zou ,@Αννουλα28 αγνοηστε τον κακιασμενο τύπο με το ψευδώνυμο @espimain... αν δεν ήθελαν να μπαίνουν vanila στο φόρουμ θα το έλεγε στους όρους εγγραφής..
    Και στο κάτω κάτω φιλτατε όλοι από εκεί ξεκινησαμε.. εκτός αν Εσύ γεννήθηκες με ένα μαστίγιο στο χέρι και το κ γραμμένο στην ληξιαρχική πράξη γέννησης..

Στην κλινική πριν από αρκετά χρόνια..
    -συγχαρητήρια κυρία μου!! αποκτήσατε ένα υγιέστατο αγοράκι!! Μισό λεπτό να κόψω τον ομφάλιο λώρο προσεκτικά γιατί είναι μπλεγμένος με το flogger του και σας τον δίνω αμεσως να τον θηλάσετε..

11. angel42

angel42 Regular Member

Ως Κυρίαρχη αποφασίζω κάθε φορά ποιά είναι τα πράγματα που έχει να μάθει ένας υποτακτικός, ποιά είναι αυτά που δεν θα μάθει, και ποιά είναι αυτά που δεν θα μάθει μέχρι να έρθει η ώρα να τα μάθει... Σε όλα τα επίπεδα...

Δε θεωρώ ότι είναι υποχρέωσή Μου να απαντάω σε κάθε τι και ανά πάσα ώρα και στιγμή θεωρεί και κρίνει για τους δικούς του λόγους ένας υποτακτικός... Είναι στη διακριτική Μου ευχέρεια, αν θέλω, αν επιθυμώ, αν εξυπηρετείται κάποιος στόχος που Έχω ή όχι...

Ως σταθερά, ποτέ δε λέω ή δεν απαιτώ κάτι τυχαία... 'Εχω πάντα τους λόγους Μου και τους τρόπους Μου, ή αν θέλετε τη μέθοδο που θα ακολουθήσω για να φέρω κάποιον υποτακτικό στο σημείο που κρίνω ότι χρειάζεται να φτάσει...

'Ενα κομμάτι της επικοινωνίας, της εκπαίδευσης κλπ, αφορά στο να εμπεδωθεί αυτή τη αρχή εντός του υποτακτικού... Ότι πάντα Έχω τους λόγους Μου και ότι αυτοί οι λόγοι αποδεικνείονται έμπρακτα ότι είναι για το καλύτερο...

Κατ' αρχήν είναι το screening... Δεν Είμαι διατεθιμμένη να παράσχω όλες τις προσωπικές Μου λεπτομέρειες σε κάποιον που δεν έχει αποδείξει ότι το αξίζει... Αντιλαμβάνομαι σαφώς ότι το screening εκπορεύεται από και πάει και προς τις δύο κατευθύνσεις... Δίνω τα στοιχεία λοιπόν εκείνα που κρίνω ως απαρραίτητα ώστε να υπάρξει κάθε δείγμα ότι ο υποτακτικός έχει απέναντί του έναν ώριμο και υπεύθυνο άνθρωπο που ξέρει τι θέλει, πως το θέλει και με ποιόν τρόπο θα το πάρει... Το αν έχει την ικανότητα αυτό να το καταλάβει, να το αντιληφθεί και να το εκτιμήσει, είναι σαφώς κριτήριο για το αν θα υπάρξει συνέχεια στην επικοινωνία ή όχι...

Από πλευράς Μου απαιτώ να Έχω όλες τις πληροφορίες που να Μου αποδεικνείουν ότι απέναντί Μου, έχω επίσης ένα σοβαρό, ώριμο άνθρωπο που ξέρει τι θέλει και τι ζητάει...

Στη συνέχεια, εφόσον προκύψει σχέση, είναι άλλο πράγμα η ειλικρίνεια του υποτακτικού και είναι άλλο πράγμα η ειλικρίνεια του Κυρίαρχου... Δουλειά του υποτακτικού είναι να Με τροφοδοτεί διαρκώς με το υλικό του... Δουλειά Μου είναι να αποφασίζω τι θα κάνω με αυτό το υλικό, πως θα το χειριστώ, ποιά κατεύθυνση θέλω να του δώσω... Δεν είναι δουλειά Μου να εξηγώ το κάθε βήμα ή τα μέσα αλλά και τα τεχνάσματα που θα χρησιμοποιήσω... Αντιθέτως συχνά θα αποκρύψω κάποια πράγματα για διάφορους λόγους... Η δική Μου ειλικρίνεια ως Κυρίαρχης αρχίζει και τελειώνει στο κομμάτι που λέει ότι με κάθε σοβαρότητα και ειλικρίνεια, θα φροντίσω ώστε αυτό που 'Εχουμε συμφωνήσει ως D/s ή ως Μ/s να είναι λειτουργικό και ότι όταν λέω ότι αναλαμβάνω κάποιον, το λέω σοβαρά και αληθώς...

Α.

12. Λίγο άδικο το βρισκω αλλα αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη!
    Σαφέστατα αυτή η άποψη έχει να κάνει και με το στάτους μου.. το οποίο δεν είναι απόλυτα υποτακτικό.