Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δικαιούται να μάθει ένα υ, σ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 14 Ιουνίου 2016.

1. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@bumblebee : ακριβώς όπως το περιγράφετε και υπάρχουν πέραν του ενός λόγοι γι' αυτό, ασχέτως αν θα διαφωνήσει το μεγαλύτερο ποσοστό κυνηγών τε και θηραμάτων. Ξεκινώντας από την αποφυγή της προσφιλούς ένθεν κα κείθεν παγίδας της "διεκδίκησης" μέχρι την παροχή προς τα υ της, τελευταίας ίσως για κάποιο διάστημα, δυνατότητας επιλογής. Η εμπειρία μου έχει διδάξει πως δεν υφίσταται υ που θα αντέξει την "πίεση" ενός έμπειρου Κ. Όχι χωρίς έξωθεν βοήθεια.

2. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Καταρχας σ' ευχαριστω για το λαικ.
    Η προσεγγιση (ό,τι αναφερω ειναι παντοτε προσωπικη εκτιμηση και μονο) δεν διαφερει πλεον και πολυ απο αυτην εξω.
    Η γυναικα σε γενικοτερο επιπεδο ειναι αυτην που θα καθορισει την εξελιξη, στο μεγιστο των περιπτωσεων τουλαχιστον. Και η εξελιξη δεν ειναι αλλη απο την συναψη σχεσης, ό,τι ειδους σχεση κι αν ειναι. Συνεβαινε στο παρελθον, συμβαινει και θα συνεχισει να συμβαινει.
    Αν εσυ με προσεγγισεις, μου στειλεις μηνυμα, ξεκινησει μια επικοινωνια αλλα εγω δεν βρω καποιο ενδιαφερον απο την ολη μας επαφη, δεν εισαι αυτο που προσδοκω, επιθυμω ή εχω αναγκη, τοτε θα διακοψω την οποια επαφη.
    Εν κατακλειδι σε επιλεγω για Κ μου, επιλεγω να με καθοδηγησεις γιατι π.χ εμπνεομαι απο σενα, νιωθω ελξη, ασφαλεια, εμπιστοσυνη, σιγουρια κι απειρα ακομη συναισθηματα.
    Κατα κορον οι Κ προσεγγιζουν υποτακτικες τοσο σε φορουμς, οσο και στην εξω ζωη.

Απο κει και περα εγω ως υποτακτικη μπορει να μαθω οτι εισαι ενας αξιολογος Κ ή γενικοττερα να με ενδιαφερεις και να θελω.να σε γνωριζω. Αρα σε προσεγγιζω και σου στελνω μηνυμα.
    Εκει εσυ εχεις την επιλογη αν θελεις να συνεχισεις μαζιμου, αν σου προκαλω καποιο ενδιαφερον ή οχι.

Ελπιζω η απαντηση μου να καλυψε την ερωτηση σου

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι αν δεν με ενδιαφερεις δεν θα μαθεις για εμενα , εμενα ...

4. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

ΥΓ. ναι η γυναικα καθοριζει τη ελελιξη .... αν με ενδιαφερει ομως θα την καθοδηγησω εγω ωστε να καθορισει την εξελιξη που θελω εγω

αρκει να υπαρχουν αμοιβαια αισθηματα εστω και σε μικρο βαθμο

5. espimain

espimain Contributor

Διακρίνω ελαφρά σύγχυση.

6. K.G

K.G New Member

Γενικός κανόνας...το υ διαλέγει Κ, αφού βέβαια έχει τεθεί όλο το πλαίσιο και οι κόκκινες γραμμές με αμοιβαία συζήτηση και αμοιβαία συμφωνία..Ο Κ απολύει....και βέβαια κανένας Κ δεν έχει δικαίωμα να βγει έξω από τις κόκκινες γραμμές που αμοιβαία συμφωνήθηκαν και βάσει αυτού έχει επιλέξει το υ τον Κ της...εκτός εάν στην πορεία αναθεωρηθούν οι κόκκινες γραμμές και γίνουν όλα αποδεκτά και από τις δύο πλευρές..και για την αναθεώρηση δεν ισχύει η επιβολή του Κ...η επιβολή του Κ αρχίζει και τελειώνει στο πλαίσιο που αρχικά συμφωνήθηκε ( πριν δηλαδή το υ τον επιλέξει ως Κ του)....

7. Πολύ ωραίο νήμα πραγματικά..!
    Διάβασα όλες τις απαντήσεις και η πλειοψηφία έθιξε το θέμα "δικαίωμα -υποχρέωση ".. κατά ποσό είναι σωστό να γίνονται ερωτήσεις στα πρώτα πρώτα βήματα μιας τέτοιας σχέσης, αν δείχνει εξυπνάδα, πονηριά η κατινιά.. σχεδόν πουθενά όμως δεν διάβασα να μιλάει κανείς για το αυτονόητο.. ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.. δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής να ρωτάω και να μην παίρνω απαντήσεις.. αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο θα με έκανε να φρικαρω.. καλή η καυλα και η ίντερνετικη χημεία που μπορείς να νιώσεις με κάποιον άγνωστο.. καλά τα προστυχα μηνύματα Οι εντολές οι απαιτήσεις τα τασκ που θα αναθέτει για να δει αν του κανεις ΑΛΛΆ.. πως μπορεί ένας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος να ρισκάρει να συναντήσει κάποιον που δεν έχει καν συστηθεί..που δεν ξέρεις λεπτομέρειες (λογικές φυσικά όπως όνομα επίθετο ηλικία οικογενειακη κατασταση επάγγελμα φωτογραφίες από την πραγματική του ζωή [όχι δεν με ενδιαφέρει αν το καυλι του έχει κλίση η αν έχει κοιλιακούς φέτες.. ]θέλω να ξέρω με ποιον μιλάω. Δεν τα μπορώ τα φαντάσματα.οφείλει να δείξει μια στοιχειώδη εμπιστοσύνη εφόσον απαιτεί και την δική μου.. ) πρέπει να είναι τρελός κάποιος να πάει με κλειστά μάτια χωρίς καμία πληροφορία πέραν ενός ονόματος του κ ..(που δεν αποκλείεται να είναι και ψεύτικο.. )

Στην ερώτηση αν θα επέμενα στις ερωτήσεις αυτές είναι Ναι.. Άν δεν τις έπαιρνα τι θα εκανα?! Θα μαζευομουν κι εγώ σταματώντας οποιαδήποτε ροή πληροφοριών που αφορά την ζωή μου.. άρα θα πάγωνε αυτομάτως η γνωριμία..

Κακά τα ψέματα κυκλοφορούν πολλοί κακοί άνθρωποι γύρω μας.. ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος.. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος πάει να ικανοποιήσει την καυλα του βαζοντας εντελώς στην άκρη την ασφάλεια του..

Ίσως το κ μέλος να μην νιώθει άνετα να δώσει τέτοιου είδους πληροφορίες με Το καλημέρα αλλά οφείλει να κατανόησει και το πιθανό φρενάρισμα του άλλου. . .

Συμπέρασμα.. να συζητάτε παιδιά μου.. να συζητάτε όσο πιο πολύ γίνεται. Να περνάτε ώρα μαζί, με πολύ μπλα μπλα ουσιαστικό.. το γνωστό "του νοου ας μπέτε…!"
    Σχέση που βασίζεται μόνο στο "μωρό μου τι φοράς?βγάλε μια φωτό τα βυζακια σου να με σκληρυνεις.." δεν πάει πουθενά..
    Θέλει δουλειά και από τις δύο πλευρές.. και κυρίως από την κ πλευρά μιας και είναι εκείνη που δίνει τον ρυθμό.. γνωριμία λοιπόν πριν από οτιδήποτε άλλο για να προχωρήσουμε με ασφάλεια στο bdsm κομμάτι..

8. espimain

espimain Contributor

Όταν μιλάς σοβαρά, θαρρείς και είσαι άλλος άνθρωπος.
    Πολύ καλά τα λες, BRAVO

9. Justmeandme

Κακη κριση  

10. espimain

espimain Contributor

Εννοείς ότι η σύγχυση δεν είναι ελαφριά, αλλά βαριάς μορφής;
    Μπορεί δεν επιμένω.
    Για να το λες κάτι θα ξέρεις.

11. Justmeandme

Γενικος κακονας ειναι μια γυναικα να επιλεγει σε μια βανιλλα σχεση, επισης γενικος κανονας να επιλεγει μια υποτακτικη τον Κ της.
    Ενας ανθρωπος που δεν σε εμνεει, δεν σε καυλωνει, δεν σε κανει να νιωθεις ασφαλεια, εμπιστοσυνη, ανεση, και και και τον απορριπτεις. Απλα και λιτα.

Κι ακριβως επειδη συναινει στο να την καθοδηγει Ο Κ, θα πρεπει να ειναι πολυ αυστηρη με την επιλογη και να εχει καθαρη την κριση της. Γιατι ο μονος καθρεφτης των επιλογων που θα παρει, θα ειναι η ιδια.

12. whisperer

whisperer Regular Member

νομιζω θα ηταν καλο να ξεκαθαριστει οτι ειναι διαφορετικο πραγμα η δυνατοτητα της επιλογης στη συναινεση με την επιλογη την ιδια....
    Δλδ ασφαλως κι ενα υ εχει τη δυνατοτητα να επιλεξει αν θα συναινεσει αλλα αυτη η δυνατοτητα δημιουργηθηκε επειδη ο Κ ασχοληθηκε μαζι του και του εδωσε τη δυνατοτητα να κανει επιλογη (την επελεξε εκεινος δλδ)....
    Αν ο Κ δε θελει ν ασχοληθει τι να επιλεξει το υ?