Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δικαιούται να μάθει ένα υ, σ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 14 Ιουνίου 2016.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δε νομίζω πως έχει πει κάποιος το αντίθετο από αυτά που λες.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ''De gustibus et coloribus nοn est disputandum"

2. tithon

tithon Contributor

εύστοχη η παρατήρηση, δεν είναι όμως κάπως φανερό, οτι σε ορισμένα νήματα γίνεται μια προσπάθεια έστω, να διασαφηνιστούν οι ελλείψεις που περιγράφεις;

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Φυσικα και χανεται

Δεν υπαρχει συγκεκριμενο διαστιμα χανεται απο την στιγμη που παυει να ειναι < υποψηφιος> κ αλλα ειναι ο κ σου

Γιατι απο την στιγμη που ειναι ο κ και οχι < υποψηφιος > σημαινει οτι του εχει απολυτη εμπιστοσυνη ... το υ ακουει και υπακουει

ΥΓ. βεβαια αυτα ολα ισχυουν για το ισως 1% του φορουμ

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αν και δεν μού προκύππτει στο πολύ σαφές αιθάνομαι κάπως σαν να θέλω να πω: Άφες τα παιδ(γ)ία ελθείν προς με κι άμα πιάσω κανά από δαύτα στα χέρια μου, θα τού πάρει ο διά(ο)λος τον πατέρα και τη μάνα που το πέταγε...

Εγκυκλοπαιδικά δε μιλώντας:
    2. Με την πλέον εκ των πραγμάτων προκύπτουσα φρεσκαδούρα άποψη, παιδγιά θεωρούνται τα άρρενα κάτω των 33 και τα θήλεα κάτω των 27 κεκελεισμένων ετών, ως ολοκληρώσαντα μια μετεφηβική περίοδο 15 και 9 ετών ενήλικης ζωής αντιστοίχως (οι αριθμοί είναι αποτέλεσμα στατιστικών μετρήσεων σε σταθμισμένο δείγμα σε χώρες του Δυτικού Πολιτισμού).

5. katerina

katerina Regular Member

To K εχει ενα μεγαλο κεφαλαιο και σοβαρο, που εαν ειμαστε στην αρχη της γνωριμιας δεν εχω καμια δουλεια να χωσω το δαχτυλακι μου.
    Εαν η σχεση ειναι σε προχωρημενο σταδιο και μετραει αρκετους μηνες, αλλα δεν θελει να μου μιλησει επ αυτου. Θα θεωρουσα πως δεν εχω σημαντικο ρολο στη ζωη του εφοσον δεν θελει να συζηταει τους προβληματισμους του μαζι μου ή πιστευει πως δεν ειμαι ικανη στο να προτεινω μια λυση που ισως θα τον βοηθουσε.
    Γενικα πιστευω πολυ στην επικοινωνια ανεξαρτητα απο τιτλους, ειναι ο συντροφος μου περα απο Κ μου...
    Δεν με εμπιστευεται και δεν μου λεει?
    Δεν με σεβεται και δεν μου λεει?
    Κρυβεται κατι που με αφορα στο θεμα και δεν μου λεει?
    Σε ολα τα παραπανω ερωτηματα θα απαντουσα στον εαυτο μου "δεν με σεβεται" "δεν με εμπιστευεται" "κρυβεται κατι" , και εκει ακριβως ξεκιναει το προβλημα! Σοβαρο για μενα!

6. Marqui

Marqui sitting on a park bench

@Θρυαλλίς : Απαντώ γιατί ερωτήσατε, χωρίς να είναι στις προθέσεις μου το ξεστράτισμα του νήματος.
    Η "ουδετεροποίηση" των ανθρώπων και των ανθρωπίνων σχέσεων, ακόμη και σε βδσμικό χώρο στα πλαίσια ¨ταπείνωσης", μου είναι ενοχλητική. Έστω και εάν γίνεται απλά και μόνο καθ' οικονομία λόγου, προκειμένου να μην υπάρχει άσκοπή επανάληψη φύλων ή status.
    Μιλώντας ακόμη και υπό το καθεστώς των απολυτοτήτων του σαδιστικού Μ/σ., ουδέποτε άντλησα ευχαρίστηση αντιμετωπίζοντας τη σ. ως res ή καμτσικώνοντας το έπιπλο για τις εφημερίδες.
    Αντιθέτως επί παραδείγματι, βρίσκω ιδιαιτέρως ερωτικό να ακούω στοίχους γραμμένους για άνδρες, από γυναίκα.
    Αυτά για τη χρήση ουδετέρου.

Για δε το "υποψήφιο" Κ., το θέμα έχει μάλλον υπεραναλυθεί σε σχετικό νήμα για το ποιος επιλέγει.
    Η προσωπική μου οπτική γωνία είναι παντελώς διαφορετική. Ουδείς επιλέγει. Ο ένας κατακτά και ο άλλος κατακτάται.. Ως εκ τούτο δεν τίθεται ζήτημα "υποψηφιότητας". Σαφώς δεν αλλάζει αυτό την απάντηση που έδωσα στο ερώτημά σας, καθ' οσον το άνοιγμα της τράπουλας είναι βασική πολιορκητική μηχανή.

7. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

εάν δεν έκανε αυτές τις ερωτήσεις ή εάν δεχόταν να μη πάρει απαντήσεις ....τη θεωρώ ανεύθυνη, τυχοδιώκτρια, χαζή , επιπόλαιη και θα την απέφευγα. άλλη ανάλυση δεν μου βγαίνει!

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@katerina μερσι για την απάντησή σου.

@Marqui ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Καταλάβατε ότι γίνεται για οικονομία λόγου και προς αποφυγην επαναληψης των λέξεων ο/η και λοιπών, σας επικροτω για ακόμα μια φορά και συμμεριζομαι την άποψή σας.

@gkass η ανάλυση με κάλυψε.

9. Brand

Brand The Most Successful Delete

Όπως το αντιλαμβάνομαι είμαστε στο στάδιο εξερεύνησης/διαπραγμάτευσης κατά μία έννοια. Πράγμα που σημαίνει ότι και η μια πλευρά και η άλλη περνά από αξιολόγηση. Και η αξιολόγηση χρειάζεται δεδομένα και στοιχεία. Οι ερωτήσεις νομίζω ότι δεν είναι απλά θεμιτές αλλά μονόδρομος. Όπως και το θάρρος, εκατέρωθεν, να απαντηθούν με ειλικρίνεια. Αυτό το τελευταίο είναι και πιο δύσκολο από τη διατύπωση της όποιας ερώτησης.

Και εφόσον πρόκειται για αξιολόγηση, ο καθένας δικαιούται να επιχειρήσει διασταύρωση.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν ξεκινήσει commitment και μάλιστα όχι στα γρήγορα ή αψήφιστα. Μέχρι τότε πρέπει να γίνεται έρευνα.

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Όπως λέμε '' έρευνα αγοράς '' ;

11. NoviceSeeker

NoviceSeeker New Member

Γενικά οι ερωτήσεις θα πρέπει να σταματάνε με το τέλος της σχέσης ή όταν τα επίπεδα εμπιστοσύνης είναι σε τέτοιο βαθμό που δεν χρειάζονται πλέον. Όποια κι είναι η σχέση ανάμεσα στα δύο άτομα. Στην αρχή ώστε να μάθεις τον/την επίδοξο σύντροφο (Κ,Μ,υ,σ). Στη συνέχεια για να μπορείς να κρίνεις αν το άτομο με το οποίο συναστρέφεσαι αξίζει.

Άλλωστε σε μια τέτοια δυναμική όπως αυτή το D/s οι ισοροπίες είναι τέτοιες που εύκολα χάνονται...

12. Brand

Brand The Most Successful Delete

Είμαι αρκετά σίγουρος ότι η έρευνα αγοράς δεν είναι ούτε το μόνο ούτε το πρωτότυπο είδος έρευνας στην ιστορία της ανθρωπότητας ώστε να είναι ο πρώτος συσχετισμός στο άκουσμα του όρου "έρευνα".